Mají dnes fyzické digitální nosiče (CD, SACD atd.) ještě smysl?
Re: Mají dnes fyzické digitální nosiče (CD, SACD atd.) ještě smysl?
ayman:
Všechno, co píšu, je můj názor. Koho jiného by asi tak měl být?
Že ty to nechápeš, je tvůj problém, do kterého mě netahej. Do mých výroků o vlastní vůli vkládáš slova, která tam nejsou. To pokládám za zlý úmysl a pomluvu.
Proto doufám, že svůj slib splníš.
Všechno, co píšu, je můj názor. Koho jiného by asi tak měl být?
Že ty to nechápeš, je tvůj problém, do kterého mě netahej. Do mých výroků o vlastní vůli vkládáš slova, která tam nejsou. To pokládám za zlý úmysl a pomluvu.
Proto doufám, že svůj slib splníš.
Správně, nevylučuje. Však taky nic takového netvrdím.
Ale ani nepodmiňuje. Jsou to dvě nezávislé záliby, každá může existovat samostatně.
Ayman napsal:
"Víš Anthony, jde o formu jakou svoje názory tady prezentuješ, stačilo by napsat "dle mého názoru" "mě to vyhovuje takto" "myslím si".. ale tvoje forma vyjadřování jako nejvyšší pravdy jak ty jsi prozřel a termíny že "to je holý fakt" atd působí opravdu strašně sebestředně a namyšleně, přečti si to po sobě někdy"
Tak to je přesné !
Někdy nejde ani tak o to co kdo preferuje jak o to jak jsme schopni respektovat preference toho druhého!
Plivání ,pohrdání a pošlapání zde asi nemá co dělat!
"Víš Anthony, jde o formu jakou svoje názory tady prezentuješ, stačilo by napsat "dle mého názoru" "mě to vyhovuje takto" "myslím si".. ale tvoje forma vyjadřování jako nejvyšší pravdy jak ty jsi prozřel a termíny že "to je holý fakt" atd působí opravdu strašně sebestředně a namyšleně, přečti si to po sobě někdy"
Tak to je přesné !
Někdy nejde ani tak o to co kdo preferuje jak o to jak jsme schopni respektovat preference toho druhého!
Plivání ,pohrdání a pošlapání zde asi nemá co dělat!

Ne asi, ale určitě. Přestaň to dělat a bude klid.
Antony je na tomto fóre z nejakého záhadného dôvodu chránený
A je to tak správne, nikto iný nezdvihne sledovanost tak rapídne, takže u mne dobrý 
Naopak. Ty i komar to děláte soustavně a opakovaně. Nedokážete unést jiný názor. Porušujete pravidla slušné diskuze. Lžete, podsouváte výmysly a pomluvy.
Je to viditelné a prokazatelné.
Až toho necháte, situace se uklidní.
Je to viditelné a prokazatelné.
Až toho necháte, situace se uklidní.
Je to marný ,ten kolovrátek se porouchal.

Ejhle, nárůst v počtu prodaných CD po 17 letech
https://www.whathifi.com/news/cds-are-b ... q3fJz7pftQ
https://www.whathifi.com/news/cds-are-b ... q3fJz7pftQ
Je to tak rok co jsem známému říkal že věřím že CD zažijí stejný „comeback“ jako LP!
A doufám, že ta doba je zde!!
LP,CD a dokonce i MC se vrací věřím že tu i zůstanou pro ty co je dokážou ocenit a vědí co pro ně znamenají!
Jen bych ještě ocenil „comeback“ kvality nahrávek z let 70/80
Zajímaví je hlavně ten poslední odstavec!
A doufám, že ta doba je zde!!
LP,CD a dokonce i MC se vrací věřím že tu i zůstanou pro ty co je dokážou ocenit a vědí co pro ně znamenají!
Jen bych ještě ocenil „comeback“ kvality nahrávek z let 70/80

Zajímaví je hlavně ten poslední odstavec!

Ja dost polemizuju nad tim, jestli by to bylo dobry, aby CD zazilo navrat jako vinyl. Asi jo, ale ono s tou zvysujici se popularitou pak taky roste mnozstvi nekvality a o*ebu, ktery ten trh zaplavi. Jako treba kdyz se dnes vydava spousta zmrvenych vinylu, kde na to vytlaci jen neupraveny digitalni master a nazdar.
No ono už to snad ani horšý být nemůže. Nebo snad co se novinek týká, vychází něco v nějaké slušné kvalitě?
V mém žánru rozhodně ne!
V mém žánru rozhodně ne!
Něco z novinek vychází ve slušné kvalitě, ale je toho opravdu málo. Maximálně tak jednotky procent.