Tak, tak. Jak já říkám, jednoduchá větev cd player, zes. a bedny jsou pro ty z nás, kteří jsme líní, nechceme se vysypat do poslední káble a stačí nám trocha té čistoty a muziky bez zkreslení hrubého zrna

. Gramo sekce, ta už s ohledem na kvalitu přece jen něco stojí a oblažuje hlavně odvážné, hračičky a šikovné kutily. To samé se dá říct o přehrávání z PC na úrovni, těch serepetiček a proměnných je tam tolik, že se musí opět přitlačit na peníz, pověnovat tomu spoustu času, popř. toho hodně nastudovat. Na to není čas, mě stačí i prodleva vysunutí chlívku na cedlo

. Je fakt, že typově na stejné úrovni jsou dnešní streamovací stroje. Vybrat službu, stisknout gombík a už se hraje. Jen mi na tom vadí, že je člověk závislý na třetích stranách, tedy jak se mezi sebou dohodnou a to jak stran dodávaného obsahu, tak třeba podpory té které služby. Skončí smlouva a ejhle Tidal, Spotify či jiný dodavatel může být softwareově fuč. Mně snad bude ten přehrávač točit nastřádaný céda dalších dvacet let...teda když se nepokazí a závislej jsem jenom na tom, jestli budu mít dneska chuť pustit si "kvíni nebo bítlsácí".