Příšerná kvalita originálních CD
Re: Příšerná kvalita originálních CD
Tady bych zase čekal velkej průšvih a přestože to má DR 5, tak to šlape v pohodě a dokonce jsem si to i užil
.

Třeba to bude tím, že tvé aparatuře je jedno, jaký přehrává formátlechos píše:přibližně 1/4 muziky na CD mám v proklínaném opovrhovaném formátu MP3 a spokojen jsem, jistěže, kdo chce kam pomožme mu tam
Nezlob se na mě, ale toto může napsat jen blblechos píše:skromná otázka běžného uživatele, nebejt DR analyzérů a hausnumer nevímnaco, vadila by Vám ta "příšerná kvalita originálních CD" ?
Omlouvám se, jestli někoho v diskuzi uráží můj "sprostý" výraz, ale už jsem to nevydržel (kdyžtak to smažte). Viz. . . . Blb obecný, (latinsky Idiota communi) je zvláštní poddruh člověka obecného. Blb se vyskytuje snad všude a je prakticky nevymýtitelný, čímž se řadí mezi druhy, kteří jsou v evoluci jako doma. Ba co víc, evoluce hraje, jak blbci pískají (Albert Einstein)
Ale abych jen neplkal . . . z toho, co mám doma, patří k nejhůř hrajícím toto:

Vždy, když se odhodlám k poslechu kteréhokoliv CD z této "sady", musím se na to předem psychicky připravit a nepojímat to jako soustředěný poslech.

Vždy, když se odhodlám k poslechu kteréhokoliv CD z této "sady", musím se na to předem psychicky připravit a nepojímat to jako soustředěný poslech.
ale synci...vyhoďte z vokna na dlažbu ty svoje DR měřáky a poslouchejte hudbu
bude Vám líp
skutečnou kvalitu u nás stejně nezaplatíte a kdyžtak Vám stará vystaví kufry před barák
bude Vám líp
skutečnou kvalitu u nás stejně nezaplatíte a kdyžtak Vám stará vystaví kufry před barák
A přitom je to výborný polský progress. Mám ty řadovky zvlášt a musím si je zase po čase poslechnout. Je to prostě škoda a Lechos může být rád, že se tímto netrápí, at už to slyší nebo ne.PetrD píše: Vždy, když se odhodlám k poslechu kteréhokoliv CD z této "sady", musím se na to předem psychicky připravit a nepojímat to jako soustředěný poslech.
Kdepak, tady na blbce nenarazímelechos píše:ale synci...vyhoďte z vokna na dlažbu ty svoje DR měřáky - - - - - - - - -
Výborná muzika! A myslím, že ty první tři řadovky vydané jednotlivě (obsažené na Reality Dream Trilogy) hrajou stejněNIN píše: . . . . . Mám ty řadovky zvlášt a musím si je zase po čase poslechnout. Je to prostě škoda a Lechos může být rád, že se tímto netrápí, at už to slyší nebo ne.
A jen malá poznámka k tomu co (ne)slyší Lechos . . . . kamarád je velký fanda do rockové muziky, má toho doma mraky (od kazet přes LP k CD) a přitom to poslouchá na aparatuře levnější, než jsou moje sluchátka
Až teď jsem zjistil že přišli tento rok o kytaristu - "21. února zemřel náhle kytarista skupiny Piotr Grudzinski" - 40let
Život je někdy krutý
Prý zástava srdce.
... na podobnú tému je výborný textík tu: http://www.innerfidelity.com/content/fi ... WO8M0SR.97PetrD píše: . . . kamarád je velký fanda do rockové muziky, má toho doma mraky (od kazet přes LP k CD) a přitom to poslouchá na aparatuře levnější, než jsou moje sluchátka ...
A vo tom to je.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
sekal:
S tvou sestavou se ani nedivim, ze rozdil mp3 vs CD nerozeznas.
A jednoduse prijmi fakt, ze krome lidi milujicich dobrou hudbu jsou i lide milujici dobry zvuk takove hudby.
Odkazovany clanek to vystihuje trefne.
S tvou sestavou se ani nedivim, ze rozdil mp3 vs CD nerozeznas.
A jednoduse prijmi fakt, ze krome lidi milujicich dobrou hudbu jsou i lide milujici dobry zvuk takove hudby.
Odkazovany clanek to vystihuje trefne.
- vonvichousch
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
V současné době, kdy paměťové média stojí nula nula nic, naprosto nechápu existenci formátu mp3. A to ani v mobilním formátu.
Ale je pravda, že někdy je poslech hudby požitkem sám o sobě a záleží více na prostředí, než jeho technická kvalita. Strávil jsem nejden večer na chalupě poslechem hudby z rádia Tivoli Audio a bylo fajn a hudbu jsem si vychutnával, byť mono.
Ale je pravda, že někdy je poslech hudby požitkem sám o sobě a záleží více na prostředí, než jeho technická kvalita. Strávil jsem nejden večer na chalupě poslechem hudby z rádia Tivoli Audio a bylo fajn a hudbu jsem si vychutnával, byť mono.
Ten hlavní a obrovský rozdíl není od jisté hranice ani hudební aparatura a její jednotlivé přístroje, ani způsob komprimace, ale především kvalita nahrávky. Špatný nahrávce nepomůže ani FLAC 24/192 a ze skvělé nahrávky rozhodně MP3 320kbps neudělá příšernou.