Třeba to bude tím, že tvé aparatuře je jedno, jaký přehrává formátlechos píše:přibližně 1/4 muziky na CD mám v proklínaném opovrhovaném formátu MP3 a spokojen jsem, jistěže, kdo chce kam pomožme mu tam
Nezlob se na mě, ale toto může napsat jen blblechos píše:skromná otázka běžného uživatele, nebejt DR analyzérů a hausnumer nevímnaco, vadila by Vám ta "příšerná kvalita originálních CD" ?
A přitom je to výborný polský progress. Mám ty řadovky zvlášt a musím si je zase po čase poslechnout. Je to prostě škoda a Lechos může být rád, že se tímto netrápí, at už to slyší nebo ne.PetrD píše: Vždy, když se odhodlám k poslechu kteréhokoliv CD z této "sady", musím se na to předem psychicky připravit a nepojímat to jako soustředěný poslech.
Kdepak, tady na blbce nenarazímelechos píše:ale synci...vyhoďte z vokna na dlažbu ty svoje DR měřáky - - - - - - - - -
Výborná muzika! A myslím, že ty první tři řadovky vydané jednotlivě (obsažené na Reality Dream Trilogy) hrajou stejněNIN píše: . . . . . Mám ty řadovky zvlášt a musím si je zase po čase poslechnout. Je to prostě škoda a Lechos může být rád, že se tímto netrápí, at už to slyší nebo ne.
... na podobnú tému je výborný textík tu: http://www.innerfidelity.com/content/fi ... WO8M0SR.97PetrD píše: . . . kamarád je velký fanda do rockové muziky, má toho doma mraky (od kazet přes LP k CD) a přitom to poslouchá na aparatuře levnější, než jsou moje sluchátka ...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti