Příšerná kvalita originálních CD

CD, SACD, HDCD, DVD, DVDAudio, BluRay, streamovaní, formáty, média, online služby, playery, digitální knižnice a vše kolem digitálu
Odpovědět
PetrD
Kontaktovat uživatele:

Re: Příšerná kvalita originálních CD

Příspěvek od PetrD »

lidumil píše: . . .Mnohdy se jedná o nádhernou muziku ve vynikajícím provedení.
Tak v tom případě musím mít originál !

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

PetrD píše:
lidumil píše: . . .Mnohdy se jedná o nádhernou muziku ve vynikajícím provedení.
Tak v tom případě musím mít originál !
No ten právě mám, ale BRD přehrávač to nepřehraje. Co pak? Kupovat ještě laciný multiregion přehrávač? :o :shock:

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Známej dotáhl z USA kde brigádničil (střihal trávu, česal jablka a venčil bohaté paničce psa, vodil děcka do školy...) dvd Lynyrd Skynyrd a Jean-Michel Jarre, no paráda...enemže co: evropsky player to nepřečte ! Jiná code zone či co. Zkoušeli jsme Panasonic i Toshiba, výsledek houby. Po přepálení na kopii se to rozjelo...co v takovém případě dělat jiného ?

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

lidumil píše: No ten právě mám, ale BRD přehrávač to nepřehraje. Co pak? Kupovat ještě laciný multiregion přehrávač? :o :shock:
Sorry, blbě jsem to pochopil. Myslel jsem, že co se týče "nemožnosti přehrání", tak je řeč o kopii. Jako bych tu nebyl ;) :?

THresil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od THresil »

Předpokládám, že s těmi regiony je to stejné jako u DVD nebo BD videa... V případě PC to jde u mechanik měnit, ale je tam určitý počet změn (myslím na jiný region, což znamená přehrávání média pro jinou část světa) a pak se to zablokuje (zůstane to nastavené na poslední změněnou volbu). Tuším, že těch možných přehození regionu je u mechanik v PC 5, pak se to zablokuje a už region nezměníš.

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Jj, těch změn můžeš udělat 5. Ale mně to jde nastavit i na "no region".

THresil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od THresil »

lidumil: to sice ano, ale nevím, jestli je tam zaručena 100 % kompatibilita...

Odar

Příspěvek od Odar »

Problemy s regionmi, clovek si nieco kupi a musi to "hackovat", alebo dokonca nie je mozne v nasich koncinach placku kupit . . . na co su tie placky dobre?

sekal

Příspěvek od sekal »

lechos píše:Pionýr byl fajn...letní tábory, služby, fizkultura, branné hry, taboráky, plavání, radiostanice VKP a občas i vzduchovku či malorážku nám dali do ruky...příprava na ZVS a obranu vlasti. Natož dnešní maminčiny bábovky ? Nadváha, alergie, astma a hodiny před PC...co bylo lepší ?
Mladá generace má dnes rozhodně více možností využití volného času, než tomu bylo před 25 lety. Za Pionýr je dnes k dispozici znovu obnovený Junák a Sokol. Kdo se chce dnes jakkoliv zušlechťovat, fyzicky nebo duševně, může. Nic nikomu v jeho rozletu nebrání, tedy kromě vlastní lenosti a pohodlnosti. Vše je jen otázka výchovy a přístupu k životu. Počítače za nic nemohou..

boxer

Příspěvek od boxer »

Nechci zde ,aby se rozpoutala debata co bylo lepší a kdo byl Jiskřička, Pionýr, Skaut, Mládežník atd.

Jistě, každá doba měla svoje a každá "organizovanost " pro zlepšení ducha a manuální zručnosti v čemkoliv byla a je vítaná.

Ale srovnávat možnosti tehdy a nyní je opravdu úlet. Je to jen o lidech a jistě i penězích. Ale ne vždy a ne někdy o mnoha.

A jsme už o5 zase OT.

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

THresil píše:lidumil: to sice ano, ale nevím, jestli je tam zaručena 100 % kompatibilita...
Já to tak nastavené mám a nebyl problém nikdy s ničím.

Jindras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jindras »

Vypaluji si jen a jen pro svou potřebu a navíc bydlím sám s dcerou a tu moje blues nezajímá. Navíc na -Ulozto- za stahování a platím. Platím i za media. Tak jsem snad z obliga. Pakliže ne,tak jsou protizákonné i prodeje CD-R,která kupuji. Neprodávám,nedávám,sám si doma poslouchám. Teď mám nové stažené od Marantz-test CD High-End. Je to veřejně dostupné,tak snad není problem. Je tam asi :P ;) 20 skladeb,v různých spektrech- Hodně dobrý.

Jindras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jindras »

Nějak se v tom neorientuju-proč tady výrobci vyrábějí vypalovací media,proč se u nás prodávají,proč jsou servery s vypalovacími programy,to je tedy,jako prodávat paklíče zlodějům??? Když bude stát orig.CD normálně-kolem stovky-a bude kvalitní,tak pálit nebudu. Jenže....!!!!!! *thumbs down*

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Střelnou zbraň taky koupíš...to trestné není ji mít...až když spácháš zločin s její pomoci tak to trestné je.
Jinak souhlas o cenách, stovku za origoš mohu dát, 500 Kč ne.

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

To by nebyl lechos aby z KAŽDÉ diskuse neudělal STZH DBL.

Odpovědět