Qobuz Studio

CD, SACD, HDCD, DVD, DVDAudio, BluRay, streamovaní, formáty, média, online služby, playery, digitální knižnice a vše kolem digitálu
Odpovědět
Korina33
Kontaktovat uživatele:

Re: Qobuz Studio

Příspěvek od Korina33 »

Omlouvám se všem, ale potřeboval návod jak zřídit účet na qobuz, vím, že je x možností jak tady čtu, ale chtěl bych jednoduchý návod, tak, aby mi ho mohl kamarád zřídit v Rakousku a já si ho potom už spravoval v ČR. Můžete mi prosím někdo poradit. Děkuji moc.

FS
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od FS »

Registrace (pokud se to za poslední 2 roky nezměnilo) klienta ze země, kde je QOBUZ oficiálně dostupný proběhne úplně jednoduše jako registrace do jakéhokoli e-shopu.
Specialita QOBUZ následuje až v okamžiku, kdy musíš vyplnit adresu (nikdo ji nekontroluje, prostě nějakou adresu v Rakousku) a pak to podstatné - při registraci musíš zadat platební údaje z platební karty, které QOBUZ ověřuje. Tvůj kolega teda provede registraci se svou platební rakouskou kartou ... a je hotovo, máš aktivní účet.
Pak si klidně můžeš přidat do platebních metod třeba Paypal a všechny platby realizovat přes něj - QOBUZ pak již původ platby nesleduje. Stejně tak nesleduje, odkud se reálně hlásíš do internetu a žádné VPN nejsou potřeba.

novtom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od novtom »

Stačí se podívat na první stranu tohoto vlákna. Je tam video na YT, kde je ukázáno, jak změnit stát appstore a stáhnout Qobuz

Korina33
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Korina33 »

Díky moc. 👍

muchacho
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od muchacho »

Má někdo zkušenost s kartou Revolut? Přemýšlel jsem o jejím pořízení právě pro placení QOBUZu. Nevím jaký "pohled" na ni mají systémy QOBUZu. Registraci bych prováděl někde "venku" přes místní WiFi, ale nemám nikoho v podporované zemi s "místní" kartou...

Lapi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lapi »

Nemám platím přes https://qobuz.mysellix.io/ a mám klid.

Harry43
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harry43 »

Tiez mam Qobuz od Sellixu. Je to fajn ale kludny nie som. Peniaze nejdu priamo Qobuzu, nevidim moj account, casom urcite na to pridu a deaktivuju ucty. Ostatne v podmienkach Qobuzu sa pise ze ak sa ukaze ze udaje su nepravdive a peniaze z platobnej karty neodchadzaju odstranime ucet a zacneme voci nej/nemu civilne pripadne trestnopravne konanie.

Korina33
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Korina33 »

Já jsem to vyřešil tak, že kamarád v Rakousku vytvořil účet na Qobuz, zaplatil předplatné na rok a já jsem mu poslal peníze. On mi poslal přihlašovací údaje a chodí to 👍. Co je mi divné, je to, že Qobuz na svých stránkách nenabízí delší předplatné, než na 1 rok.. Tak opravdu nevím jak je to s těmi předplatnými na 2 nebo 5 let, případně lifetime...

Harry43
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harry43 »

Vyriešil si to výborne. Oni (Sellix.io) to zrejme stále po roku obnovia. Viem to preto, lebo od nich mám aj Tidal. Objednal som na 2 roky a vždy po mesiaci mi prestane fungovať a pošlú mi nový account. To znamená, že vlastne vytvoria každý mesiac nový trial a ten sa opakuje. Keby som im napísal, aby mi už neposielali údaje určite Tidal skončí o mesiac, lebo by trial už neobnovili a tak je to asi aj s Qobuzom. Lifetime, pochybujem. A je to nápadné. Každý mal dávať na rok a neprišlo by sa na to.To stopnú.
Ja mám na rok.

Korina33
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Korina33 »

Souhlas.

Lapi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lapi »

Já mám rok od Sellix.io a nic neobnovuje mám jeden učet a svůj učet samozřejmě vidím a můžu se pod něj přihlásit.

Harry43
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harry43 »

Tak to je zaujimavé. Ale ja nevidím, dokedy mám aktívny účet.Niekto má už dva roky ten istý účet. Tam môže byť len jeden. Ak sa oňho príde, navždy zbohom Qobuz, aj keď k nám príde oficiálne už bude navždy nedostupný. Každopádne nám fandim, nech to vydrží čo najďalej. Dokonca sa na tomto fóre niekto pýtal Qobuzu !!!! či o tom Sellixe vedia. Vraj nevedia. Nič s tým nemajú.

Lapi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lapi »

Mně to funguje víc než rok, že Qobuz nic o to neví je jasné on jen založí učet a dá trial a pak rodinný tarif ( vidím tam všechny ostatní 6 lidí) Qobuz to neřeší má z toho peníze a do ČR asi neplánuje jít , musel by řešit poplatky atd.

Harry43
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harry43 »

Tak o tomto fakte, ze ide predsa o rodinny tarif som nevedel a som prijemne prekvapeny. Vdaka za info. Som spokojnejsi.

novtom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od novtom »

Mám Qobuz od sellixu a zatím pořád vše funguje (už dva roky) na jeden účet. Žádný obnovování není. Zaplatil jsem 1 rok + lifetime a i kdyby to skončilo, tak jsem na tom stejně vydělal, protože jako jednotlivec bych už zaplatil víc. Takže sice riziko tam je, resp. v mém případě bylo a už je pryč. Pro nové účty je to samozřejmě risk

Odpovědět