Qobuz Studio

CD, SACD, HDCD, DVD, DVDAudio, BluRay, streamovaní, formáty, média, online služby, playery, digitální knižnice a vše kolem digitálu
Odpovědět
Booker
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Qobuz Studio

Příspěvek od Booker »

Dnes jsem to řešil také. Dvě hodiny po upozornění to bylo v pořádku.

mcm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mcm »

podařilo se někomu nainstalovat appku Qobuz na Androida? Ono to sice asi nemá moc význam když to neumí něco jako Qobuz connect jako má Tidal ale stejně

winelover
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od winelover »

Ano, podařilo. Viz např. APKpure.com

fb_milan6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_milan6 »

Dá sa to aj z obchodu Google play, len treba uviesť Qobuz už v prehliadači spolu s názvom Google play.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Muzu poprosit o informaci, zda vam stale funguje Qobuz zakoupeny zde - https://qobuz.mysellix.io/?

Dekuji!

muchacho
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od muchacho »

Jasná věc, Qobuz z tohoto "zdroje" mě funguje, dokonce jsem si po prvním roce v lednu zaplatil dva roky. Když jsem se přihlásil tím "svým" účtem na oficiálních stránkách, tak jsou tam vidět "faktury" a z nich jsem pochopil, že "provozovatel" většinou střídá různé promo akce a zkušební období na jednom účtu, ale pro mě je důležité, že to funguje. Další důležitý fakt je to, že jsem mu v průběhu prvního roku psal, že v nastavení účtu vidím za měsíc konec, přitom mám zaplaceno na delší dobu a na to mě odepsal, že se nemusím bát, že vše bude fungovat. A taky funguje. Je komunikativní a reaguje docela rychle. Ty máš s tím Qobuzem nějaký problém?

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Ne, chci si ho zalozit :) ...... diky za info.

fb_milan6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_milan6 »

Ja mam Tidal od sellix. Zatial funguje ale po mesiaci som mu musel napisat aby ho obnovil.O par hodin isiel.
Ale dal mi novy account.Takze su to mesacne trialy stale obnovene.Je ale zaujimave ze Qobuz mi ide uz skoro dva roky. V podmienkach pouzivania pisu ze je mozny len jeden trial a oni ho kazdy mesiac obnovuju.Tam je mozny jeden ucet. V Qobuze ale pisu ze mozu zakaznikovi vymazat ucet natrvalo.Ja som ani ucet nevidel bolo tam len meno.Napisal som sellixu aby mi ho deaktivoval.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Diky za zpetnou vazbu, pujdu do toho *thumbs up*.

Booker
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Booker »

Mám qobuz také přes sellix od minulého prosince a zatím vše šlape. Furt ten samý účet. Potvrdil mi, že zůstanu na stejném účtu.
Jednou se stalo, že předplatné vypršelo. Po upozrnění se účet obejvil v jiné rodině a šlapalo to dál.

fb_milan6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_milan6 »

Ak je to family account, tak je to v pohode, ale je aj iná možnosť podľa Youtube príspevkov viem a kedysi som to podľa návodu aj vyskúšal,vo videách ponúkajú BIN. Pomocou neho sa vygeneruje údaj na falošnej platobnej karte, to sa vypíše do Tidalu, alebo Qobuzu a takto má človek zdarma mesiac trial, aj keď už ho raz mal a nemá naňho nárok. Potom to vyprší a urobí sa ten istý proces s iným BINOM a mail adresou a kartou a znovu je tam trial na mesiac. Ak je to tak urobia každý mesiac účet na počkanie a peniaze, ktoré im zákazník pošle idú nie službe, ale im. Veď v ponuke má aj Deezer a keď bude mať Spotify "HIFI" stream, tak ponúkne aj ten. To je len môj názor.

novtom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od novtom »

koudy42 píše:
10 říj 2023 21:32
Muzu poprosit o informaci, zda vam stale funguje Qobuz zakoupeny zde - https://qobuz.mysellix.io/?

Dekuji!

Mám ho od loňského jara. Nejprve jsem koupil na rok na zkoušku a teď jsem zvolil lifetime. Zatím funguje vše tak jak má

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

@novtom - odvaznemu stesti preje, at to funguje a vidim to na podobny scenar po roce *2thumbsup* .....

winelover
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od winelover »

Já jsem šel do pěti let. Ale to už je u mně taky skoro lifetime :)

fb_milan6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_milan6 »

Vidim ze to funguje viacerym.Dal som si to znovu aktivovat. Bola by skoda nevyuzit to.

Odpovědět