Qobuz Studio
Re: Qobuz Studio
... nebo vyměnit Bluesound za WiiM...? Na nich Qobuz Connect frčí (kromě WiiM Mini...)
Díky za tip, ale rád bych zůstal u Bluesoundu. Potřebuji USB výstup a to má pouze Wiim Ultra.
Tak jsem to k novému roku zkusil na jeden rok... Myslíte, že to bude fungovat nebo jsem poslal dotaci?HiRes píše: ↑17 bře 2025 18:55nový web, který jsem našel pro ty, kteří by mohli mít zájem o předplatné Qobuz: https://qobuz.sellpass.io
Před cca čtyřmi lety jsem to na sellpass zkusil na rok, pak na dva a loni jsem to koupil v jejich akci "na doživotí" za cenu pěti let. Stálá spokojenost, když Qobuz na východ kaká...
Funguje uz nekolik let
.....
2x na 1 rok, 1x na 2 roky a teď na 5 let. Zatím to "kleklo" jednou, po emailu opraveno za 5 hodin. Jinak bez problémů.
Jak to funguje, mám Tidal, to si musím zřídit nový účet?
Zřejmě ti založí nový účet: Po zaplacení zašleme přihlašovací údaje do 24 hodin na e-mail, který jste uvedli pro aktualizace faktury.
Po zaplacení licence na jeden rok přez ,,qobuz.sellpass.io,,funkční asi měsíc,součastně to funguje jako free verze-třicet vteřin přehrávání skladby,kvalita pouze CD,zatím nikdo nekomunikuje,jestli ovšem používám správný postup pro komunikaci-kdo má zkušenost poraďte!!!!Zatím to vypadá,že jsem někoho trošku zadotoval....Dokud se to nevyřeší radši NEKUPOVAT!!Budu zde informovat za pár dní.
Jaca: 30 sekund přehrávání? V čem to přehráváš? Souvisí to opravdu s Qobuzem? Není to spíš tvým softwarem? Některé přehrávače mají limit 30 sekund, když nemáš plnou verzi (napadl mě okamžitě třeba HQ Player). A ten měsíc tomu trochu napovídá - nevypršela ti po měsíci zkušební verze něčeho: audioprogramu, přehrávače, ve kterém Quobuz pouštíš?
Odhaduju, že Qubuz hraje buď neomezeně dlouho, nebo vůbec, takže bych hledal problém spíš jinde, ale třeba se pletu...
Odhaduju, že Qubuz hraje buď neomezeně dlouho, nebo vůbec, takže bych hledal problém spíš jinde, ale třeba se pletu...
Problém bude u prodejce. Osobní zkušenost, mám přes něj Qobuz také. Občas se mi také stávaly podobné problémy, výpadky i jiné nestandardní chování aplikace. Ještě mi přišlo divné, že prodejce nabízí doživotní předplatné Qobuz či Tidal. Tak jsem se snažil přijít věci na kloub a jeví se mi to tak, že jde o letadlo. Pokud se přihlásím přes web ke svému účtu Qobuz, zjišťuji, že jsem členem nějaké rodiny ( ta se mění) a využívám tříměsíční bezplatnou verzi. U kolegy totéž. Mam přes něj zaplaceno do konce roku a obnovovat to už nebudu.
Tomiik: Nějakou formu rodiny bych asi předpokládal. Umíš tedy sehnat Qobuz v CZ? A levněji?
- Jaké konkrétní problémy jsi měl? Taky s 30 sekundami nebo nedostupností po měsíci?
A přes jaké aplikace Qobuz přehráváte, tj. v jaké aplikaci, kde a kdy se problémy projevují?
- Jaké konkrétní problémy jsi měl? Taky s 30 sekundami nebo nedostupností po měsíci?
A přes jaké aplikace Qobuz přehráváte, tj. v jaké aplikaci, kde a kdy se problémy projevují?
Přehrávám přez Wiim Pro,něco přez měsíc to šlapalo.Po načtení Qobuz mi to nahoře píše:Your qobuz account is free subscription so playback is limited to 30-second previews only.
V PC na Qobuz.com se normálně přihlásím,ale chce zaplatit 10E......
On tie ucty robi za 3 minuty a predava ich. Šeda zona ako vysita.