TIDAL v Čechách
- Dinosaurjr
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: TIDAL v Čechách
Otázkou či k diskusi do budoucna je spíše Apple formát...
Tidal uz Apple lossless format podporuje ted. Spis aby neopustili ostatni platformy (windows, android).
Nemyslím si, že opustí. Tím by ztratil spoustu zákazníků. Spiš se jedná o rozšíření zákaznické základny.
Nasel jsem tam i Michala Davida.Fidas píše:Jo. To je parada, je tam spousta muziky, co jsem neslysel i 30 let. A i ceske ...
Tak toho jsem snad ani moc nehledalfox píše:Nasel jsem tam i Michala Davida.Fidas píše:Jo. To je parada, je tam spousta muziky, co jsem neslysel i 30 let. A i ceske ...
Byl u me kamarad. Co do vyhledavace kapel zadal, to Tidal nasel. Nakonec zadal Michala Davida. Kdyz nasel i jeho, polozil tablet, rekl ,, to je vprdeli '' a odesel domu.
Urcite umi nekdo z vas poradit. Chtel bych poridit levnejsi aktivni reproduktor s blutu pro prehravani Tidal z mobilniho telefonu do kancelare, na zahradu a na cesty. Na netu je jich mnoho a ja se vtom neumim orientovat. Nejradeji bych uvital osobni zkusenost. Dekuji.
BOSE SoundLink Minifox píše:Urcite umi nekdo z vas poradit. Chtel bych poridit levnejsi aktivni reproduktor s blutu pro prehravani Tidal z mobilniho telefonu do kancelare, na zahradu a na cesty. Na netu je jich mnoho a ja se vtom neumim orientovat. Nejradeji bych uvital osobni zkusenost. Dekuji.
Harman Kardon Onyx
No,já byl u kamaráda a Patricii Barber- Modern Cool to nenašlo...např....
Všechno tam není, ale většina ano. Ale kvůli tomu nezanevřu na Tidal.
Nebo ví někdo v tuto chvíli o lepším? Jestli ano, jdu do toho ...
Nebo ví někdo v tuto chvíli o lepším? Jestli ano, jdu do toho ...
Dnes jsem zkusil oba a u mně: Spotify šlo pryč po půl hodině. Kvalita zvuku otřesná. Chyběla dynamika, osekané výšky, celkově nudný zvuk.
Tidal(hifi) je na tom líp, ale pořád tomu něco chybí, rozdíl proti CD i Flac slyším.
Horší podání prostoru, méně přesný zvuk. Jakoby bez jiskry. Pořád ale ne tak velký skok jako z Spotify.
Všechno zkoušeno na jazzu a notoricky naposlouchaných skladbách.
Nevím, jestli může hrát roli, že to hraju z PC a ne ze streameru. Zda by to bylo lepší ale lehce pochybuji
Tidal(hifi) je na tom líp, ale pořád tomu něco chybí, rozdíl proti CD i Flac slyším.
Horší podání prostoru, méně přesný zvuk. Jakoby bez jiskry. Pořád ale ne tak velký skok jako z Spotify.
Všechno zkoušeno na jazzu a notoricky naposlouchaných skladbách.
Nevím, jestli může hrát roli, že to hraju z PC a ne ze streameru. Zda by to bylo lepší ale lehce pochybuji
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Srovnání Tidal vs CD je vždycky zatížený rozdílným transportem, tudíž se do jistý míry porovnává neporovnatelný, i když by byly zapojený do stejnýho DACu.
Nicméně mám zkušenost podobnou.
Nicméně mám zkušenost podobnou.
proc by s tim TIDAL nejak manipuloval ? predpokladal bych, ze flacy ktery "vysilaji" odpovidaji originalnim CD ?kychtax píše:Tidal(hifi) je na tom líp, ale pořád tomu něco chybí, rozdíl proti CD i Flac slyším.
A nemohou to třeba šidit kvůli objemu dat?
Možná je to blbost ...
I mně se zdá, že flacy z disku, připojeném na Aurender, hrají o fous lépe.
Možná je to blbost ...
I mně se zdá, že flacy z disku, připojeném na Aurender, hrají o fous lépe.