Zdeny, Foobar potřebuje připojený DAC a správně vybraný DAC v preference/output, aby přehrál soubor. Nebo vybrat “nulový výstup”, ale pak žádná data z PC nelezou.
Ale já vůbec moc nekecám. Hypex je určitě dobrý zesilovač, ale je to jen zesilovač "D" Absolutně nemůže konkurovat kvalitním zesilovačům "A" nebo i "AB"
Je lepší, než skoro všechny klasické zesilovače třídy AB i A, které se tu diskutují. Těžkotonážním zesilovačům class AB odzvonilo, není pro ně už jiný důvod než nostalgie. Absolutní špička je momentálně Purifi 1ET400A, NC502 a NC400 jsou jen o málo horší. Audiofilní povídání na tom nic nezmění.
Takže už tu máme vyřešený pořádný koncák moderní koncepce za rozumné peníze,takže ještě zbývá adekvátně kvalitní, nekurvící předek za podobně nízké náklady, jaký to je?
NA všiml jsi si,že toto vlákno je Topping D10 ? Nebo se chceš za každou cenu zviditelnit?
U NA se tomu nedivím . Ona asi doba moc nepřeje, nekvalifikované hifi voodoo bez jakjékoliv solidnější opory je silně na ústupu . Celosvětově, ČR fóra jsou nezajímavá kapka v moři.
Tak prvotní úspěch se dostavil. Foobar přes DAC 10S hraje. Co mě však znepokojuje, že můžu ve FB řídit hlasitost. Měl jsme za to, že to bude jen číst data, ne ovldáat hlasitost atd... nebo mám ještě něco špatně?
Ano, všiml jsem si v jakém jsem vlákně, a všiml sis Ty Tomáši, že jen reaguju na předešlý příspěvek, já jsem sem se zesilovači přece nepřišel první.
K mému domnělému zviditelňování, tak ano, určitě máte pravdu, vždyť jsem si dovolil za tento rok napsat 5 příspěvků a loni celých 8.
A PMA nemáš pravdu, je to naopak, za poslední dva roky obraty vzrostly, a má to i své jasné důvody.
Jo a ještě jsem zapomněl napsat,jestli myslíš tu ikonku repra vpravo dole na hlavním panelu,tak by ti tam mělo vyskočit okénko ovládáni hlasitosti od Foobaru.To je v pořádku
V 1.6.7 a dál stačí zvolit mód s přídavkem exclusive, Asio není nutné.
Já se v poslední době oprostil i od bitperfect mantry a používám běžný mód s tím, že přes MathAudio RoomEQ změřím, vytvořím profil korekce místnosti a přes Equalizer APO jedu veškerý systémový zvuk s korekcemi, nejen Foobar. Nutno říci, že kvalitu zvuku nic nekazí tak jako místnost
NA všiml jsi si,že toto vlákno je Topping D10 ? Nebo se chceš za každou cenu zviditelnit?
U NA se tomu nedivím . Ona asi doba moc nepřeje, nekvalifikované hifi voodoo bez jakjékoliv solidnější opory je silně na ústupu . Celosvětově, ČR fóra jsou nezajímavá kapka v moři.
Bodaj by si mal pravdu - bohuzial to je asi naopak - na kazdeho Bruna Putzeysa tu je 100 sarlatanov z voodoo.
A aj to je jeden z dovodov, preco nase hobby pomaly ale isto odchadza do minulosti.
A s tymi forami mas pravdu - staci si pozriet diskusie na ASR - tam je snad na kazdy moznu otazku uz davno odpoved - ja napriklad hladam tam. Tuto len tak sa vykecat v rodnom jazyku.