Zdeny píše:Myslím, že v tom, jak hraje. A je mi fuk, co je uvnitř. Jestli tam je nanotechnologie a scifi, nebo stará elektronka.
sdílím stejný názor
boxer píše:Je zajímavé, a pro mne (zatím) nepochopitelné, že drtivá většina lidí, (aspoň těch, kteří se o to podělili) si nechala implementovat (nějaký) modul Casei do tu dražšího, tu ještě dražšího´přehrávače. byli nadmíru spokojeni. Ovšem zanedlouho (odhadem po dvou třech měsících) se těch přehrávačů zbavovala.
Důvody byly napsány různé, ale....
Jen pro mne taková malá neznámá...
taky jsem si toho všimnul. A není to tím že Casea je špatná..
Stejně jako jsem si všimnul že hifisti jsou magoři (v dobrém slova smyslu), kteří si koupí sestavu za třeba 150-200tis a pak ji po 6ti měsících prodávají pač se zbláznili do jiné...svoji skoro novou sestavu davaj skoro za půlku...i kdyby po dílech a někteří ji prodávají i řadu měsíců. A taky věřím tomu, že to není tím, že by sestavička byla špatná, přestala se líbit...
prostě když si sednu z favorita do oktavie a nechám se řídit tou oktaií a ne rozumem je vymalováno

a že jsou lepší než oktavie

kdysy mi bylo řečeno, že za život si člověk koupí tři pračky, tři ledničky, tři sporáky (tenkrát nefrčeli vestavby)

...pěkný kecy v kleci! Teď mám podělanou řídící jednotku na pět let MLADÉM plynovém kotli, do kterého jsem narval skoro stejně jako jeho pořizovací cena -75tis info-

(servisák firmy v.......nn mi sdělil, že to je napříč spektrem, ať zapomenu na zařízení které pošlape sedm deset let

a pak přijde servisák s pěti klíčema)navíc..pračka mi nehřeje teplou vodu a neco v ní rachtá a je 4letá...ano je to

ale vlastně tak trochu k tématu, když se bavíme o kvalitě...takže když si to sečtem, tak v dnešní době si člověk bez jakékoliv nadsázky koupí osm až deset dvanáct ledniček mrazáků, sporáků...a když vidim kolik solim a solim a ani nemrknu...mám pak šetřit na něčěm co mi bude dělat radost a dělat šťastným, u čeho budu relaxovat? Nejsem blázen....NEBUDU
a kupodivu to chápe i moje žena
nechci říct že hifi není poruchové, rozhodně vydrží déle než pračka či rychlovarná konvice či mikrovlnka...
choulostivější budou streamery, cd playery....ale gramofony, zesilovače, repro - pokud to člověk nepolejvá kafem a pivem a není to vyloženě vadný kus...tak jedou.