Focal

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
bartoli
Kontaktovat uživatele:

Re: Focal

Příspěvek od bartoli »

pompo píše:2-bartoli
Obávám se že nyní požaduješ zhola nemožné. Znáš ty případy kdy zdánlivě normální člověk (schopný se i něco nabiflovat) - získá k danému tématu veškerá relevantní data a fakta ale s více než 80% pravděpodobností z toho všeho vyvodí zcela chybné závěry? No tak toto je ten případ.
No jo v podpisu mas dredy a fet *2thumbsup*

mirec1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirec1 »

Je to marne , Bartoli naozaj nie je schopny pochopit , ze o jeho vseobjimajucu mudrost nikto nestoji. ;)

bartoli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bartoli »

mirec1 píše:Je to marne , Bartoli naozaj nie je schopny pochopit , ze o jeho vseobjimajucu mudrost nikto nestoji. ;)
Ty jen Mirecku nemuzes pochopit ze ne kazdy ma blbe hifi 1+7+ basacek za referenci, se mi zda :lol:

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi »

Ano tie Focal UTOPIA sluchadlá za 4000€ http://www.focal.com/headphones/ vypadaju pekne. 8-) *thumbs up*

davidm535i
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidm535i »

boxer píše:Já se tím nechlubím,ale na narážky" co ty můžeš slyšet,co máš", jsem musel.
Pořizovačka hrubě přes milion a něco, mi nedává právo cokoliv odsoudit, ale jakýs takýs poměr mám.
*thumbs up*

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

2 - bartoli
ano v popisu mám dredy a fet :idea: jen bych rád podotknul (bohužel dost opožděně) :D že co jsem napsal byla jen reakce na toto tvé přání: (a netýkala se tedy tebe).
bartoli píše:
24 led 2017 10:47
Bylo by fajn Petre abys sam zformuloval sadu technickych argumentu proc ta sestava u Boxera je akusticky mizerna, tim by se v tve edukaci dalo asi zacit.

Já s tebou nepolemizuji ,maje sice na některé věci odlišný pohled chápu ,že ty mabat, pistole, check a další už o konstrukci repros.přece jen cosi víte. Problém je že tu diskutuješ s jedinci kreří nejsou schopni si dobré repro ani koupit v obchodě (páč ho nepoznají ani podle konstrukce a bohužel asi ani dle zvuku.

kite19
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kite19 »

Hľadal som Boxerove príspevky...

Odpovědět