NA píše: ↑02 lis 2024 21:26
Fidji99 píše: ↑01 lis 2024 20:26
Nechavam si robit surroundy od Kocoura, prave s tymto Purifi midwooferom. realne bez kompresie to dokaze zahrat tak do 80, mozno 75Hz.
Podla mna je to trapenie snazit sa tieto 6.5 palce tlacit niekde pod 60Hz - pri nejakej dynamickej spicke to jednoducho zacne skreslovat a pokazi to cely dojem z hudby, Vsetko ma svoje pre a proti, ale aspon teda 8 palec, nech to ma uroven.
Kolik % má samostatnou poslechovku, ve svém domě a poslouchá ve špičkách přes 100dB ?
Proto má velké množství lidí doma 2p bedny a je spokojených.
Ale pak jsou i různí fanatici a megalomani, lidi jsou různě nastavený.
Co ma percentualny podiel existencie samostatnej posluchovky, alebo mnozstvo 2 pasiem v obehu s konstatovanim o relativnej kompromisnosti urcitych rieseni. Jedna mozna spojitost ma napada - ty nahodou nebudes predavat 6,5palce o ktorych tvrdis, ze hraju pod 40Hz? To by mohlo vela veci vysvetlit.
Ono to je v pohode, a netvrdim, ze sa s tym neda spokojne zit, ono v 90% pripadoch to je aj tak jedno, ked maju ludia rozhodene basy +-10dB a nikoho to netrapi. Urcite dobre skonstruovnbe 2 pasma budu lepsie ako soundbar z Alzy, len si je treba byt vedomy limitov a necakat od toho dospely zvuk.