Quadral Vulkan
Re: Quadral Vulkan
Proti 120cm a 80kg jsou to porad regalovky
.

No jestli je koupím tak je postavím vedle sebe a nafotím.

Moje jsou i se stojany větší
to vezeš ke mě?

Litry ozvucnice misto stojanu jiste zurocis, ale presto mas luxusni uzavrenky od zkuseneho konstruktera, nevidel bych duvod menit, navic jsi mel jiz nejake delane sloupovky pokud se nepletu. Lepsi na hifineurozu vymenit par lamp a jede se dal
. Pak poreferuj co poslech, hlavne jak se s nimi vyporada 237ka vs. zelezo majitele.

Dám vědět Davide, bedny mám opravdu velice slušné a tohle je pokus dostat se o kousek dál za málo peněz. Jinak na fotce ti to moc sluší. 

Dekuji, praskaly mi ocni bulvy pri vykladani z auta
.

Rudlík mám v pohotovosti také. 

Rudlík moc nepomůže. Zkus Rulík 

Tak bych popsal svoje dojmy z poslechu jak jsem zde slíbil. Quadral Vulkán zesilovač dělený Luxman 03 poslechová místnost byla dost nevyhovující, hlavně umístění beden a překážky v poslechovém poly. Myslím že v jiných podmínkách by to šlapalo jinak a to doslova, bedny jsou v těchto podmínkách doslova zabité. Začnu tím lepším, výšky jemné a detailní, příjemné, basy vzhledem k místnosti takové jednobarevné a rozmazané táhnocí se po celé místnosti jenom né k posluchači, středy byly v poslechu nejslabší článek oproti mým bednám ale moc se mi bedny zamlouvaly po stránce plnosti zvuku, opravdu velký zvuk který zahrají bedny současné produkce jen s tou vyšší cenovkou. Rozhodování koupit či nekoupit není jednoduché, něco bych získal něco asi ztratil ale těch + pro mě je v převaze a vzhledem ke stylu muziky kterou preferuji jsem se rozhodl do Vulkánů jít i když volba je to opravdu těžká a moje současné bedny se s Vulkánama popasují i v basovém pásmu.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
uprimne ? porovnat na miste
Čili jsou doma?;)
Přesně.Dokud neporovnáš ve své poslechovce, tak je to o ničem.
Nejsou na místě, ale v těch podmínkách co jsem je poslouchal si myslím že u mě zahrají
Tak jsou doma
zatím se seznamujem.