Repro na metal, hardcore a tvrdý rock
Re: Repro na metal, hardcore a tvrdý rock
Pane Dudek, stalo se vám někdy, že k vám přišel nějaký metalista a řekl vám něco v podobném duchu jako vy tady? Já bych tipnul, že ne. Tak se nad sebou hezky zamyslete a pak nám dejte vědět na co jste přišel.
Re: ... strašlivá zkreslená koule....
kazzatel píše:METAL JE STRAŠLIVÁ ZKRESLENÁ KOULE....smiř se s tím, o nic jinýho pokérovanejm magorům ani nejde...účelem je vymejt šišku a na to nepotřebuješ kdovíjaký hifi, hlavně že teče krev z uší na vejložky....
Á, pán je koukám odborník.kazzatel píše:... a pak si zahajlovat a pochodem vchod, na což se metal báječně hodí....
Jak mimochodem poznám, že je repro rychlé?Fous píše:Ahoj chlapi,nejsem takovej všeználek jako zde kde kdo ale na rock doporučuji z vlastní zkušenosti malé rychlé dvojpásmo a k tomu pořádnej aktivní basák.Podle mne výkon ani plochu ničím nenahradíš.Sám poslední dobou hraju na regálky cca 89db hnané koncem 2x200/8 a sub 18" 2000W aje to podle mne opravdu mazec.
Samozřejmě nikomu to necpu nebotˇ každý slyší jinak a ke štěstí potřebuje něco jiného.Zdravím Fous
kazzatel: dovolím si s tím paušálním odsuzováním metalu také nesouhlasit. Existují některé zajímavé nahrávky instrumentálního m. např. od J. Satrianiho, S. Vaie, V. Moora, S. Morse evtl. dalších.. Zvuk. kvalita je však často prachbídná, to máte pravdu...
"Jak mimochodem poznám, že je repro rychlé?" Hraje v jiném rytmu než to pomalé - jako u Wotanu.
Tebe uz z toho, ze ta na druhom fore oslovuju Mistre uplne jebe? Ake hajlovanie? O com to tu pises? Kde zijes? Uz sa zobud...ked nerozoznas metal od oi a skinheads hudby s fasistickymi textami, tak radsej drz hubu....niekedy je fakt mlcat zlato. ja viem kto si a co si "dokazal", ale to ta neopravnuje pisat take p.icoviny!kazzatel píše:Na banána ? Ne, to je napřesdržku a nejlépe v tlupě....a pak si zahajlovat a pochodem vchod, na což se metal báječně hodí....
To neni o metalistoch, to je o tom, ze mi cokolvek co smrdi podobnymi vyrazmi, osocovanim a nadavanim do nackou a veci spojenych s tym vadia. Som na to haklivy, mam svoje dovody, a nech by to bol aj prezident aj tak by som ho poslal niekam.... na toto forum podobne forky nepatria!merhaut píše:Metloši povstali do boje
Já věděl, že píchám do vosího hnízda...
Metal mě prostě nebaví, byť ho hrají i borci velikosti Satrianiho...vadí mi ta prezentovaná agresivita, kravský rohy a vytlemený lebky, ta vikingština, to bělošství...ten unisound, ta dvoudecibelová dynamika po 98% času...holt jsem vyrostl s jinou muzikou, zaplaťpámbu...

Nikdo takový, pokud vím, na koncerty Satrianiho (a dalších srovnatelných) nechodí.. Je třeba rozlišovat.. Generalizace tady není na místě...kazzatel píše:...vadí mi ta prezentovaná agresivita, kravský rohy a vytlemený lebky, ta vikingština, to bělošství...
Hellboy,klid já nevěděl,že když se ptáš "Pro ty, kteří nepochopili můj dost dlouhý příspěvek bych to shrnul krátce:
Jaké repro je vhodné na metal a proč? "tak jsi chtěl slyšet na metal je nejlepší Quadral.
Jaké repro je vhodné na metal a proč? "tak jsi chtěl slyšet na metal je nejlepší Quadral.
Ne a svůj dotaz na tebe jsem na rozdíl od ostatních nemyslel jízlivě. S pojmem rychlé repro se ale operuje docela často a já opravdu nevím, jak poznat které repro je rychlé.Fous píše:Hellboy,klid já nevěděl,že když se ptáš "Pro ty, kteří nepochopili můj dost dlouhý příspěvek bych to shrnul krátce:
Jinak, diskuse má jako obvykle milion příspěvků a k tématu se vyjádřili tři lidi ze třiceti. Zbytek plácá hovadiny, nebo rovnou urážejí ostatní.
Vidíš Pekelníčku, já bych ti to zodpovědět mohl...ale to bys pořád nesměl inzerovat, kterak tomu nerozumíš - nerad bych suploval školu.... 

Lidé, kteří chodí na fóra, kde se někdo na něco zeptal a masturbují tam stylem, že znají odpověď na otázku, ale neřeknou (kiš kiš heč heč, neřeknu, neřeknu) a ještě tam ostatní pro jistotu urážejí jsou buď desetileté děti, nebo naprostí ubožáci. Nevím jaký přesně pocit uspokojení při téhle činnosti prožíváte, ale nezávidím vám ho. A prosím admina aby vaše příspěvky mimo téma smazal.
Mám tě ještě prosit, abych ti to směl říct ? To vskutku nemám zapotřebí, patlej se v nevědomosti dál, zřejmě to považuješ za přednost...