Repro na metal, hardcore a tvrdý rock

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Repro na metal, hardcore a tvrdý rock

Příspěvek od Hellboy »

Pane Dudek, stalo se vám někdy, že k vám přišel nějaký metalista a řekl vám něco v podobném duchu jako vy tady? Já bych tipnul, že ne. Tak se nad sebou hezky zamyslete a pak nám dejte vědět na co jste přišel.

Jirka83
Kontaktovat uživatele:

Re: ... strašlivá zkreslená koule....

Příspěvek od Jirka83 »

kazzatel píše:METAL JE STRAŠLIVÁ ZKRESLENÁ KOULE....smiř se s tím, o nic jinýho pokérovanejm magorům ani nejde...účelem je vymejt šišku a na to nepotřebuješ kdovíjaký hifi, hlavně že teče krev z uší na vejložky.... :mrgreen:
kazzatel píše:... a pak si zahajlovat a pochodem vchod, na což se metal báječně hodí....
Á, pán je koukám odborník.

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

Fous píše:Ahoj chlapi,nejsem takovej všeználek jako zde kde kdo ale na rock doporučuji z vlastní zkušenosti malé rychlé dvojpásmo a k tomu pořádnej aktivní basák.Podle mne výkon ani plochu ničím nenahradíš.Sám poslední dobou hraju na regálky cca 89db hnané koncem 2x200/8 a sub 18" 2000W aje to podle mne opravdu mazec.
Samozřejmě nikomu to necpu nebotˇ každý slyší jinak a ke štěstí potřebuje něco jiného.Zdravím Fous
Jak mimochodem poznám, že je repro rychlé?

sekal

Příspěvek od sekal »

kazzatel: dovolím si s tím paušálním odsuzováním metalu také nesouhlasit. Existují některé zajímavé nahrávky instrumentálního m. např. od J. Satrianiho, S. Vaie, V. Moora, S. Morse evtl. dalších.. Zvuk. kvalita je však často prachbídná, to máte pravdu...

merhaut

Příspěvek od merhaut »

"Jak mimochodem poznám, že je repro rychlé?" Hraje v jiném rytmu než to pomalé - jako u Wotanu.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

kazzatel píše:Na banána ? Ne, to je napřesdržku a nejlépe v tlupě....a pak si zahajlovat a pochodem vchod, na což se metal báječně hodí.... :mrgreen:
Tebe uz z toho, ze ta na druhom fore oslovuju Mistre uplne jebe? Ake hajlovanie? O com to tu pises? Kde zijes? Uz sa zobud...ked nerozoznas metal od oi a skinheads hudby s fasistickymi textami, tak radsej drz hubu....niekedy je fakt mlcat zlato. ja viem kto si a co si "dokazal", ale to ta neopravnuje pisat take p.icoviny!

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Metloši povstali do boje :-)

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

merhaut píše:Metloši povstali do boje :-)
To neni o metalistoch, to je o tom, ze mi cokolvek co smrdi podobnymi vyrazmi, osocovanim a nadavanim do nackou a veci spojenych s tym vadia. Som na to haklivy, mam svoje dovody, a nech by to bol aj prezident aj tak by som ho poslal niekam.... na toto forum podobne forky nepatria!

kazzatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kazzatel »

Já věděl, že píchám do vosího hnízda... :lol: Metal mě prostě nebaví, byť ho hrají i borci velikosti Satrianiho...vadí mi ta prezentovaná agresivita, kravský rohy a vytlemený lebky, ta vikingština, to bělošství...ten unisound, ta dvoudecibelová dynamika po 98% času...holt jsem vyrostl s jinou muzikou, zaplaťpámbu...

sekal

Příspěvek od sekal »

kazzatel píše:...vadí mi ta prezentovaná agresivita, kravský rohy a vytlemený lebky, ta vikingština, to bělošství...
Nikdo takový, pokud vím, na koncerty Satrianiho (a dalších srovnatelných) nechodí.. Je třeba rozlišovat.. Generalizace tady není na místě...

Fous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fous »

Hellboy,klid já nevěděl,že když se ptáš "Pro ty, kteří nepochopili můj dost dlouhý příspěvek bych to shrnul krátce:

Jaké repro je vhodné na metal a proč? "tak jsi chtěl slyšet na metal je nejlepší Quadral.

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

Fous píše:Hellboy,klid já nevěděl,že když se ptáš "Pro ty, kteří nepochopili můj dost dlouhý příspěvek bych to shrnul krátce:

Jaké repro je vhodné na metal a proč? "tak jsi chtěl slyšet na metal je nejlepší Quadral.
Ne a svůj dotaz na tebe jsem na rozdíl od ostatních nemyslel jízlivě. S pojmem rychlé repro se ale operuje docela často a já opravdu nevím, jak poznat které repro je rychlé.

Jinak, diskuse má jako obvykle milion příspěvků a k tématu se vyjádřili tři lidi ze třiceti. Zbytek plácá hovadiny, nebo rovnou urážejí ostatní.

kazzatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kazzatel »

Vidíš Pekelníčku, já bych ti to zodpovědět mohl...ale to bys pořád nesměl inzerovat, kterak tomu nerozumíš - nerad bych suploval školu.... *taktone*

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

Lidé, kteří chodí na fóra, kde se někdo na něco zeptal a masturbují tam stylem, že znají odpověď na otázku, ale neřeknou (kiš kiš heč heč, neřeknu, neřeknu) a ještě tam ostatní pro jistotu urážejí jsou buď desetileté děti, nebo naprostí ubožáci. Nevím jaký přesně pocit uspokojení při téhle činnosti prožíváte, ale nezávidím vám ho. A prosím admina aby vaše příspěvky mimo téma smazal.

kazzatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kazzatel »

Mám tě ještě prosit, abych ti to směl říct ? To vskutku nemám zapotřebí, patlej se v nevědomosti dál, zřejmě to považuješ za přednost...

Odpovědět