Repro pro nemajetné
Re: Repro pro nemajetné
Znáte někdo Speaker box 5 Pro-Ject? Hrají perfektně.
Inu znám ... už se prodávají ?
Speaker 5 se už prodávají.
Speaker 4 budou mít vyhýbku jak ji navrhnul T-M
Ale ty se ještě neprodávají
Speaker 4 budou mít vyhýbku jak ji navrhnul T-M
-
boxer

2-way monitor speaker
• Bass-re?ex principle
• 25mm silk-dome tweeter
• 130mm bass-mid driver
• 55Hz-20kHz frequency response
• 8 ohm impedance
• 86dB efficiency (1W/1m)
• 10W-150W suggested amplifier power
• Magnetic screening of chassis
• Wall-mount included
• High-gloss piano lacquer finish in 3 colours: black, white, red
• Black cloth speaker grill with magnetic fittings
• Dimensions: 160x255x210mm (WxHxD)
• Weight: 4.2kg
Kolik v Česku tyto boxy stojí ? Vejde se to 250.- EUR?
Doporučená prodejní cena je 229,- Euro vč. DPH. Existuje to v černém, bílém a červeném laku. Provedení laku je, řekl bych, hodně kvalitní 
Bedýnky mají povrchovou úpravu moc hezkou vypadají jako mnohem dražší kusy. Navíc jsou excelentně zabalené , a chráněné proti poškození při přepravě. včetně i takových detailů jako jsou ochranné rukavičky na manipulaci na ochranu proti matlancům.
Mám je doma. 6000 Kč. Provedení luxusní.
Můj názor je tento http://www.buzzillions.com/reviews/insi ... ir-reviews pro nemajetné špička. A možná se otřese i dražší souprava. 
Doporučujem túto lahôdku: Scythe SCBKS-1000 Kro Craft Speaker (1200Kč)
Mám ich práve požičané od známeho a je to radosť ich počúvať.
U mňa hrajú na stojanoch v kombinácií so zosilovačom Marantz PM-66SE a sú dôstojným súperom i pre hi-fi Epos M12.2.
Koncertnú hlasitosť nezvládnu, no i pri veľmi vysokej hrajú stále pekne.
Ideálne do malej miestnosti a pre tých, čo si chcú pochutnávať na muzike a neplatiť veľa.
PS: Nekúpil by niekto tie Epos M12.2?
Mám ich práve požičané od známeho a je to radosť ich počúvať.
U mňa hrajú na stojanoch v kombinácií so zosilovačom Marantz PM-66SE a sú dôstojným súperom i pre hi-fi Epos M12.2.
Koncertnú hlasitosť nezvládnu, no i pri veľmi vysokej hrajú stále pekne.
Ideálne do malej miestnosti a pre tých, čo si chcú pochutnávať na muzike a neplatiť veľa.
PS: Nekúpil by niekto tie Epos M12.2?
Aj ja som študent, a mám čo mám. Tannoy Profile 638 sú síce staré, ale zvukovo aj dizajnovo som s nimi spokojný, nedávno som vymenil na nich výškové repro a chladenie, to im vrátilo "dych".
Akurát s tou Yamahou som to posral, ale tak 2000 €ur na Vincenta čo by som chcel nemám a ani tak skoro asi mať nebudem.
Akurát s tou Yamahou som to posral, ale tak 2000 €ur na Vincenta čo by som chcel nemám a ani tak skoro asi mať nebudem.
Pasivní monitory Behringer b2031p , parádní zvuk. Mám je a dokážou přehrát v pohodě regály za 10 tisíc.
Na metal super, i industrial.
doporučuju ale předtím poslechnout pokud to jde.
Nádherný basy, ale nepřebasováno. vyvážená pásma což je výborné na to že to má 9´ basák a 1´ výškáč.
Prostor je taky skvělej, kolikrát slýchávam nástroje úplně z úhlu.
Má je dost hifistů a pochvalují si je.
Jsou ale náročný na zesilovač - musí být kvalitnější ale nemusí mít extra wattáž. KValitní dac jen přidá na kvalitě. Na mé sestavě jsou využity tak z poloviny.
Na metal super, i industrial.
doporučuju ale předtím poslechnout pokud to jde.
Nádherný basy, ale nepřebasováno. vyvážená pásma což je výborné na to že to má 9´ basák a 1´ výškáč.
Prostor je taky skvělej, kolikrát slýchávam nástroje úplně z úhlu.
Má je dost hifistů a pochvalují si je.
Jsou ale náročný na zesilovač - musí být kvalitnější ale nemusí mít extra wattáž. KValitní dac jen přidá na kvalitě. Na mé sestavě jsou využity tak z poloviny.
Kde se ale dají ty pasivní monitory Behringer B2031P koupit-sehnat...Prodávají je sice ve více internetových obchodech, ale většinou je nemají skladem. Ceny se pohybuji v rozmezí od cca 4.500 do 7.600 Kč (doufám, že za pár...)....Zajímá mě určitě,jak hrají...neboť výkon 150 W/4 Ohm se zdá víc než slušný,váha - uvádí se 11,5 kg (1 kus nebo oba?). Zatím jsem na ně slyšel jen samou chválu. A jak se píše v předchozím příspěvku, jaký kvalitní zesilovač k nim lze doporučit...
Díky za radu
Díky za radu