Stojanové reprosoustavy KAYTHU - RAPSODIE
Re: Stojanové reprosoustavy KAYTHU - RAPSODIE
svensound
chlape tu si na verejnom fóre a nie v reklamnom časopise, tak sa preber
chlape tu si na verejnom fóre a nie v reklamnom časopise, tak sa preber
nechápu, proč by se měl svensound probírat. ty regálovky má k dispozici, líbí se mu, napsal o tom.
Pán Durgo,
potvrzujete to o čem jsem psal, tedy o kategorii přispívatelů, jejichž přínos v debatě o produktu je O.
Založte si prosím jiné vlákno o DRAHOTĚ HIFI a nezasírejte to zde svými výkřiky. Díky.
potvrzujete to o čem jsem psal, tedy o kategorii přispívatelů, jejichž přínos v debatě o produktu je O.
Založte si prosím jiné vlákno o DRAHOTĚ HIFI a nezasírejte to zde svými výkřiky. Díky.
-
boxer
DURGO
Nechceš si psát někde pro sebe do šuplíku a / nebo na jiná fóra? Nejlépe na Napoleonovo?
O dalšího takovýho zde není zájem.
Nechceš si psát někde pro sebe do šuplíku a / nebo na jiná fóra? Nejlépe na Napoleonovo?
O dalšího takovýho zde není zájem.
Tyson
robím presne to čo ty v iných vláknach
robím presne to čo ty v iných vláknach
Poměr cena / užitná hodnota je alfa a omega všech diskuzí např. v US. Je to trochu nudné, ale asi jediné "objektivní" hledisko, protože ani za těch 150k perfektní reprobedny nekoupíte. Podle mě regálovky mají význam hlavně z estetického hlediska. Komu jde o zvuk, tak za ně 150 k nedá.
Nejlepší regálovky (nebo spíš stojanovky), co jsem slyšel byly Wilson Benesch Discovery, také na výstavě HE. Tyhle betonové jsem neslyšel. Katalogová cena obou je cca stejná. Takže jak by si tyhle betonové stály ve srovnání s Discovery?
Nejlepší regálovky (nebo spíš stojanovky), co jsem slyšel byly Wilson Benesch Discovery, také na výstavě HE. Tyhle betonové jsem neslyšel. Katalogová cena obou je cca stejná. Takže jak by si tyhle betonové stály ve srovnání s Discovery?
Já znám spoustu lidí kteří vlastní osobní vozidlo nad hodnotou 150 000kč tak nechápu co tady každýho tak znepokojuje. Je to jen otázka preferencí to je jako přijít do showroomu mercedes benz a brečet tam že nejlevnější stojí milion a že jsou moc drahý a já si ho nemůžu koupit. Akorát že u aut tu cenu nikdo neřeší ale u hifi se o tom píše v rozsahu několika desítek příspěvků na diskusních forech.
Svensound to napsal dobře někteří by se mohli už konečně probrat.
Svensound to napsal dobře někteří by se mohli už konečně probrat.
Klauni.
Nebude nahodou pointa v tom, ze jsou na trhu spousty ptacich budek v stejne cenovce, hrajici podstatne lepe? O tom ze ty betonove skvosty jsou i na pohled hnusne netreba prilis polemizovat.
Nebude nahodou pointa v tom, ze jsou na trhu spousty ptacich budek v stejne cenovce, hrajici podstatne lepe? O tom ze ty betonove skvosty jsou i na pohled hnusne netreba prilis polemizovat.
svensound
to, že řešíme cenu výrobku v jeho vlákně na internetovém fóru je přeci přirozené.
co je na tom "závistivé a trotlovské" ??
cena výrobku je přeci součástí marketingu jeho prodeje, ne?
ten otrávený příspěvěk mi k supra klidu nějak nesedí.
petrL
hezky jsi to napsal.
wb discovery dobře znám a je to skutečně pecka.
také jsem lepší regál, pro mé uši, neslyšel.
jsou ovšem dosti dražší. (myslím... 210.000??)
to, že řešíme cenu výrobku v jeho vlákně na internetovém fóru je přeci přirozené.
co je na tom "závistivé a trotlovské" ??
cena výrobku je přeci součástí marketingu jeho prodeje, ne?
ten otrávený příspěvěk mi k supra klidu nějak nesedí.
petrL
hezky jsi to napsal.
wb discovery dobře znám a je to skutečně pecka.
také jsem lepší regál, pro mé uši, neslyšel.
jsou ovšem dosti dražší. (myslím... 210.000??)
No jistě, ale - zajímalo by mě, jestli třeba mravokárci, kterým se zdá cena Šrolla vysoká (aniž by měli tuchu o ceně malosériové výroby s takovou technologií), byli ochotni pracovat za nulový plat? Jako že by začali u sebe - to by asi bylo křiku. Kdo nechce ať nekupuje, nikdo nikoho nenutí.
Pavel Macura Audio
pma
např. pro mou hifi-osobu je
sroll na dně spodní hranice cenové přiměřenosti
a
kaythu rapsodie za její horní hranicí.
....uvedl jsi vlastně ideální příklad ke srovnání v rámci podstatného hlediska "cena/výkon"
např. pro mou hifi-osobu je
sroll na dně spodní hranice cenové přiměřenosti
a
kaythu rapsodie za její horní hranicí.
....uvedl jsi vlastně ideální příklad ke srovnání v rámci podstatného hlediska "cena/výkon"
A co Avalon Indra? S ohledem na jejich cenu stojí Kaythu IMO přiměřeně, s betonem se moc snadno nepracuje, mj.
Pavel Macura Audio
pma
...se směju.
avalon indra je za horní hranicí asi tak 10x
souhlasím zcela.
také je tady nikdo neprodává ani nenabízí, že?
...se směju.
avalon indra je za horní hranicí asi tak 10x
souhlasím zcela.
také je tady nikdo neprodává ani nenabízí, že?
Páni, ale Avalon Indra nie je pre kdejakých holoprdelníkov 
a sorry za
a sorry za
Kaythu taky ne. Je potřeba si zvyknout na cenové rozdíly u všech komponent, maličké Wilsony jsou taky drahé.
Pavel Macura Audio