To ti trochu ujelo, může být něco jednoduššího než odlitek do formy ?PMA píše:........, s betonem se moc snadno nepracuje, mj.
Stojanové reprosoustavy KAYTHU - RAPSODIE
Re: Stojanové reprosoustavy KAYTHU - RAPSODIE
Pokud je si je výrobce jistý kvalitou vč. zvuku, musí na zahraniční trhy, jinak je to čvachtání na vesnickém rybníčku... Konkurence cenová i kvalitativní a výsledek jak tam dopadne je měřítko obchodního úspěchu. Pochvaly na cz/sk fórech jsou sice hezké ale bez srovnání s konkurencí venku to zůstane na DYI úrovni. To nemyslím nijak pejorativně. Jako kladný příklad uvedu Canor, ten se venku v tichosti slušně zabydluje.
pma
no.....a vo vo vo vo tom to je.
kaythu rapsodie je cenově posazená stejně jako wilson audio.
což je, dle mého názoru, velice nerozumné.
např.za wilson audio duette se platí těch 300.000 jinak než těch 150.000 za kaythu rapsodie.
navíc.....zvuk bych určitě označil za 2x lepší.
no.....a vo vo vo vo tom to je.
kaythu rapsodie je cenově posazená stejně jako wilson audio.
což je, dle mého názoru, velice nerozumné.
např.za wilson audio duette se platí těch 300.000 jinak než těch 150.000 za kaythu rapsodie.
navíc.....zvuk bych určitě označil za 2x lepší.
Takže česká firma si nesmí vyšší cenu dovolit? 
Pavel Macura Audio
pma
ne za tento výrobek.
(zrovna dnes jsem vřele doporučil známému xavian mediterranea,130.000)
ne za tento výrobek.
(zrovna dnes jsem vřele doporučil známému xavian mediterranea,130.000)
No vidíš, zvukový vkus je čistě individuální záležitost.
Pavel Macura Audio
To jiste ne, trebas takovy ČEZ si to dovolit muzePMA píše:Takže česká firma si nesmí vyšší cenu dovolit?
pma
tady nešlo o zvukový vkus.
pouze a jen o cena/výkon.
což v tomto případě odpovídá.
tady nešlo o zvukový vkus.
pouze a jen o cena/výkon.
což v tomto případě odpovídá.
Venkovní úprava je tatáž jako každé jiné reprobedny: tmelení, broušení a lakování - jsou lakované. Něco jiného by byl broušený a leštěný povrch v přírodní barvě, což by u betonu pro jeho nehomogenitu byl trochu problém, ale i tak.PMA píše:A drsnost, povrchovka?
- pink panter
- Kontaktovat uživatele:
Ááách , nemáme to ľahké tunak žiť, tváriť sa spokojne a mať pri tom holú riť

Lachim: tak třeba pro mě je Xavián opravdu těžko zkousnutelný zvuk, takže individuální je to určitě.
Pavel Macura Audio
-
boxer
Kam se zcela nevinný thread o bednách českého malovýrobce může dostat. Tady se snad bude i střílet ?
Jednoznačně si výrobce určil cenu.
Udělal výrobek,který má velmi dobrý zvuk a nejen mne zaujal.Od běžné produkce regálovek je slyšitelně lepší.
Je zcela v jeho (výrobce) kompetenci,zda cenu nensníží , sníží a / nebo jen někomu (adjektivum ke slovu šrollismus mě nenapadá = to není nic ve zlým,jen reakce na P.Dudka rozhořčení ad cenové politiky Luďka).
V našem malém zamindrákovaném,holoprdelnickém a závistivém světě je cena (150 000 Kč pár) za neznámé regály,byť výborně hrající,neúnosná.
Skoro každý,kdo by si chtěl koupit regály v podobné ceně,sáhne po značce,která má zvuk,páč kupující počítá,že to někdy prodá,a známou značku přeci jen udá za jakous takous cenu.
U tohoto výrobku je to mnohem horší,navíc ,kdo zaručí,že firma bude za rok dva fungovat.
Je to normální myšlení kupujícího.
Ovšem,bez ohledu jaké jsou výrobní náklady ( já to nevím), je otázkou,jaká cena by byla natolik zajímavá,aby "nedůvěru" cs+sk hifistů prolomila.
Sám si odpovím. 20 000. Bohužel.
Z pohledu,jaký "světoznámý" značky/sračky a za kolik se prodávají,je to bohužel.
Jednoznačně si výrobce určil cenu.
Udělal výrobek,který má velmi dobrý zvuk a nejen mne zaujal.Od běžné produkce regálovek je slyšitelně lepší.
Je zcela v jeho (výrobce) kompetenci,zda cenu nensníží , sníží a / nebo jen někomu (adjektivum ke slovu šrollismus mě nenapadá = to není nic ve zlým,jen reakce na P.Dudka rozhořčení ad cenové politiky Luďka).
V našem malém zamindrákovaném,holoprdelnickém a závistivém světě je cena (150 000 Kč pár) za neznámé regály,byť výborně hrající,neúnosná.
Skoro každý,kdo by si chtěl koupit regály v podobné ceně,sáhne po značce,která má zvuk,páč kupující počítá,že to někdy prodá,a známou značku přeci jen udá za jakous takous cenu.
U tohoto výrobku je to mnohem horší,navíc ,kdo zaručí,že firma bude za rok dva fungovat.
Je to normální myšlení kupujícího.
Ovšem,bez ohledu jaké jsou výrobní náklady ( já to nevím), je otázkou,jaká cena by byla natolik zajímavá,aby "nedůvěru" cs+sk hifistů prolomila.
Sám si odpovím. 20 000. Bohužel.
Z pohledu,jaký "světoznámý" značky/sračky a za kolik se prodávají,je to bohužel.
Dobře jsi to napsal, Zdeňku.
Za svůj nedomácí FETIŠ dá hifista peníze bez problémů.
Za svůj nedomácí FETIŠ dá hifista peníze bez problémů.
Pavel Macura Audio
Boxere, podepisuju. Pouze k tem 20k bych jeste pridal. To bys je musel totiz jeste dotovat. Ale napsal jsi to hezky a na rovinu.