Stojanové reprosoustavy KAYTHU - RAPSODIE
-
boxer
Re: Stojanové reprosoustavy KAYTHU - RAPSODIE
Mám takový pocit,že při ceně dejme tomu 50 000 Kč za pár,by si většina příchozích na výstavě řekla,
..nejsou špatný,cena jde,no......no........ vlastně za ty prachy si raději koupím XYZ. Věř mi.
..nejsou špatný,cena jde,no......no........ vlastně za ty prachy si raději koupím XYZ. Věř mi.
nechci vám do toho kecat, ale jestli bude prodávat nemlich tu samou bednu firma "tonda a lojza" z horní dolní a ta horní dolní se klidně může jmenovat třeba Praha stověžatá , a vedle toho Wilson audio - hádejte která má šanci dosáhnout vyšší ceny......
no dyť právě !
mě na na jejich stránkách zaujalo, že dělají i zakázkové bedny, takže budou mít určitě zkušenosti s diy projekty. třeba takový betonový horn by mohl být zajímavý
jde to poslechnout i u výrobce v rožnově ? docela by mě zajímalo, jak to je dynamické a jak jdou hluboko s tím zadním "radiátorem". něco s podobným měničem jsem slyšel, mělo to takové ty přesné monitorové středy. osobně mi už samotný beton přijde studený jako prázdná betonová místnost, rád bych se mýlil. zajímalo by mě kolik vůbec váží ty sloupovky 
Zakázková výroba byť i jediného kusu se IMO dá domluvit s každým menším výrobcem, otázka je, jestli si potenciální zákazník uvědomuje, jaká bude cena.
Možná nebudete věřit, ale takovou zakázku lze získat i v ČR, ale zadavatelé nebývají z těch, kteří by si po fórech stěžovali na ceny.
Možná nebudete věřit, ale takovou zakázku lze získat i v ČR, ale zadavatelé nebývají z těch, kteří by si po fórech stěžovali na ceny.
Pavel Macura Audio
To máš ako s autami, ani BMW v úprave Individual nie je pre holoprdelníka...
Jo, i do takového auta je pořád lepší sednout oblečený.Tony píše:To máš ako s autami, ani BMW v úprave Individual nie je pre holoprdelníka...
Nerozumím jedné věci. Svensound tu napsal, že u této cenové začínají sloupovky teprve hrát. Fakt?
Mike píše:Já znám spoustu lidí kteří vlastní osobní vozidlo nad hodnotou 150 000kč tak nechápu co tady každýho tak znepokojuje. Je to jen otázka preferencí to je jako přijít do showroomu mercedes benz a brečet tam že nejlevnější stojí milion a že jsou moc drahý a já si ho nemůžu koupit. Akorát že u aut tu cenu nikdo neřeší ale u hifi se o tom píše v rozsahu několika desítek příspěvků na diskusních forech.
Svensound to napsal dobře někteří by se mohli už konečně probrat.
Nevím jestli byl někdo opravdu znepokojen, nebo jen vyjadřil svůj názor ale nějaký poměr ( kvality )vs ceny se přece poměřuje snad u všech výrobků co existují. A nejspíš z toho důvodu aby se oddělila skutečná kvalita a užitná hodnota věcí od předražených nesmyslů a snobáren pro zbohatlíky (zlaté kliky atd...že?). No a tady by určitá analogie se zmiňovanými vozy Mercedes,BMW,aj. byla i na místě.i když hranice 150 000 je zde narozdíl od hi-fi celkem úsměvná-zatím jsem pod tuto hranici nové auto neviděl. Ale i udomácí audio techniky je cena některých materiálů a technologií daleko za rozumově opodstatněnou hranicí (věc dobře pozorovatelná např.hi-end soustav a kabeláže). Ale kdo na to má měl by tento LUXUS dostat,včetně nějaké extra bonusové daně z přepichu. Nakonec je to spolehlivý způsob jak z některých velkozlodějů (nebo jejich potomstva) alespoň část pochybně nabytých bankovek ztáhnout zpět do oběhu.
Jo a můj předešlý příspěvek se podobně jako 10 dalších před ním netýkal přímo- Stojanových reprosoustav KAYTHU - RAPSODIE ty neznám nikdy jsem je nyviděl ani neslyšel a u toho vzhledem k jejich ceně asi zůstane. A to všechno proto,že jsem taky holoprdelník ,tím při této příležitosti zdravím i ty ostatní holoprdelníky co se za ně považují ,ale víte co benevolentně zdravím i VIP nebo ty co si na ně před ostatnímy hrají. Jen skutečně nechutně zbohatlá individua vynechám, ale ti se tu pohybovat jistě nebudou protože většinu svého drahocenného času věnují okrádání těch ostatních nás tady nejspíš nevyjímaje.
-
boxer
Pompo
Omlouvám se všem,ale už jsem musel.
Pompo, z tvých příspěvků ,které jsem dočetl silou vůle,vyčnívá neustále totéž.
Ty jsi holoprdelník a kdo je víc? Kdo kupuje cokoliv než na co máš ty,tak je vůl a měli by ho zavřít,zastřelit atd.Všichni koukejte na Pompa,jak s pracháčema vydupal,má totéž ale za setinu(tisícinu) ceny.
...ale víte co benevolentně zdravím i VIP ....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud tě tak irituje,že někdo je bohatší než ty a dovolí si koupit za svý co uzná za vhodný,tak mu to přej. A vyskakuj radostí,jak jsi zase ušetřil.
To je přepYch,ne?
Omlouvám se všem,ale už jsem musel.
Pompo, z tvých příspěvků ,které jsem dočetl silou vůle,vyčnívá neustále totéž.
Ty jsi holoprdelník a kdo je víc? Kdo kupuje cokoliv než na co máš ty,tak je vůl a měli by ho zavřít,zastřelit atd.Všichni koukejte na Pompa,jak s pracháčema vydupal,má totéž ale za setinu(tisícinu) ceny.
...ale víte co benevolentně zdravím i VIP ....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud tě tak irituje,že někdo je bohatší než ty a dovolí si koupit za svý co uzná za vhodný,tak mu to přej. A vyskakuj radostí,jak jsi zase ušetřil.
To je přepYch,ne?
Pompo,
možná bys už měl konečně rozmlátit tu ulitu, do který ses zavrtal. Vylez z ní ven. Třeba zjistíš, že ne všichni kradou.
Být bez peněz je přechodný stav. Být holoprdelník je ale stav mysli.
možná bys už měl konečně rozmlátit tu ulitu, do který ses zavrtal. Vylez z ní ven. Třeba zjistíš, že ne všichni kradou.
zero píše:Pompo,
1,jistě že ne všichni kradou,to jsem doufám netvrdil.
2,omyl,být bez peněz je pro mnoho lidí doživotní úděl.
3,stav mysli pokud vím je naštěstí doposud nezpoplatněný.
Co máte všichni pořád dokola s tou ulitou? Chcete fotky dole bez,výpis z trestního rejstříku,psychol.profil,nebo vysvědčení ze základky?
-
boxer
vysvědčení ze základky
To stačí,to odpoví i na to ostatní.
Nemluv za ostatní !boxer píše:vysvědčení ze základky
Já chci vidět "fotku nahoře bez" !
Dole bez vidím vždy, když na mne přijde ta malá potřeba !