Jinak mě těší že ses nám vzbudil.
Výběr reproduktorů
- nordland88
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výběr reproduktorů
Ale Petříku pročpak nám tu tak lžeš, ostatní ti to možná zbaští ale já po těch letech co tě na fórech pozoruji tak ne. O Virtuosech jsi nikdy neuvažoval, zaprvé protože nakupuješ pouze na bazarech a za druhé v té ceně nebyly Virtuosi žádné na prodej použité, a až byli tak za 80k a více, což by jsi ty ale nikdy nedal a tak ses spokojil s Focali za 35k. Tak nás tu prosím tak nekrm ano, bud od té dobroty. Na to jak jsou podle tebe Virtuosi extrémně nenažrané je zajímavé jak dobře a dynamicky hrají na 70w zesilovači. (Hezky jsi mě pobavil jak jsi musel napsat EXTRÉMNÍ HLADOVOST NA VÝKON
tím jsi jen krásně potvrdil co si o tobě myslím už dávno).
Jak dynamicky hrají 86dB bedny na 70w zesilovači je přece jasný, 97dB ve špičce, na jazz dobrý, na rockovej živák, Mahlerovu druhou symfonii nebo třeba tympány těžká slabota 
- nordland88
- Kontaktovat uživatele:
Tak třeba ty tympány jsou absolutní bomba, a to bez přehánění. Škoda že jsi to neslyšel a nemáš zkušenost. 
S tím jazzem mě to vždy ...
jde poznat ze jsi jazzu hold moc neslyšel, jazz má brutální dynamické špičky, i bubnová sóla, nevím co jsi slyšel za jazz 
S tím jazzem mě to vždy ...
Chápu že tě tympány v hlasitosti houslí rajcují, ale z jazzu už jsem taky něco zaslechnul a 113dB ve špičce tomu zatím stačilo, na Mahlera je to tak tak, nebojím se to přiznat 
- Přílohy
-
Dalsi "pan Torrent". Z tebe by Janda mel infarkt.. 
- nordland88
- Kontaktovat uživatele:
No jsi drsňák, to je ale spousta kradené hudby. A povíš nám na čem posloucháš ?
Tys ty bedny taky ukrad a je mi do toho nic
Na čem poslouchám, je tu u každého, kdo chtěl, uvedeno. Tady vpravo stačí zmáčknout "Vybavení"
Naposledy upravil(a) RedBaron dne 20 pro 2017 16:12, celkem upraveno 1 x.
- nordland88
- Kontaktovat uživatele:
No jsi drsňák, to je ale spousta kradené hudby. A povíš nám na čem posloucháš ?
-Chápu že tě tympány v hlasitosti houslí rajcují-
Mně jde o kvalitu, ne hlasitost. Až budu chtít hlasitost, zajdu si na koncert. Ale raději ne, mám rád své uši.
-Tys ty bedny taky ukrad- chceš poslat fakturu nebo do držky za ty lži co mi tu píšeš? Přestávám na hlupáky reagovat.
-Chápu že tě tympány v hlasitosti houslí rajcují-
Mně jde o kvalitu, ne hlasitost. Až budu chtít hlasitost, zajdu si na koncert. Ale raději ne, mám rád své uši.
-Tys ty bedny taky ukrad- chceš poslat fakturu nebo do držky za ty lži co mi tu píšeš? Přestávám na hlupáky reagovat.
A není lepší kvalita s možností koncertní hlasitosti na jednom místě?
Ne, fakturu nechci, jen jsem zkusmo zatáhl věci do osobní roviny tak jako to s oblibou děláš ty a vida... už jdeš taky na léčení
Ona hudba z úložiště snad nehraje? Nebo má vliv na mou zkušenost s jazzovými věcmi? Nebo to najednou přestalo být důležité a začalo být důležitější někoho načapat a napadnout? Asi jó, viď?
Beru tohle fórum a podobná jako možnost vyměnit si názory a zkušenosti, ale okopávání pat jako to předvádíš ty a jeden kolega, mě prostě sere.
Ne, fakturu nechci, jen jsem zkusmo zatáhl věci do osobní roviny tak jako to s oblibou děláš ty a vida... už jdeš taky na léčení
Ona hudba z úložiště snad nehraje? Nebo má vliv na mou zkušenost s jazzovými věcmi? Nebo to najednou přestalo být důležité a začalo být důležitější někoho načapat a napadnout? Asi jó, viď?
Beru tohle fórum a podobná jako možnost vyměnit si názory a zkušenosti, ale okopávání pat jako to předvádíš ty a jeden kolega, mě prostě sere.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
vykonova rezerva zesilovace imho neni jen o hlasitosti ...
Mala poznámka .... profesionálny hudobníci počúvajú zo svojich zostáv iba hudbu.... hifisti ...nordland88 píše: ↑16 pro 2017 16:23Tak nevím zda by Brabec z České filharmonie hrál doma na medové Virtuozi, když na rozdíl od nás má hudební nástroje dokonale naposlouchané.
![]()
Ano a my co posloucháme hudbu z Xavianů jsme dle představ o seriózní výměně názorů Rudýho barona v lepším případě teplouši.
Jo jo, Jirka Schelinegr byl hifista. Gramec tehdy nejvyšší dosažitelné u nás úrovně NC440, k tomu Transiwatt TW40 a jak to hrálo a mnohde hraje dodnes. Radost na starý párply, zepelíny...Mělo to něco do sebe.
Jinak on byl z těch, co opravdu poslouchla hudbu, a ne aparát, jak píše Alan Parsons.
Jinak on byl z těch, co opravdu poslouchla hudbu, a ne aparát, jak píše Alan Parsons.
Jestliže je podle tebe ta hudba kradená, je dotyčný zloděj. Je-li zloděj, páchá trestný čin. Povinnost oznámit páchání trestného činu je zakotvena v § 367 a § 368 trestního zákoníku. Pokud tedy na dotyčného nepodáš trestní oznámení, dopustíš se trestného činu nepřekažení nebo neoznámení trestného činu (§ 367 trestního zákoníku). Nebo je tu druhá možnost - přestat blbě kafratnordland88 píše:..... to je ale spousta kradené hudby.