Kradnúť - neoprávnene si prisvojovať cudziu vec.
Otázka znie, či to bolo neoprávnené. Ak nie, nešlo o krádež ..
Stažení hudby nebo filmu pro osobní potřebu je v ČR zcela legální. Kdokoliv si pro sebe může stáhnout třeba všechnu hudbu světa a z pohledu práva je to absolutně bezproblémové. Tím neříkám, že je to v pořádku v lidské rovině, jen upozorňuju, že opět píšeš naprostý nesmysl.
Přestože opět ukazuješ svou pravou tvář a reaguješ v čistě osobní rovině za pomocí (nyní ještě skrytých) urážek, protože jsi zcela impotentní vést klidnou věcnou diskusi, odpovím čistě věcně.nordland88 píše: ↑18 pro 2017 17:03Ale Petříku pročpak nám tu tak lžeš, ostatní ti to možná zbaští ale já po těch letech co tě na fórech pozoruji tak ne. O Virtuosech jsi nikdy neuvažoval, zaprvé protože nakupuješ pouze na bazarech a za druhé v té ceně nebyly Virtuosi žádné na prodej použité, a až byli tak za 80k a více, což by jsi ty ale nikdy nedal a tak ses spokojil s Focali za 35k. Tak nás tu prosím tak nekrm ano, bud od té dobroty. Na to jak jsou podle tebe Virtuosi extrémně nenažrané je zajímavé jak dobře a dynamicky hrají na 70w zesilovači. (Hezky jsi mě pobavil jak jsi musel napsat EXTRÉMNÍ HLADOVOST NA VÝKONtím jsi jen krásně potvrdil co si o tobě myslím už dávno).
Jinak mě těší že ses nám vzbudil.
Přesně je to legální.Proč asi všichni platíme výpalné z každého koupeného Harddisku ,flešky ,cd-r a podobně ( zlodějům OSA – Ochranný svaz autorský).Proto můžeme stahovat hudbu a filmy pro svoji potřebu neomezeně.PítrsPraha píše: ↑21 pro 2017 07:49Stažení hudby nebo filmu pro osobní potřebu je v ČR zcela legální. Kdokoliv si pro sebe může stáhnout třeba všechnu hudbu světa a z pohledu práva je to absolutně bezproblémové. Tím neříkám, že je to v pořádku v lidské rovině, jen upozorňuju, že opět píšeš naprostý nesmysl.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů