Wharfedal 9.1 pro nenáročný poslech?

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Re: Wharfedal 9.1 pro nenáročný poslech?

Příspěvek od Bazi 36 »

Ta finalni vrstva z dýhy pravdepodobne mela svuj duvod,i kdyz vliv na konecny zvuk? Kdo ví.

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

Teď jsem se díval na ten Baziho odkaz - vypadalo to jako by byly stále nabídce.

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

Kocour píše:
23 lis 2018 15:36
Stejnym zpusobem byly delane BW 805S. Tam byly v rezu videt jednotlive vrstvy. Ten matrix vevnitr byl hrozne pekny, ale hrozne zbytecnej a samoucelnej.

Já bych řekl naopak ,že nebyl páč ho pěkně nafotili (jako xavian vejhybky) :lol:
a na síti se to pěkně rozneslo. Když se to líbilo i tobě co teprve potenciální zákazník.

Lemon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lemon »

V nabídce u nás již nikde nejsou.Poláci popisují tu ozvučnici jako laminované desky :
Obudowa konstrukcja w technologii OSD (Optimal Shear Damping) zbudowana z 6 warstwowego laminatu w technologii DAHLI (Damped Asymmetric Hex Laminate Isolation) dla minimalnych zniekształceń dźwięku pochodzących od rezonansu ścian kolumny
https://www.q21.pl/polk-audio-rti-a3.html

I na oficiálních stránkách Polk

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

For pompo: bohuzel v nabidce nejsou,zkousel jsem zadat prodejce a krom jinych znacek uz se neobjevuji-stranka zustane prazdna. Velka skoda.

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

Lemon píše:
23 lis 2018 15:59
V nabídce u nás již nikde nejsou.Poláci popisují tu ozvučnici jako laminované desky :
Obudowa konstrukcja w technologii OSD (Optimal Shear Damping) zbudowana z 6 warstwowego laminatu w technologii DAHLI (Damped Asymmetric Hex Laminate Isolation) dla minimalnych zniekształceń dźwięku pochodzących od rezonansu ścian kolumny
https://www.q21.pl/polk-audio-rti-a3.html

I na oficiálních stránkách Polk
no právě ten termín : LAMINOVANÉ mě zmátnul ,ale i neznalost ,že lze tenkou MDF vohnout 8-)

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

2- Bazi 36
Jo jo i pro mě je to škoda - jak na dvoupásma už nejsem ,tak bych tady udělal vyjímku. I když je fakt nepotřebuju (nestíhám poslouchat už to co mám) + začíná to u mě vypadat jako bazar HI-FI v Brně na Josefské :oops: , tak mám chuť zajet do Polska nebo na Slovenensko a přivézt je Štětináčovy nebo třeba Dadaftovi. Znám Dadaftovu averzi na otvory v bedně (basrefl.) tak bych byl fakt zvědav.
Bohužel jak léta přibývají stíhám stále méně a méně ,ale přitom jsem stále bez peněz jak za mlada :lol: ,tak to asi neklapne.

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

Dadaft myslim posloucha v blizkem poli,tyto trojky naopak vypadaji jako velice plnotučné.

Lemon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lemon »

To pompo no já taky na to ,že bydlím v paneláku mám momentálně 7 zesilovačů a 3 páry reprosoustav. :lol: (několik tunerů,CD a ekvalizérů to ani nepočítám)
To už jsem radši něco prodal ,abych uvolnil místo.

Lemon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lemon »

Jinak pan Březina tady popisuje tu vrstvenou ozvučnici,která je stejná u modelu RTi 7. Myslím že i měniče budou stejné.
https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... udio-rtia7

Když jsem kupoval ve výprodeji ty Polk Rti A3 za 4114 Kč měli taky ve výprodeji ty Rti A7 za 12400,-Kč *2thumbsup* .Bohužel jen v barvě višen ,která se mi nehodila k nábytku. *headbang*

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

Bazi 36 píše:
24 lis 2018 12:26
Dadaft myslim posloucha v blizkem poli,tyto trojky naopak vypadaji jako velice plnotučné.
Jo vidíš :idea: to je vlastně fakt ,dík ,někdy jsem docela mimo ,pro něj by mohly být příliš i ty 1-ničky. 8-)

Já už zapoměl jak jsem přišel k temu týpkovi - už to měl puštěné a hulil to jak svině, bylo to slyšet dost nahlas až ven. Říkal jsem si : ty vole to nebude Hi-Fi sta , spíš nějaký Big Beat ˇák - a taky že nebyl. Vždy mám v takových chvílích neodolatelnou potřebu urychleně najít volume a zvrátit ho ihned výrazně doleva abych tu limitaci zes. a zkreslení beden zarazil. Jenže k tomu nedošlo hlasitost byla snesitelná a hned jak jsem vešel dál jsem si jenom řekl WOW :shock:
Týpek fakt nebyl hi-fík tak do mě nic nehustil a už nebyl žádný důvod nic tlumit ani vůbec na nic makat.
Naposledy upravil(a) pompo dne 24 lis 2018 13:33, celkem upraveno 3 x.

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

Lemon píše:
24 lis 2018 12:40
Jinak pan Březina tady popisuje tu vrstvenou ozvučnici,která je stejná u modelu RTi 7. Myslím že i měniče budou stejné.
https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... udio-rtia7

Když jsem kupoval ve výprodeji ty Polk Rti A3 za 4114 Kč měli taky ve výprodeji ty Rti A7 za 12400,-Kč *2thumbsup* .Bohužel jen v barvě višen ,která se mi nehodila k nábytku. *headbang*
Vidíš a mě se právě ta višeň moc líbí (narozdíl od těch Bř. článků) a to jsem ji na živo ještě ani neviděl, borec měl ty univerzál. černé tak jako ty.

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

Lemon píše:
24 lis 2018 12:35
To pompo no já taky na to ,že bydlím v paneláku mám momentálně 7 zesilovačů a 3 páry reprosoustav. :lol: (několik tunerů,CD a ekvalizérů to ani nepočítám)
To už jsem radši něco prodal ,abych uvolnil místo.
To jde :mrgreen: ,asi jsi mě v množství amp. trumfnul já moment. 3:3 s bednama. *klanimse*

štětináč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od štětináč »

Přidám doplňující dotaz sem, abych neotravoval jinde.
Mám Heco Victa Prime 302 a jsou mé zvukově neoblíbené. Proto jsem upravil výhybku a repra určil na blízký poslech druhé jakosti. Je to ale jako drbání se pravou rukou na levém uchu. Pořád tam je ta touha kvalitního poslechu. Byly mi doporučeny Dali Zensor 1 právě pro tyto účely. Krom toho žasnu nad opěvováním zvuku A Quality 2020i . Užívám si hlavně malebné středy. Jak byste to vyhodnotili? Dík.

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

Za me dali zensor 3,jelikoz je mam doma. Akustikům a jedničkám od dali uz preci jen chybi spodni pasmo. Nicmene pro extra blizky poslech bych to neumel posoudit.

Odpovědět