BRAVÓÓÓ Rinaro! BRAVÓÓÓ Antonio!
FOTO vašej sluchátkovej zostavy
Re: FOTO vašej sluchátkovej zostavy
MEZE Liric - zatiaľ iba na základe párhodinového posluchu sa mi javí, že ide o závažný počin v oblasti sluchátkového posluchu ... a to obecne, nie iba medzi uzavretými modelmi sluchátok

... čo sa týka Liricov, nemôžem sa zbaviť určitého pocitu "déjà vu" z času asi pred 7 rokmi ... vtedy to boli vynikajúce Oppo PM-3 ... ale odvtedy už čas aj vývoj dosť pokročil ... Liric je podstatne "iný level" 
Mal som možnosť si ich vypočuť (Meze Liric), ako aj Meze Elite, jedny lepše ako druhé

-
progsociety
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Oppo robilo nadcasovo znejúce aj konštrukčne vyspelé veci.
... hlásim menšiu inováciu - nový prevodníček SPL Mercury ... pre mňa ďalsí evolučný krôčik od dekadentného "hifi" k racionálnejšiemu "profi" 
Na první poslech Liric super ale po delším poslechu cca 14 dní Stealth jasně vítězí teda podle mne. :)Kdybych mohl mít otevřená sluchátka tak LCD 5.
@lada: na tých Tvojich Toppingoch by som asi tiež dal prednosť Stealth pred Liricmi 
Mám objednáno tt2
bacil2:
Mohl by jsi prosím popsat trochu zvuk sluchátkového zesilovače HM-800, který jsem zahlídnul na foto tvojí sestavy ?
Máš hodně naposloucháno, možnosti srovnání a plno zkušeností ve sluchátkovém světě, tak by mě zajímalo jako to hraje.
Taky by se mě líbil, cena není špatná, nemusíš přepojovat sluchátka, na každé si nastavíš úrověň individuálně.
Napájení je rovnou ze sítě, takže jde připojit kvalitním kabelem a vyhnout se adaptérům, i když vevnitř asi bude spínaný zdroj.
Mohl by jsi prosím popsat trochu zvuk sluchátkového zesilovače HM-800, který jsem zahlídnul na foto tvojí sestavy ?
Máš hodně naposloucháno, možnosti srovnání a plno zkušeností ve sluchátkovém světě, tak by mě zajímalo jako to hraje.
Taky by se mě líbil, cena není špatná, nemusíš přepojovat sluchátka, na každé si nastavíš úrověň individuálně.
Napájení je rovnou ze sítě, takže jde připojit kvalitním kabelem a vyhnout se adaptérům, i když vevnitř asi bude spínaný zdroj.
HM-800 má (oproti podobne profi riešenej konkurencii) pomerne nízku výstupnú impedanciu (cca 3,5 ohm), preto funguje v pohode na prakticky všetky "bežné náhlavné sluchátka" s normálnou impedanciou a citlivosťou. Oproti "legendárnemu" RNHP je zvuk možno trochu menej uhladený/hrubší/razantnejší, ale je dostatočne muzikálny a umožňuje pomerne dobré škálovanie ... s Meze Empyrean si u mňa rozumie lepšie ako RNHP ... dokážem na ňom "bez väčšieho stresu" počúvať aj AKG K812 ...
Na Výstave AUDIO, VIDEO, KINO 2021 v Bratislave odviedol HM-800 zvukovo veľmi dobrú prácu prakticky so všetkým, čo sme naň pripojili
download/file.php?id=8602&mode=view
Na Výstave AUDIO, VIDEO, KINO 2021 v Bratislave odviedol HM-800 zvukovo veľmi dobrú prácu prakticky so všetkým, čo sme naň pripojili
download/file.php?id=8602&mode=view
bacil2:
díky, vyzkouším ho
díky, vyzkouším ho
-
progsociety
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Dve otázky na víkend:
1, Má niekto "finančne výhodnejší" návrh v pomere cena/výkon?
2, Aký je názov slúchadiel?
1, Má niekto "finančne výhodnejší" návrh v pomere cena/výkon?
2, Aký je názov slúchadiel?