FOTO vašej sluchátkovej zostavy
Re: FOTO vašej sluchátkovej zostavy
Nový prírastok do zostavy ... profi amp od Ruperta Neveho 

TPA6120 tentokrát nevadí?
https://www.audiosciencereview.com/foru ... iew.12040/Needless to say, I can't recommend the RNHP.
... vôbec nie. Má to totiž úplne iný zvuk ako tá tvoja sluchátková hrča so 6120 ... ani 5532-ky nevadia, skôr naopak 
BVA, nas stary, frustrovany hejter

Chlapci, frustrovaní ste akurát vy z reality..A z vašich ilúzií, ktorým veríte..
Aj 280mW je zrazu dosť výkonu.. Však je to RNHPThe worst part is limited output power of just 280 milliwatts. I expect well over 1000 milliwatts in this price category.
A tomuto aj verím, zvlášť keď vidím tie merania.Má to totiž úplne iný zvuk
At this price point, there is no excuse for this.
... to je reakcia frustrovaného "elektrikára druhej kategórie"! ... veď ono nevadí, že má niečo mizerný zvuk, hlavne že je výkon! ... a je to "objektívne merateľný parameter"Aj 280mW je zrazu dosť výkonu.. Však je to RNHP
Naopak, ja som si na vlastnej koži zažil vlastnú zvukovú frustráciu s BVa headampom ... a výkon mi nikdy nechýbal
... na správne zvolené sluchátka mal snáď ešte aj ten úplne hračkársky zapojený Creek OBH 11 normálnejší zvuk ako BVa
Tak hlavne že si našiel svoj "grál"..Na chvíľu..
Vieš, on nemá mizerný zvuk.. Headamp nemá prakticky žiadny (svoj) zvuk. A to je to, na čo si ty zvyknutý, hľadáš "omaľovánky" nie presný obraz reality.. Lenže ja nerobím "ekvalizéry"
.

Ale mne to nevadí, ja to počúvať nemusím, vadilo to Amirovi.. Keď trochu pridal do 32ohm sluchátok, tak to skresľovalo až vypadávalo. A po zapnutí "thumps"s dlhým ustálením do sluchátok,. Keď to tebe vyhovuje, všetko je OK, uži si to. Však keď je to "profi amp".veď ono nevadí
... nehľadám žiaden grál - on totiž neexistuje ... a mimochodom ani sa nepamätám, že by som tu RNHP nejako špeciálne adoroval ... aj napriek tomu jediná trafená hus ktorá tu okamžite spoľahlivo zagágala sa volá BuntaTak hlavne že si našiel svoj "grál"..Na chvíľu..
PS: ten šit magni heresy (položený na fotke navrchu) má úžasných 2400mW/32ohm, napriek tomu sa špeciálne pri vyššej hlasitosti na Ruperta zvukovo moc nechytá
... no pekný ekvalizér, len čo je pravda:A to je to, na čo si ty zvyknutý, hľadáš "omaľovánky" nie presný obraz reality.. Lenže ja nerobím "ekvalizéry"
Pri tom "šite" magni heresi ti evidentne chýbajú skreslenia
https://www.audiosciencereview.com/foru ... ews.10311/
To je tá "ekvalizácia", ktorú preferuješ..Nie kmitočtová charakteristika do 40 kHz..
https://www.audiosciencereview.com/foru ... ews.10311/
To je tá "ekvalizácia", ktorú preferuješ..Nie kmitočtová charakteristika do 40 kHz..
... mne skreslenia nechýbajú o nič viac ako každému priemerne počujúcemu normálnemu jedincovi ... venuj sa radšej analýze toho, čo chýba Tebe ... evidentne by ste sa vy dvaja (Ty a Amirm) mali zamyslieť nad reálnym vplyvom niektorých "nezmyselne nízkych nameraných hodnôt" na výsledný zvuk! ... možno by to malo (do budúcnosti) pozitívny vplyv aj na počúvateľnosť tých tvojich "fabrikátov" made in TrnavaPri tom "šite" magni heresi ti evidentne chýbajú skreslenia
Na pridavanie skreslenia je peknhy program https://distortaudio.org/
Mozno bacil skusal nieco podobne, tak by mohol napisat, napr. ze to nie je ono.
Ten RNHP je celý napájaný nesymetricky napätím 24V, v ceste signálu na vstupe aj výstupe (4700u/25V) elyty na oddelenie DC zložky. Výsledkom sú rázy pri zapnutí a dlhé ustaľovanie pracovného bodu, na čo upozornil Amir..V sérii s výstupmi odpory 36R5, malá výstupná impedancia je dosiahnutá zrejme nejakou NFB z výstupu, ktorá ale pri menšej záťaží vnáša už od 1mW výkonu pomerne značné skreslenie a výkon je samozrejme tým odpormi značne obmedzený, pre 33R asi na 1/4 dosiahnuteľného...
... takéto niečo by sa možno dalo použiť na nejaké orientačné posúdenie zvuku len pre "čistý digitál" (napr. pre DA prevodník) ... na posudzovanie miery počuteľnosti skreslenia čisto analógového komponentu (zosilovač) je to absolútny nezmysel!Miero píše: ↑21 zář 2020 08:31Na pridavanie skreslenia je peknhy program https://distortaudio.org/
Nerozumiem preco by to mal byt nezmysel.
Naivne som si predstavoval, ze pri posluchu na Heresy by sa pridalo digitalne skreslenie, tak aby sa dosiahlo "meranim porovnatelne" skreslenie, ako napr. u toho RNHP. A nasledne porovnat zvuk RNHP vs. Distortaudio+Heresy.
Naivne som si predstavoval, ze pri posluchu na Heresy by sa pridalo digitalne skreslenie, tak aby sa dosiahlo "meranim porovnatelne" skreslenie, ako napr. u toho RNHP. A nasledne porovnat zvuk RNHP vs. Distortaudio+Heresy.