Vyzkoušej, uslyšíš.posluchačpavel píše: ↑14 led 2021 16:02Měl bych jeden laický dotaz.. Bude stačit, co se kvality hudby týká poslech hudby ze spotify, youtube?
Já si standardně platím Spotify (rodina mne přehlasovala

Vyzkoušej, uslyšíš.posluchačpavel píše: ↑14 led 2021 16:02Měl bych jeden laický dotaz.. Bude stačit, co se kvality hudby týká poslech hudby ze spotify, youtube?
Presne tak! ... na hentaké použitie stačia v pohode aj nejaké Superluxy zapojené priamo do PC
... a to akože kto? ... a koho?Proc se musi na hififorech porad znevazovat prani tazatele?
Ramones,Ramones píše: ↑15 led 2021 13:00Proc se musi na hififorech porad znevazovat prani tazatele? 99% posluchacu nepozna pri slepem testu rozdíl mezi mp3 a CD v pripade, ze se jedna o mp3 primo z toho CD. Tak proc by si k Spotify nemohl poridit kvalitni sluchatka. Nejslabsi clanek retezce je vzdy jeho konec, tzn sluchatka nebo bedny, protoze jejich zkreslení a tim padem ovlivneni vysledku je vzdy horsi nez cokoliv zapojeneho pred nimi. Rozhodne vsak plati, ze by se nemel ridit jen cenou. Ta často rozdilu kvality zvuku neodpovida.
@posluchčpavelRamones píše: ↑15 led 2021 13:00Nejslabsi clanek retezce je vzdy jeho konec, tzn sluchatka nebo bedny, protoze jejich zkreslení a tim padem ovlivneni vysledku je vzdy horsi nez cokoliv zapojeneho pred nimi. Rozhodne vsak plati, ze by se nemel ridit jen cenou. Ta často rozdilu kvality zvuku neodpovida.
... mne sa bežne stáva, že sa na niektorých sluchátkach nezhodnem ani sám so sebou... tvrdím, že 5 lidí se na sluchátkách neshodne, 2 asi jo. Je třeba to slyšet.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host