Neodolatelna nabídka
Re: Neodolatelna nabídka
Jo. Když bude vhodný termín a Pavel pojede, případně by se připojil Pytel,(což bych uvítal), tak proč ne?
Pokud budu uzemněn jasnými fakty, klidně to přiznám. Zatím se tak nestalo.
Pokud budu uzemněn jasnými fakty, klidně to přiznám. Zatím se tak nestalo.
A předešlý termín,deklarovaný dlouho dopředu a všemi stranami odsouhlasen vhodný nebyl 

Pro připomenutí kdo to odpískal kabely/zahoreni-kabelu-t14053-810.html
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
No proč ne.... Třeba zase přijde nějaká objektivní příčina typu "nesjízdná D1" (přitom bylo na Vysočině i jinde sucho, neomezená viditelnost, doprava zcela bezproblémová). Aneb svalnaté řeči a machrování v diskusi, ale jak má přijít na skutek, tak přijdou výmluvy 5letého dítěte.
A že vy kecalové nevyrazíte? Plkáte a skutek taky utek. Já nemohl kvůli neodkladné nečekané práci a Pavel nejel a jen mi to oznámil.
Já tam na jaře rád zajedu a 67 letého hifistu rád potkám.
Já tam na jaře rád zajedu a 67 letého hifistu rád potkám.
Naposledy upravil(a) bryston dne 22 led 2019 22:21, celkem upraveno 1 x.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
My kecalove jsme nikomu nic neslibili a to vlákno bylo hodně sledované,každý čekal na vysledek,ať by byl jakýkoliv,hlavně nějaký.Pak bylo pár týdnů před akcí oznámeno,že se zucastnis i ty a den před akcí kvůli tobě a prý počasí zrušeno.Takže se na nás kecaly nezlob,ale pracujem pouze s informacemi,které dostáváme a na rozdíl od tebe,se do ničeho takového nezenem
A když budu mluvit sám za sebe,tak nemám potřebu nikomu ani vnucovat,ani vyvracet vliv kabelů a už vůbec se veřejně někde hnát na slepé testy,já kluky typu Dasta navštevuji normálně bez obecenstva na fóru a vliv kabelů a čehokoliv jiného zkoušíme přímo na svých sestavách a každý si z toho odnesem to co mu jeho uší a mozek říkají