HIFI a ženy

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
slimak
Kontaktovat uživatele:

Re: HIFI a ženy

Příspěvek od slimak »

Pochopil som to, to bol vtip. Každopádne v svojom okolí poznám jednu babu (a peknú), ktorá sa síce primárne hifi nevenuje, ale
drží spájkovačku v ruke a všeličo kutí. Aspoň sa v krčme môžme baviť o zapojeniach a obvodoch :-)

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Tak to máš super *2thumbsup*

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

To si také myslelo pár turistů v Thajsku že je to super baba.... :o :o :o p.s V rodině máme dva fotbalisty a ti řeší kabelky.Pro neznalé,každý Teplický fotbalista má kérku na předloktí,většinou čínský znaky(ani nevědí co tam mají) a pak mají KABELKU a nejnovější mobil. *headbang*

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Karle-to mají asi většinou všichni fotbalisti.Synovec kope za Duklu,má 18 kérek,nagelovanou palici,a to nemluvím o hadrech v kterých chodí-děs a hrůza.Všichni "normální" lidi jsou pro ně plebs atd. *headbang*
-jinak manželka není žádná hifistka.Ale občas si můj aparát pustí sama,udělá si kafíčko-nedávno jsem přišel domů a ujížděla na Houses of the Holy od Ledzep.Tak jsme si otevřeli lahvinku červeného a poslechli si poslední desku Yes.Když jsme dělali slepé testy kabelů tak ochotně přepojovala a my poslušně čekali za rohem v kuchyni. :lol:

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Tak s první větou si se trefil do černého!!! *bravo* *bravo* *bravo* Můj skoro zeťák jezdí s maminkou pro hadry do ameriky a když mi jde posekat trávu na zahradě tak se oblékne podle poslední modes robes... *headbang* A když si pustím muziku tak stále opakuje Ježíši,Ježíši co to je ? Ale zpět k ženám.Manželka sedne do auta a už automaticky přepíná stanice a hledá svůj grál.Zatím bohudík marně :D Říkám jí že na to rádio hraje jak na varhany v kostele.A moje naštelované radio beat s opovržením přehlíží. :o :o :o

hřebík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hřebík »

Bývalou jsem tahal na koncerty a když jsem si koupil první "lepší" aparaturu, tak nadšeně pochválila, že to hezky hraje. Stejně tak ji zaujala i moje sluchátka, tehdy Senny HD600. Ale dnes už si nejsem jistý, jestli to neříkala z nějakého toho jiného ženského důvodu...

http://www.hifivision.com/general-loung ... virus.html

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

*offtopic*
založme vlákno muži, kabelky a hifi *bravo* *bravo* *bravo* *bravo* :D

Luki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luki »

HiFistku je asi nutné vychovávat, odmala! (Snažím se o to). I když nevím jak to dopadne, stoji to za pocit že jsem se o to aspoň pokusil.

Když jsem dceři (10 let) před par měsici nainstaloval stařičké Wharfedale Diamond IV s vintage AMP Technics, bylo mi sděleno, že Lady GaGa zní lépe z CD než z MP3. (Tatí, od teďka chci jen hudbu na CD.) *hura* Pokrok!
Uvidíme jestli z ni něco bude.

Je zajímavé, že manželka koncerty ANO, občas si také doma pustí nějaké CD, ve vlastním autě mnou naladěný Radio Beat nepřepíná. Ale že by jí zaleželo na tom, jak to bude znít? Asi ne.
drfish píše:.. prý to hraje líp..." A musí se z toho furt utírat prach... *2thumbsup*
Jo, a to s tím prachem je asi všude stejné.
("Jak z toho gramofonu mám utírat prach? Podívej se, jak se ten prach chytá na ten plexi kryt".)

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

...tak moje žena vyjma metalu poslouchá ráda stejnou muziku jako já,jen jí je jedno,jestli si to pustí na jejím oblíbeném BeoSound1 nebo na mých klumprech :-)

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Okolo sestavy je demarkační linie pro manželku a její snahu utírat prach.Dcera hlásí i mobilní telefon na reprobedně který mimoděk manželka při dobíjení odloží *2thumbsup* .

Luki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luki »

DRVOŠTĚP píše:Okolo sestavy je demarkační linie pro manželku a její snahu utírat prach...
Není to špatný nápad, popřemýšlím o tom. (Jen ten prach budu muset utírat já…) *headbang*
Patmann píše:...tak moje žena vyjma metalu poslouchá ráda stejnou muziku jako já,jen jí je jedno,jestli si to pustí na jejím oblíbeném BeoSound1 nebo na mých klumprech :-)

Přesně ták, ale proč tomu tak je, nevím.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

mac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mac »

Jsou vyjímky, měl jsem kamarádku jménem Karina, která byla nadšená hifistka, doma měla aparát, o kterém se mnohým ani nesní - Muse, Coda, Genesis, poslouchala rock převážně 70tých let - měla doma velkou sbírku LP a CD. Měla netopýří uši, bezpečně poznala např. výměnu kabelů. Jeden známý konstruktér zesilovačů ji dokonce využíval k testovnání svých výrobků. Je známá po většině hifi studií na Slovensku. Bohužel před rokem zemřela, ještě jí nebylo ani 30 let.

elp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od elp »

Áno, Karin bola výnimočná svojim sluchom, vynikajúcim hudobným vkusom a v neposlednej rade aj svojou osobnosťou. V podstate som bol s ňou pri jej hudobných začiatkoch a bol som s ňou aj na jej poslednej ceste. Karin chýbaš nám všetkým.

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Moje bývalka chtěla Magnepany. *thumbs up*
Když Tykoňák chválil zžapojené třípásma, podotkla suše, to hraje hnusně...
Měla pravdu když chtěla aby hifi umělo hrát potichu. Až teď v poslední době se mi to daří, jinak to všechno železo muselo řvát, aby mělo dost sytý zvuk.

Patriku BangOlufsen umí hrát potichu, neduní a neunavuje uši.
Zřetelnost mimo poslechový trojúhelník je dokonalá.

Odpovědět