Pipis - ja ani z netu nepoznam jak co hraje. Az bude cas obmeny, tak se budu venovat poslechu, ted to nema cenu, akorat bych slintal
Jako testovat hifi - podle Densena
Re: Jako testovat hifi - podle Densena
dadaft
Pipis - ja ani z netu nepoznam jak co hraje. Az bude cas obmeny, tak se budu venovat poslechu, ted to nema cenu, akorat bych slintal
Re: Jako testovat hifi - podle Densena
Ano jenom debatováním po netu typu "kup tohle nebo tamto" se toho moc nevyřeší a není nad praktické zkušenosti a jsem rád že s naším hradeckým studiem vycházím velmi dobře a není problém si poslechnout i něco jiného. Pořád se řeší přístroje a neřeší se hudba..
Já dnes poslouchal King Crimson Thrak od vydavatelství Atlantic v HDCD na ROTELu se mi rozsvítila modrá HDCD kontrolka a krásný zvuk se dostavil opravdu paráda
Pro tyhle okamžiky tomu všemu věnuji nemalé množství peněz a času. Každý by se nad tím měl minimálně zamyslet.....
proč to vlastně děláme?
Zdraví Michal
Já dnes poslouchal King Crimson Thrak od vydavatelství Atlantic v HDCD na ROTELu se mi rozsvítila modrá HDCD kontrolka a krásný zvuk se dostavil opravdu paráda
proč to vlastně děláme?
Zdraví Michal