jmenovaný díl byl

- a bylo to tam tehdy vážně drsné: těžce zranění, přes 2 tis. vyrabovaných podniků, 863 domů lehlo popelem, škody cca 400 mil. dolarů...
jó jo - když se věci nepodchytí včas, je zaděláno na problém...
po shlednuti druhe casti doporucuju vsem fanouskum at se na to radsi nekoukaji ...samoT píše:Dnes ve 22:05 na ČT2: Červený trpaslík - Zpátky na zemi
Pro fanoušky tohoto kultovního seriálu věc, kterou nesmí propásnout. Moc se těším.
Jasně, není to jako staré série, ale mě to neurazilo.bh69 píše:po shlednuti druhe casti doporucuju vsem fanouskum at se na to radsi nekoukaji ...samoT píše:Dnes ve 22:05 na ČT2: Červený trpaslík - Zpátky na zemi
Pro fanoušky tohoto kultovního seriálu věc, kterou nesmí propásnout. Moc se těším.
já to teda nestíhal, ale i na ČSFD je spousta reakcí, že po prvním díle rozpaky a trochu zklamání, ale nakonec (po všech třech dílech) celkový dojemsamoT píše:Jasně, není to jako staré série, ale mě to neurazilo.
Z druhé jsem viděl posledních pár minut a bylo tam alespoň trochu vtipu, proti prvnímu dílu. Např. ten Smart v podobě jejich vesmírného modulu. Ale je to nějaký slabý.bh69 píše:po shlednuti druhe casti doporucuju vsem fanouskum at se na to radsi nekoukaji ...samoT píše:Dnes ve 22:05 na ČT2: Červený trpaslík - Zpátky na zemi
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 38 hostů