Prezident

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
jirkash
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Prezident

Příspěvek od jirkash »

Já už si ji pouštím :) Guma nejsem, to jsou tady jiní. ;)

LUK

Příspěvek od LUK »

Nemusíš nám opakovaně dokazovat, že to co jsem napsal v minulým příspěvku je pravda. Chápu, že si myslíš jakej nejsi borec, když nesmylně blábolíš stejně jako tvůj vzor bureš, ale tím tady naštěstí na nikoho dojem neuděláš. To leda tak mezi nemyslícíma milovníkama bureše, ale to budeš muset jít jinam, tady na takový nenarazíš.
Jak jsem říkal, to se člověk hluboce stydí, že s takovejmahle nemyslícíma tupounama bez mozku žije ve stejným státě.

šeďour
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od šeďour »

Fidji99 píše:
15 led 2023 13:02
Ja myslim, ze existencia dezolatov je dokazom, ze nieco na tych chemtrails bude.
Nikto nemoze byt tak blby od prirody.
Sem se málem počůral smíchy.Ale hned mě napadlo, jak to asi maj konzumenti chemickejch rozpouštědel ze vzduchu v dnešní době, když je ten leteckej provoz teďkon slabší ?

Jestli von tyhle dobroty nepřidává babiš do těch svejch salámků a buřtíků, aby si tím naklonil svoje velevážený voličstvo.Já myslím, že bureš bude takovej českej iluminát !
kabelguru.cz

jirkash
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od jirkash »

LUK píše:
15 led 2023 14:16
Nemusíš nám opakovaně dokazovat, že to co jsem napsal v minulým příspěvku je pravda. Chápu, že si myslíš jakej nejsi borec, když nesmylně blábolíš stejně jako tvůj vzor bureš, ale tím tady naštěstí na nikoho dojem neuděláš. To leda tak mezi nemyslícíma milovníkama bureše, ale to budeš muset jít jinam, tady na takový nenarazíš.
Jak jsem říkal, to se člověk hluboce stydí, že s takovejmahle nemyslícíma tupounama bez mozku žije ve stejným státě.
Moc se věřís a jsi na omylu. Je to jen tvá pravda. Tot vše. *2thumbsup*

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

Fidji99 píše:
15 led 2023 13:02
Ja myslim, ze existencia dezolatov je dokazom, ze nieco na tych chemtrails bude.
Nikto nemoze byt tak blby od prirody.
*2thumbsup*
A ono to môže byť stále horšie. Teraz som niekde zachytil že na slovensku je s členstvom EÚ spokojných menej ako 50% ludí. Môj ty bože - nič lepšie ako byť v EÚ a NATO nás nemohlo postihnúť, všetci - aj najväčší dezolé - máme z toho osoh, ale byť nespokojný - to je ono. Asi nás tu má spasiť Putler, alebo aká mátoha. Katastrofa čo má časť populácie v gebuliach. Luďom jebe až po plafón!
Ak je pán "zelená guma" normálne prozápadne orientovaný, tak oproti tomu ŠTB tajtrlíkovy by asi mal byť jasnou volbou.
Nech si nejaký prokremelský dezolát hovorí čo chce.

Oplt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oplt »

IMG-20230115-WA0012.jpg
Tak takhle se dělá slušná kampaň? Je to slovenskej č u r á k.
A kdo ho tady propaguje tak ať odnese západní hifi stroje do sběrného dvora a objedná si elelektroniku z ruska a poslouchá Alexandrovce.

mumu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mumu »

Opit - dotyčný "politik" je český čurák slovenského pôvodu, aby sme boli presní... :) *thumbs up*

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Jestli to neni fejk, tak je to pekne svinstvo.

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

Babis se Zemanem se zapsali do dejin samostane cr jako to nehlubsi politické dno, kam lze padnout. To, ze meli nebo mají své priznivce ukazuje, ze obcanum cr opravdu prima volba nepřísluší, jelikoz zde nejsme jeste na takove urovni, abychom odolali lzim a planym slibum sobeckych populistu, kterým jde v prvnim pripade pouze o dosazeni moci.... A po nich potopa.
Prokazanym faktem je, ze tyto typy voli ta cast populace, ktere nebylo dano vetsich porci inteligence a samostatnosti.

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

Oplt píše:
15 led 2023 16:26
IMG-20230115-WA0012.jpg

Tak takhle se dělá slušná kampaň? Je to slovenskej č u r á k.
A kdo ho tady propaguje tak ať odnese západní hifi stroje do sběrného dvora a objedná si elelektroniku z ruska a poslouchá Alexandrovce.
Akorat, ze o tom nebude rozhodovat jen president....
Mel tam mit slogan :
JSEM LHÁŘ A PODVODNIK

LUK

Příspěvek od LUK »

jirkash: blá blá blá..... nesmyslný kydy nemyslícího uctívače bureše. Věřím si, ano, protože narozdíl od tebe myslím a používám mozek, proto je to co říkám pravda. Toť vše, jak prosté.

Ramones: Přesně tak. Ale jestli to nakonec dopadne tak, že si bureše tahle republika zvolí (jakože predikce naštěstí říkají, že ne, takže tu snad ještě opravdu zvítězí zdravej rozum), tak už opravdu hlouběji klesnout asi nelze.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Až ho někdo bude žalovat za šíření poplašné zprávy, tak bude tvrdit, že nikdy nechtěl být na billboardu se sloganem.

Oplt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oplt »

IMG-20230114-WA0025.jpg

jirkash
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od jirkash »

LUK píše:
15 led 2023 17:34
jirkash: blá blá blá..... nesmyslný kydy nemyslícího uctívače bureše. Věřím si, ano, protože narozdíl od tebe myslím a používám mozek, proto je to co říkám pravda. Toť vše, jak prosté.

Ramones: Přesně tak. Ale jestli to nakonec dopadne tak, že si bureše tahle republika zvolí (jakože predikce naštěstí říkají, že ne, takže tu snad ještě opravdu zvítězí zdravej rozum), tak už opravdu hlouběji klesnout asi nelze.
Blafeš, blafeš, blafeš, nic noveho jsi nám nesdělil. Varis z vody, nutil si me, ze nechodim k volbam, pak kdyz jsem ti napsal, ze jsem byl volit (Baštu), nutil si me Burese, pritom jsi vedel pytel, koho jsem v prvnim kole volil. Ujasni si to synku, plaves v tom.
Jinak ano, Basta vypadnul, gumak je katastrofa, to Babis bohuzel taky, ale mensi katastrofa, proto budu volit v druhem kole jeho a nestydím se za to. *2thumbsup*
Opet, jen tvá pravda. Nemyslící jsi ty a bohuzel nepouzivas mozek. Polepsi se. ;)
Naposledy upravil(a) jirkash dne 15 led 2023 18:13, celkem upraveno 1 x.

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

Nebyly by nejake argumenty proč babise volit misto Pavla?
Me napadá jedinny, aby se nemohl stat premiérem v pristich parlamentnich volbach...

Odpovědět