Já dělám rukama, práce mám víc než peněz za jaké děláme a to kurevsky, pokud jde o téma, tedy finkrizi, tak ta se mě netýká, jen doufám že teda v těchto dnech nebude, protože čekám každým dnem vánoční, tak tomu u nás říkáme, protože tvrdit že jde o 13 plat by byla blbost, když si vybavím, že to vánoční nedosáhne ani 50% měsíčního platu. Každopádně pevně věříme, alespoň my u nás v práci, že ty vydřené prachy zase dostaneme. Pak pro mě skutečně žádná finkrize nic neznamená, navíc se poprvé skutečně krapek slevil benzín, ono 5 kaček na litr už podle mě trochu poznat je, narozdíl od těch každoročních keců kdy šlo sotva o 1 kč na litru a to abych si pro to jel přes půl české prdele a dovezl kamion abych to poznal.
Co se týče ČEZu tak na ten z vysoka seru.jako na každý monopol, naštěstí už jich tolik v republice není.
Jinak ale celý náš dům jede pouze na elektriku, plyn nemáme, ale bohužel, pobírat elektriku od jakéhokoli korejce
bohužel nemůžeme, kdyby ano, byly by jsme první kdo by od těch zlodějů okamžitě odešel, na nás si ale stejně nepřijdou, už třetí zimu doma vůbec podlahovkou netopíme (zaplat panbuh nebokdo za takové zimy a naše zateplení a okna.) Pravda je že se nám doma teplota pohybuje v nejhorším případě na 17,5 stupních a dál než na 22 se přes zimu prostě nedostanem, teda alespon ne v zimě za předpokladu, že prostě podlahovku nepustíme, což činíme. CHce to trénink a člověk si zvykne na vše, nám už to ani nepřijde, zase ušetříme na něco rozumnějšího, třeba na hi-fi

Dřevo co vytopíme nás na sezonu vyjde i z dopravou do 15 stovek, jeden víkend zabere práce na pořezání a nasekání, krb jede ale pak denně, přes víkend celé dny až dlouho do noci a přes týden cca denně max 6 hodin. A´t se to zdá komu jak chce, my si nestěžujem, elektrika loni nás vyšla na rok na 15 tisíc z toho 5 něco nám vrátili! Kdo tohle na baráku utratí? Nikoho kdo by nám konkuroval zatím neznám, kdo šetři má za tři a finanční krizi ať si užijou makléři, díleři a jiní chudáci, ono zvyknout si na pořádnou korunu umí každý blb, hůře se to ale trénuje pak obráceně. koukám už ale offtopic jak hrom co?