SVĚTOVÁ FINAČNÍ KRIZE A HIFI

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Paul
Kontaktovat uživatele:

Re: SVĚTOVÁ FINAČNÍ KRIZE A HIFI

Příspěvek od Paul »

Zdeny-jestli máš nadbytek EE,tak mě trochu pošli,máš to přes kopec. *2thumbsup* .Jinak s těma větrníkama s Tebou souhlasím a ti "zelení" byli na svém místě zcela vyjímečně dobře,protože většina jejich dalších aktivit (hlavně jejich vyšších představitelů stojí víš za co...).

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Zdeny: kaj chachar, pasul je přece paskovský uličník
:mrgreen:

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

dadaft píše:Zdeny: kaj chachar, pasul je přece paskovský uličník
:mrgreen:
To je jedno, celý ten kraj jsou chachaři. I moje, žena je tam odsud a o dědkovi nemluvím :-) Jedna banda slezsko polská :-)

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Zdeny píše:Jedna banda slezsko polská :-)
a k tomu židovsko řecko slovensko romsko německá
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jo, tady bylo dycky veselo - - -

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Zdeny píše:
pasul píše:
Zdeno1 píše:Pasul
To je zkušeností čoveče,kdo by to do tak mladého člověka řekl,co?Jak ty to děláš?
ČEZ,,,,,,,a Star Trek jsi viděl?Celkem dobré,že jo?
S tebou to já vzdávám pomatenče. Všichni tady co začínají na Z.. evidentně trpí podobnýma problémama. Ale my už jsme si zvykli. Bláznům se namá odporovat. :mrgreen: :lol:
Ó díky, že jsi mi stanovil na dálku diagnózu. A bez poplatku! ZZZZZZZdeny.
Zítra jedu přes Šternberk, tak se tam stavím, jestli nemají zrovna podstav.

Pašule, neber si to ve zlým, co ti teď napíšu. Beru, že máš prostředky na nákup drahých věcí (hifi, auta a pod.). Ne každý je má. I já je ještě do nedávna měl, ale dnes už ne, doba se mění. Jednou jsi dole, jednou nahoře.
Ale mám neodkladný pocit, že tvé soudy jsou značně rychlé až unáhleneé a formulace, kterou je pak prezentuješ, nebývá příliš šťastnou.
Bohužel dnes je doba, kdy každý může svobodně prezentovat svůj názor. Jenže, to neznamená, že pokud s ním Ty nesouhlasíš - a na to máš svaté právo - musíš pak dotyčné autory jejeich výroků nazývat tak, jak momentálně činíš. Nejsem uplný blb abych nepochopil, kam občas míříš a co si olidech sobě nerovným myslíš. Rád bych se pletl a věřím, že budeš mít čas mě o tom přesvědčit.

Možná,že to jen tvoje póza, do které se chceš stavět, jsi takový střihoun, chachar po ostravsky, ni?
Osobně se domnívám, že webové diskuze slouží k výměně a prezentaci názorů, ale rozhodně ne k urážkám. Žel, z tvé strany je jich celkem dost.

Zdraví ZZZZdeny.
Takže za ZZZZ já ti nemůžu. To si budeš muset stěžovat jinde a u jiných. Doporučuji změnit "nick". :mrgreen:

Nechápu kde jsi vzal to, že mám na nákup drahých věcí. Kupuju starší věci. A nejdůležitější - po tom je každému hovno a opravdu nemám potřebu ani chuť řešit to na netu s nějakýma identitama. A na ZZZZ už vůbec ne...

Já komentuji opravdu jen věci, co mě zvedají ze židle a nebo kde se tuším dobře pobavím. A poslední dobou se bavím opravdu dobře. *2thumbsup* A od toho to hlavně tady je ne? Budu se těšit, až mi příště budeš dopředu říkat kam já mířím. Přečti si v mém představení o mém aparátu. Stojí to za hovno. Takže mířím evidentně do sraček. Proto také zvažuji prodej celého aparátu...

A odhaduji, že jsi volil komunisty co? Tobě vadí, že lidé můžou svobodně prezentovat svůj názor? No potom už se spolu nemáme o čem dál bavit...

bohus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bohus »

[EDIT by Rowing] Příspěvek byl zcela smazán. Reagoval na mnou zeditovaný Zbyňkův příspěvek a napadal jednoho člena zdejšího fóra.

Benda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Benda »

dadaft píše:no, ono je to docela složité. problém je v tom, že se žádný ze států EU, nechce vzdát vlivu na výrobu energie ve své zemi. tím pádem se ani soukromý kapitál nehrne do výstavby elektráren za stovky miliard, když nemá zajištěnu návratnost
jistěže se stát nechce vzdát, sám jsi o tom mluvil, že nechceš privatizovat ČEZ
potom ale nemůžeš chtít levnou energii, tak to prostě je, regulace na jedné straně přináší určitou jistotu dostupnosti energie a na straně druhé za to platíš peníze, nemluvě o jisté pružnosti trhu a jeho adaptabilitě na vysoké ceny
EU volá po "zelené" energii a donedávna odmítala jadernou energii úplně, až vysoké ceny a nedostatek energie je přiměl změnit názor
žádný soukromý investor nemá zaručenou návratnost investice, v rizikovosti investice do výstavby elektráren to není. ČEZ zvesela staví elektrárny pro ostatní společnosti (SK, Bulharsko) a investuje bez obav. Stejně by se choval soukromý investor, kdyby dostal šanci. Je to jako s benzínem.

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

Pašul:

asi špatně nebo nepozorně čteš. ba naopak, já jsem pro sdělování názorů a to otevřeně. Ale rozhodně ne pro urážky druhých. A to tobě jde právě že velmi dobře. Tady jsi to znovu dokázal.Nic víc ani nic míň jsem tím nechtěl vyjádřit.
Jinak pro tvůj klid, komunisty jsem nevolil:-)Ale fakt nevím, jak komunisti souvisí s diskuzí o hifi. Jiank doporučím ti, p=okud máš dojem, že ti chybí zábava, třeba Hurvínka, s tím by sis rozumněl a nebo něco od Disneye. Tam se pobavíš určitě dobře.
Nick si samosebou měnit kvůli tobě nebudu, jsem s ním celkem spokojen.
Ohledně tvých aparátů: neznám je, neb jsem je neviděl. Ale podle toho, kolik toho rozkřikuješ po inzercích a fotografiích, se buď děláš chudákem, anebo že by jsi jím tedy opravdu byl? Ale materiální chudoba to tedy asi není. Třeba ti dojde, kterou chudobu myslím. A jsem v očekávání, co vyplodíš na tento můj příspěvek :-) :-) :-)
.... jak červená býka --- tůůůdle nůůůdle ....
Takže klid a nohy do tepla.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Aha. Zkusím to tedy pomaleji. Tohleto jsi napsal ty: "Bohužel dnes je doba, kdy každý může svobodně prezentovat svůj názor." No a já si myslel, že tobě logicky vadí, když někdo napíše svůj názor. A to nešlo jedině za minulého režimu. A tak jsem si myslel, že jsi bývalý a nebo dokonce stále ještě komunista a sympatizuješ s nimi. Nic proti tomu. Je to tvoje věc, ale jak jsem psal. S tebou už se namám o čem bavit.

Pochopil? Ale třeba jsi myslel něco jiného a něco mi nedochází. A teď jsem zvědav co napíšeš na tohleto ty... *sunglases*

A prosím tě připomeň mi, kde jsem někoho urážel ano. Ať nedojde zase k nějakým nesrovnalostem. To bych nerad. Oni ti komunisti taky vytahovali vymyšlené věci a důkazy. A ty přece nejsi jeden z nich ne?

A ještě něco. Nepotřebuji ani Hurvínka či jiné kreslené postavičky. Velice dobře se bavím tady a momentálně s tebou. No já to říkal hned ZZZZZZ.Ti vedou... *hura*

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

pasul píše:
To je zkušeností čoveče,kdo by to do tak mladého člověka řekl,co?Jak ty to děláš?
S tebou to já vzdávám pomatenče. Všichni tady co začínají na Z.. evidentně trpí podobnýma problémama. Ale my už jsme si zvykli. Bláznům se namá odporovat. :mrgreen: :lol:
Za blázna se fakt nepovažuji. A začínám taky na Z.

K těm komunistům: ti normální, ti i nijak nevadí. Ono nelze fakt házet do jednoho pytle. Ba naopak, vadí ma daleko větší část dnešních jiných polsitických stran, resp. jejeich představitelů. Ale nechci tu zatahovat politiku. O co mně šlo, je o dodržování určitých civilizovaných pravidel v diskuzi s ostatními. Jasně, na to, abys nesouhlaslil, máš právo, bez toho by pak diskuze nemohla být. Ale diskutze má být konstruktivní a ne založena slovech jako " chudák, blázen, pomatenec a dalších pejorativních výrazech, jimiž tvé příspěvky občas září. A na mě se falt vykašli, přeci ti za nějaké dopisování kravinách nestojím.
Spíše se drž tématu a tím je tady diskuze o hifi a ne o politice.

Mike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike »

zdeny

Nech to být tohle nikam nevede a je to diskuse absolutně o ničem akorát se tady pořád někdo vytahuje kolik má peněz a co všechno si koupí a pak se ze sebe snaží dělat chudáka ve smyslu "mám sračku nehraje mi to" Já se přiznám nemám moc peněz a mám asi taky sračku aparát. Mě jen udivuje fakt proč je tady tolik nesnášenlivosti a arogance. Ale je pravdou že internet snese vše a kolikrát si říkám že bych některé zdejší pisatele rád poznal osobně.

PS: budou vánoce napiš si o nějáký CDčka at uděláme várku.
Zdraví Michal

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

bohus píše:to Zbyněk :
na Tvůj poslední příspěvek evidentně žáden ohlas. Potrefená husa se neozvala a takticky mlčí.
Nevěděl jsem o co tobě jde, ale schválně jsem si rozklikl pana Zbyňka. Mám ho totiž v ignorovátku a tudíž jeho kecy nevidím. Ale teď už chápu. Když už to tady pan inteligent rozjel tuhletu debatu, tak klidně do mě. Zaptej se mě přesně na co chceš a klidně ti na vše odpovím. Nemám v tom problém. Pokud chceš vědět pouze názor na tuhletu věc, tak klidně ti ho sdělím, i když už jsem to jednou psal...

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Mike píše:zdeny

Nech to být tohle nikam nevede a je to diskuse absolutně o ničem akorát se tady pořád někdo vytahuje kolik má peněz a co všechno si koupí a pak se ze sebe snaží dělat chudáka ve smyslu "mám sračku nehraje mi to" Já se přiznám nemám moc peněz a mám asi taky sračku aparát. Mě jen udivuje fakt proč je tady tolik nesnášenlivosti a arogance. Ale je pravdou že internet snese vše a kolikrát si říkám že bych některé zdejší pisatele rád poznal osobně.

PS: budou vánoce napiš si o nějáký CDčka at uděláme várku.
Zdraví Michal
Uf nestíhám. Valí se to na mě z každé strany. No určitě máš pravdu. Přísahám, že už budu držet hubu a nebudu tě pohoršovat. Osobně tě velice rád poznám. Nemám v tom problém...

Další?

boxer

Příspěvek od boxer »

Mám ho totiž v ignorovátku

I ty,i ty ? *offtopic*

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Zdeny píše:
pasul píše:
Za blázna se fakt nepovažuji. A začínám taky na Z.

K těm komunistům: ti normální, ti i nijak nevadí. Ono nelze fakt házet do jednoho pytle. Ba naopak, vadí ma daleko větší část dnešních jiných polsitických stran, resp. jejeich představitelů. Ale nechci tu zatahovat politiku. O co mně šlo, je o dodržování určitých civilizovaných pravidel v diskuzi s ostatními. Jasně, na to, abys nesouhlaslil, máš právo, bez toho by pak diskuze nemohla být. Ale diskutze má být konstruktivní a ne založena slovech jako " chudák, blázen, pomatenec a dalších pejorativních výrazech, jimiž tvé příspěvky občas září. A na mě se falt vykašli, přeci ti za nějaké dopisování kravinách nestojím.
Spíše se drž tématu a tím je tady diskuze o hifi a ne o politice.
Uf Uf. Opravdu půjdu do sebe. Nikoho nebudu urážet. Od teď vždy jen konstruktivně. Žáden blázen ani chudák či pomatenec. Pejorativní(Člověče kam na tohleto chodíš. Ale dobrý. *thumbs up* ) už opravdu ne. Již se budu držet jen tématu. Jen doufám, že znáš pozadí s panem Zdeno1 ohledně prodeje Lindemann 820S. To jen pro kontrolu. ;) Opravdu mě vytočil. A proč jsi neútočil na něj?

Odpovědět