Živá hudba versus "hifi"

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Sasko
Kontaktovat uživatele:

Re: Živá hudba versus "hifi"

Příspěvek od Sasko »

Vysoka hlasitost vadi aj mne, brutalnu hlasitost mal aj Marcus Miller minuly rok :
http://www.bjd.sk/novinky/level-42-a-ma ... vych-dnoch
Tento krat mi to ale nevadilo, lebo Marcus je "král" a uz velmi davno som nebol na takom dobrom koncerte, po Marcusovy prisli Level 42 a vsetko tam "zdochlo".Chudaci muzikanti hrat po takych muzikantoch musi byt velmi tazke,....
Inak ked je zly zvuk co je dost casto tak mi dokaze zazitok skoro uplne zabit, ale tak to je aj s hifi.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

No ony jsou kapely, které se jinak než naživo ani poslochat nedají- viz, ACDC nebo Sto zvířat. Kapely tohoto typu poskytnou show naprosto nesrovnatelnou s produkcí doma. Možná ne zvukově, ale rozhodně co se týče energie. A na studiové desce to bývá skoro nuda...

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Hudba z krabice (může být i za 100 000 Kč nebo euro, to máte fuk) je provizórium jako zmrzlina přes celofán, pivo nealko nebo sex s vlastní manželkou. :lol:

Sasko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sasko »

Inak existuju aj stuple do usi ktore maju rovnejsiu frekvencnu utlmovu charakteristiku, vhodne na koncert a skusky pre muzikantov,...
Napriklad nieco taketo ale videl som aj ine drahsie mozno aj lepsie.
http://www.auris-audio.cz/spunty-do-usi ... ty-a-disco

Lechos
sex s vlastnou manzelkou :lol: ,...si ma pobavil

Odpovědět