Čekal jsem, že se někdo chytne toho množství fotek, který si slečna nezálohovala.Ale o to nejde, to je její problém.
Jde o to, že telefon za dvacku, kterej vyrobila renomovaná firma, vydrží dva roky a je po něm !
Bavíme se tady o laciný elektronice, která vydrží sotva dobu záruky, o debilním připlácení si na delší záruku (3-5 let), protože prodejce počítá s tím, že to co kupujeme je v podstatě šmejd.
Takže když si koupim ne zrovna levnej telefon, tak doufám, že bude nabitej funkcema a taky, že bude vyjimečně dobře vyrobenej.
Minulej rok jsem koupil dva ponorný mixéry.Jeden značkovej za tisíc korun a druhej červenej za dvě stovky.Značkovýmu se zadřel motor za tři měsíce denního používání.Ten červenej běhá bez problémů.
No...vlastně úplně bez problémů ne...je dost hlučnej.
Životnost výrobků
Re: Životnost výrobků
kabelguru.cz
šeďour ja mam tiez sluzobny Samsung. To je telefon
Co ti viac budem . . . 
Já tenhle problém vůbec nemusím řešit. Už dlouhá léta se držím na základě zkušeností dnes ne velmi populární značky BlackBerry a dokud bude existovat, tak se jí nepustím. Je mi jedno, že nemá x různých funkcí, na mé potřeby - telefon, textovky, emailový klient a WiFi HotSpot pro notebook je zcela dokonalý. Špatná zpráva je, že RIM chce koupit zrovna Ťamťung.