Zrušení volné diskuse

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
boxer

Re: Zrušení volné diskuse

Příspěvek od boxer »

Ono je asi některým ineligence na obtíž,když nepochopí,že v regálech s pohádkami nenajde detektivku,mezi sýry zeleninu,...

Tak v čem je problém,když v blogu o hifi nechceme vlákna o záležitostech evidentně nehifistických?

Jistě si najdete takových blogů dost jinde,stejně jako fotbalisti,kuchaři či jiní.

Když toho bylo poskrovnu,tak se to přehlíželo,ale když to začalo bujet jak rakovina,tak se muselo říznout. To je vše a už nevím,proč dál zase o tom vést další vlákno k ničemu.A pokud toto nebude admin nemilosrdně vyhazovat,tak to bude furt.

AlienCZ
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od AlienCZ »

Boxere, proč jsi rozrušený? Přemýšlím čím jsem tě tak urazil a rozrušil.
Pomůžeš mi s tím? Rád se ti omluvím. Chybovat může každý.

boxer

Příspěvek od boxer »

Musím si pomoct Merhautovským ...o koze ,o voze..

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

boxer píše:Musím si pomoct Merhautovským ...o koze ,o voze..
Přesně tak, boxere, ty tady mluvíš o nějakém rakovinném bujení a ono se přitom vůbec žádné nekonalo. Jen JEDEN JEDINÝ thread z té hromady offtopiců žil svým ustáleným životem.
Rakovinně tady bují úplně něco jiného.

Během tohoto poklidného života jediného vlákna vzniklo konspirativně (pro nechápavé na základě tajné domluvy některých) tajné fórum o hifi, které je jen pro vyvolené, ostatním bylo technickými prostředky zabráněno se vůbec o něm dozvědět, natožpak jej číst (tipuji filtraci IP adres nebo něco takového).
Pamatuji se, jak tady na fóru jeden člen po něm volal už před déle než rokem (tehdy veřejně) a před rokem už fórum existovalo, jak oznámil google, takže volání bylo patrně vyslyšeno. Možná i proto hifinázory slouží už hlavně jako inzertní server pro prodej. Rozbujelo se to jako rakovina.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

mně to vlákno taky chybí noaide.
ale myslím, že je čas na chvíli takticky ustoupit :D (do předem připravených pozic? :lol: ).

netřeba tlačit na pilu - ono se časem zase nějaké takové určitě objeví. jsme lidé a tak se řeč vždy stočí i na věci mimo hlavní proud fóra.

jen doufám, že nebudou rušena i jiná kvetoucí vlákna, která s hi-fi souvisí mnohem víc - třeba to o filmu.
pak už bych tu skutečně neměl co dělat, když už kabely, přístroje atd. moc neřeším...

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

dadaft píše:mně to vlákno taky chybí noaide......
Takhle to nesmíš brát, musíš na to z té lepší, radostnější stránky.
Víš kolik přibude příspěvků od těch, kteří kvůli tomu vláknu sem na fórum raději nepsali ?

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

pravda.

a členům tajného fóra jejich utajení přejme. asi je to baví.
mně ne.

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

Aleska píše: Víš kolik přibude příspěvků od těch, kteří kvůli tomu vláknu sem na fórum raději nepsali ?
Třeba Federman.

Jak se dá zobrazit to tajné fórum? Psát do něj mě nezajímá, jenom bych ctěl vidět ty utajované skutečnosti.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

To asi nebude to správné, dobře utajené fórum.

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

To ale není ono. Neodvádět pozornost jinam, highendfórum fórum vzniklo za zcela jiným účelem, není tajné a je přístupné každému slušnému člověku.

To tajné fórum bylo na upipise.cz , donedávna šla vidět v google archivu jen úvodní stránka, ostatní bylo zablokováno i pro čtení, teď už tam nikdo nemůže, ani google to neindexuje.
Byla tu o tom řeč před časem, ale zdá se, že všechny příslušné příspěvky už byly takticky vymazány. Alespoň nejsou k nalezení a diskutovalo se o tom, jistě si pamatujete. Adresa byla něco jako něco.upipise.cz, už si to nepamatuji.
Buďto už to vůbec neexistuje, nebo je to těžce zakonspirované.

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

je možné, že jsem svým odkazem netrefil správné fórum, ale třeba tam uvítají politické diskuze ;)

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

Ať si každý dělá fórum, jaké chce. Jenom by ve veřejném fóru neměly být odkazy na tajné a fór by nemělo být více než hifistů.

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Pipísi, to je dobře, že jsi to konečně přiznal. Mimochodem ne všechny odkazy na to fórum jsi na hifinázorech smazal, něco ještě přece jen zbylo. Schválně, jestli to najdeš ;)
Víš, mi ani tak nevadí to, že jsi to vlákno smazal, ale spíše ty metody a falešné důvody, a že jsi mne označil za hledače falešných konspirací. A vidíme teď všichni, že to falešné nebylo. To supertajné fórum pro některé bývalé zdejší přispěvatele existuje. A existovalo ještě dříve, než vzniklo inkriminované vlákno, takže to vlákno určitě nemohlo být důvodem odchodu některých členů do tajného podzemí a snížení úrovně fóra. Tudíž to zrušení nebude ani důvodem k jejich návratu.

Prostě věci málokdy bývají tak, jak se na veřejnosti oficiálně prezentují. A je třeba vše označovat pravými jmény.

bushido
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bushido »

Jsem tu nový, hudbě se ale věnuji dlouho, všechny zdravím. Vzhledem k malým znalostem hifi se do diskuze zapojovat moc nemůžu, lepší mlčet, nežli plkat. Nedalo mi to ale reagovat tady. S velkým překvapením sleduju tuhle komickou slovní šarvátku a marně pátrám v paměti, na jakých kvalitních zájmových fórech v ČR se tak vášnivě diskutuje o hloupé politice. Máte někdo nějakou ukázku? Koukám znova na fóra, která jsem si oblíbil a nikde nic :shock:
Díkybohu :lol:

Odpovědět