boxer píše:Ad TNT a jejich odbornost.
http://www.tnt-audio.com/ampli/nuforce_ref9_e.html
Chválí až za horizont tygitální zesilovač.![]()
To je úroveň.
Tyto chválím také
boxer píše:Ad TNT a jejich odbornost.
http://www.tnt-audio.com/ampli/nuforce_ref9_e.html
Chválí až za horizont tygitální zesilovač.![]()
To je úroveň.
Jenže zároveň platí, že čím lacinější výrobek, tím větší nadšení z mála(viz. např. Tvůj odkaz na Monitor Bronze-2). Zkrátka z nouze ctnost. Daleko více lidí se Ti vyjádří k levným věcem, které si může dovolit větší množina uživatelů, než k dražším, kterých se tolik neprodává. Tam to určitě nebude 60 ze 70-ti. Tzn. podle absolutního počtu kladných ohlasů nelze usuzovat na absolutní pecku. Levná bedna bude dobrá pořád pouze ve své kategorii a určitě nebude lepší než nějaká kvalitnější dražší bedna, ale ke které se bude vyjádřovat daleko míň lidí.dadaft píše:no, proto já už docela víc věřím stránkám audiorewiev.com apod. - když 60 uživatelů ze 70 napíše o bednách, které měli doma, 20 pozitivních řádek, mám pocit, že už to o něčem je.
... jenom bych to poopravil - už se STALY.Tomáš píše: podvody,podvůdky,úplatkářství se stávají běžnou normou našeho života.
to jistě svým způsobem platí, ale já netvrdím, že je MA Bronze lepší než 5x dražší bedna - i když může být. cenu prostě musíš brát do úvahy. když se ale podíváš na ty stránky, zjistíš že jen pár regálovek z různých cenových má opravdu hodně víceméně pozitivních ohlasů, jak méně známé a dostupné jako třeba Aperion Audio Intimus 522D-LR nebo Ellis Audio 1801, tak známější jako některé B&W a samozřejmě Dynaudia, Merlin, Monitor Bronze2 nebo Vienna Acoustics Haydn. zbytek jsou jen štěky několika málo lidí nebo horší hodnocení. každopádně je třeba si to počíst. ale důležité je, že ty bedny měli ti lidé doma a poslouchali je dýl, než trvá jakkoliv důkladný redakční test - a to je řekl bych dost velké plus. Bronze2 budou podle mě ve své cenové super bedny - minimálně stojící za úvahu.korys píše: Jenže zároveň platí, že čím lacinější výrobek, tím větší nadšení z mála(viz. např. Tvůj odkaz na Monitor Bronze-2). Zkrátka z nouze ctnost.
No tak to určitě pomáháš lepšímu světu , fuckt jo !zero píše: Každej měsíc posílám peníze GREENPEACE a nic za to nechci.
No nic,
Neber mu víru v lidské dobro, časem stejně zjistí, že stejně šlo jen a jen o jeho peníze. V době, kdy je vše o penězích, ani kuře zadarmo nehrabe, natož GREENPEACE.T-M píše:No tak to určitě pomáháš lepšímu světu , fuckt jo !zero píše: Každej měsíc posílám peníze GREENPEACE a nic za to nechci.
No nic,
Aleska píše: časem stejně zjistí, že stejně šlo jen a jen o jeho peníze.
Tak já třeba do komerčního tištěného magazínu píšu. Ovšem nikoli recenze, protože hoši dobře vědí, že to by se jim nevyplatilo.merhaut píše:Dvě kontrolní otázky. Kdo z vás zde píše do tištěných komerčních magazínů a skutečně tedy zná pohled z redakční a vydavatelské strany? A kdo zde má zkušenosti s vydáváním e-zinu?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host