Úroveň hifistických časopisů

Linky na zajímavé HiFi časopisy, projekty v CZ i zahraničí
Odpovědět
Ramones
Kontaktovat uživatele:

Re: Úroveň hifistických časopisů

Příspěvek od Ramones »

boxer píše:Ad TNT a jejich odbornost.

http://www.tnt-audio.com/ampli/nuforce_ref9_e.html

Chválí až za horizont tygitální zesilovač. :roll:

To je úroveň. *sunglases*

Tyto chválím také *2thumbsup*

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

dadaft píše:no, proto já už docela víc věřím stránkám audiorewiev.com apod. - když 60 uživatelů ze 70 napíše o bednách, které měli doma, 20 pozitivních řádek, mám pocit, že už to o něčem je.
Jenže zároveň platí, že čím lacinější výrobek, tím větší nadšení z mála(viz. např. Tvůj odkaz na Monitor Bronze-2). Zkrátka z nouze ctnost. Daleko více lidí se Ti vyjádří k levným věcem, které si může dovolit větší množina uživatelů, než k dražším, kterých se tolik neprodává. Tam to určitě nebude 60 ze 70-ti. Tzn. podle absolutního počtu kladných ohlasů nelze usuzovat na absolutní pecku. Levná bedna bude dobrá pořád pouze ve své kategorii a určitě nebude lepší než nějaká kvalitnější dražší bedna, ale ke které se bude vyjádřovat daleko míň lidí.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Dvě kontrolní otázky. Kdo z vás zde píše do tištěných komerčních magazínů a skutečně tedy zná pohled z redakční a vydavatelské strany? A kdo zde má zkušenosti s vydáváním e-zinu?

zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zero »

Tomáš píše: podvody,podvůdky,úplatkářství se stávají běžnou normou našeho života.
... jenom bych to poopravil - už se STALY.
Mafiáni sponzorujou politický strany, farmaceutický koncerny dávají "dárky" lékařům, hifivýrobci si "poladí" pěknou recenzi.
A podle někoho je normální lhát, když přitom nebudete tvrdit, že jste objektivní.
Asi jsem spadnul z Marsu ...
Každej měsíc posílám peníze GREENPEACE a nic za to nechci. :mrgreen:
No nic,
je načase si zase přečíst Orwellův "1984".

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

korys píše: Jenže zároveň platí, že čím lacinější výrobek, tím větší nadšení z mála(viz. např. Tvůj odkaz na Monitor Bronze-2). Zkrátka z nouze ctnost.
to jistě svým způsobem platí, ale já netvrdím, že je MA Bronze lepší než 5x dražší bedna - i když může být. cenu prostě musíš brát do úvahy. když se ale podíváš na ty stránky, zjistíš že jen pár regálovek z různých cenových má opravdu hodně víceméně pozitivních ohlasů, jak méně známé a dostupné jako třeba Aperion Audio Intimus 522D-LR nebo Ellis Audio 1801, tak známější jako některé B&W a samozřejmě Dynaudia, Merlin, Monitor Bronze2 nebo Vienna Acoustics Haydn. zbytek jsou jen štěky několika málo lidí nebo horší hodnocení. každopádně je třeba si to počíst. ale důležité je, že ty bedny měli ti lidé doma a poslouchali je dýl, než trvá jakkoliv důkladný redakční test - a to je řekl bych dost velké plus. Bronze2 budou podle mě ve své cenové super bedny - minimálně stojící za úvahu.

T-M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-M »

zero píše: Každej měsíc posílám peníze GREENPEACE a nic za to nechci. :mrgreen:
No nic,
No tak to určitě pomáháš lepšímu světu , fuckt jo ! :lol:

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

T-M píše:
zero píše: Každej měsíc posílám peníze GREENPEACE a nic za to nechci. :mrgreen:
No nic,
No tak to určitě pomáháš lepšímu světu , fuckt jo ! :lol:
Neber mu víru v lidské dobro, časem stejně zjistí, že stejně šlo jen a jen o jeho peníze. V době, kdy je vše o penězích, ani kuře zadarmo nehrabe, natož GREENPEACE.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

T-M
nelíbí se mi tón frajerů, co zesměšňujou idealismus, ale nemají nic, čím by ho dokázali nahradit.

T-M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-M »

Mně se zase nelíbí tón borců so si myslí že mají patent na co co kdo daným výrokem myslel.
Speciálně o idealismu GP tady můžeš dlouho k pobavení všech vykládat....

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

nemluvil jsem o GP. ale to ty moc dobře víš...

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Nekopejte do mrtvol!

zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zero »

Aleska píše: časem stejně zjistí, že stejně šlo jen a jen o jeho peníze.
:lol: Ale já to vím od samýho začátku, že jim jde (nejenom) o moje peníze. Proto jim je posílám. Když chceš před úřadem vlády sehrát divadlo, že vláda lidem vymejvá mozky, potřebuješ nakoupit hodně balení šampónu, někdo ti musí vyrobit atrapy mozků, co pak nasadíš hercům na hlavy, musíš se taky k úřadu vlády nějak dopravit a přepravit tam spoustu židlí - a to tě všechno bude stát nějaký peníze.

Jenom zdánlivě to vůbec nesouvisí s tématem "úroveň hifi časopisů". Merhautovy kydy většinou nemusím, ale dnes mu dávám v jednom za pravdu - jeho tzv. lopaty se opět projevily. A je to tak dobře. Čím víc lopat bude mezi námi, tím víc oslavných recenzí bude ve vašem hifiplátku vycházet.

boxer

Příspěvek od boxer »

Merhautovi dávám za pravdu

Já to říkám pořád.

Merhauta do hradu. Nebo na Hrad? :D

Tony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tony »

Výborné vlákno *thumbs up*

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

merhaut píše:Dvě kontrolní otázky. Kdo z vás zde píše do tištěných komerčních magazínů a skutečně tedy zná pohled z redakční a vydavatelské strany? A kdo zde má zkušenosti s vydáváním e-zinu?
Tak já třeba do komerčního tištěného magazínu píšu. Ovšem nikoli recenze, protože hoši dobře vědí, že to by se jim nevyplatilo.

Odpovědět