Tykon: Tak to je snad normální, že v záruce stroj opravíte či vyměníte. Zákon Vám ani nic jiného neumožňuje pokud nepočítám krajní řešení vrácení peněz.
Samozřejmě enkodér i mizerné elektrolytické kondenzátory jsou pořád sranda závada kterou dokáže odstranit pomalu každý pájkař a určitě jsou na trhu vyložené průsery.
Nic na tom nemění, že aby s eto kazilo tak brzy není nic příjemného. Vážím si však, že aspoň jste přiznal ty enkodéry.. Konstrukce jako taková není špatná ale mít silné trafo a následně ve zdroji čínské kondenzátory s velkým vnitřním odporem asi není fajne. Prostě škoda, že padla volba na levné součástky.
P.S.: Na tuning tam máte prostoru dost to když opravujete tak i přijdete kde co se dá..
Sany: Ano CA je průměrná spotřebka. Kdyby použily jen o pár korun lepší součástky tak super. Každá věc se kazí a ten Vintage samozřejmě také. Špatné i dobré výrobky se najdou v každé době. Jen jsem chtěl upozornit, že ty naleštěné masovky CA a NAD nejsou zas tak super jak vypadají
Ano na fotce vidíš poslední CA 840e, který jsem opravoval. U kterého bylo proražené vinutí na trafu, kondenzátory ve zdroji KO a enkodér na hlasitost KO takže jsem to měl rozebrané do šroubku a foto jsme udělal ještě bez plíšku tedy krytu