Časové zkreslení u zesilovačů
Re: Časové zkreslení u zesilovačů
Címo, co se ti hlavně zpožďuje, je předvedení TVÝHO výrobku. Nemáš-li HOTOVÝ NĚJAKÝ VLASTNÍ, což se dá pochopit, můžeš požádat o JEHO ZAPŮJČENÍ některého ZE STOVEK TVÝCH VDĚČNÝCH ZÁKAZNÍKŮ...respektive MOHL BYS, KDYBY EXISTOVALI, KDYBYS NELHAL...nuže ?
Prosím, račte pokračovat.
prenos od jinud:
Tak jsem to hodil na chladiče, vestavěl to do provizorní krabice, takže po mechanické stránce jsme z nejhoršího venku
Progress-bar: cca 70%
A pak jsem to i zadrátoval, samozřejmě si u toho nechtíc vybyl kondenzátory a podobně, ale je to v kupě, jde se poslouchat....
Progress-bar: cca 79%
Nakonec připojil repro a Caryho, zapnul, a..................
Progress-bar: cca 80%
........a prosím tímto eficaka o odemknutí vlákna
(dík
)
Tak jsem to hodil na chladiče, vestavěl to do provizorní krabice, takže po mechanické stránce jsme z nejhoršího venku

Progress-bar: cca 70%
A pak jsem to i zadrátoval, samozřejmě si u toho nechtíc vybyl kondenzátory a podobně, ale je to v kupě, jde se poslouchat....
Progress-bar: cca 79%
Nakonec připojil repro a Caryho, zapnul, a..................
Progress-bar: cca 80%
........a prosím tímto eficaka o odemknutí vlákna

(dík

Federmann uctivě zdraví J.P a zbytek publika.
přenos odjinud:perys píše: samozřejmě si u toho nechtíc vybyl kondenzátory
To jako že nějaké kondenzátory zbyly (navíc), nebo jste je šlusoval, tudíž vybil, pane INŽENÝRE? Nic ve zlém, ale jistá úroveň by měla zůstat

Když už nikoliv elektrotechnická, tak alespoň pravopisná.
Pavel Macura Audio
Nechápavo sa opýtam čo znamenajú tie bodky? Repro je pripojené, Cary (to je asi prehrávač) tiež a progress-bar iba 80??? Hrá to?perys píše:....Nakonec připojil repro a Caryho, zapnul, a..................
Progress-bar: cca 80%...
klid lidi.... nechte ho ať se s tím vyřádí , však on něco napíše a pak se do něho můžete pustit.... 

perys
Nic proti, ale aspoň základní měření pracovních bodů. Vybuzení, limitace na osciloskopu, THD při 1 kHz a obdelník do zátěže. Osobně to tak provádím u každé stavby, než to připojím na repro.
Nic proti, ale aspoň základní měření pracovních bodů. Vybuzení, limitace na osciloskopu, THD při 1 kHz a obdelník do zátěže. Osobně to tak provádím u každé stavby, než to připojím na repro.
Limitace není součást Hi-Fi přenosu, jde vždy o nežádoucí stav, kvalita se poznává v tichých pasážích, ne zamaskovaná v limitaci, naopak měření při 1kHz je příliš málo, když spektrum končí za 100kHz.
"Mistři" vždy předpovídali explozi a neudržitelnost"spínacích" MOSFET tranzistorů , napětí vrcholí a otazník se stále zvětšuje.
"Mistři" vždy předpovídali explozi a neudržitelnost"spínacích" MOSFET tranzistorů , napětí vrcholí a otazník se stále zvětšuje.
Ale blbost, já jsem klidnej až moc. Neklidnej bych byl, pokud bych někomu postavil zesilovač a neproměřil ho. Pak mi po čase telefonoval majitel, že mu nehraje výškáč či mu to udělalo z basáku "dělo". Takovej normální Scanspeak 6 tisíc za kus. A to se vyplatí.Federmann píše: napětí vrcholí a otazník se stále zvětšuje.
Dobrovolně nyní opouštím toto vlákno a jsem zvědav na poslech a poté i na naměřené hodnoty.
Proč píšeš ten název do uvozovek, Címo ? To vypadá, že si myslíš, žes byl první, kdo je použil v týhle aplikaci...ale musím tě zklamat, tyhle prvky se takto používaly, když jsi v Tesle ještě třídil kádéčka...
se stejnými typy jsem si já hrál už před dvaceti lety...a měl jsem setsakra dobrý učitele, kterým se dalo věřit... 

Před třiceti jsem stavil zesilovače s rychlostí přeběhu větší jak 500V/μs a měřil zpoždění v ps!
Že se vám to měření pindíků ve vašich letech stále ještě chce provádět.
To nemůžete opravdu nechat to být,až něco bude na stole a pak si tady můžete válčit o stopéro?
Není vám toho času líto?

To nemůžete opravdu nechat to být,až něco bude na stole a pak si tady můžete válčit o stopéro?
Není vám toho času líto?

To Boxer za 1+++
Je to jak knoflíková válka...

Mě tehdá vrtalo hlavou, proč jsme tady tak pořád za vopicema, neuměl se udělat ani obyčejnej péčkovej transistor...a ono to bylo proto, že to tam byl samej " laputskej vědec " a ještě tvýho typu, což je báječná kombinace....ostatně pikosekundy dovedli měřit už v Los Alamos, třicet let před tebou...