darTZeel CTH 8550
Re: darTZeel CTH 8550
Pasul: závidíte, když se někdo venku pochvalně zmíní o tuzemským vejrobku...a když nezávidíte, tak alespoň ostentativně zíváte...
2 boxer
Počítaj radšej najprv do 100 než reaguješ.. Nekritizoval som recenzentov, ale technické vlastnosti "najlepšieho zosilňovača na svete", zdokumentované samotným výrobcom a potvrdené meraním pri nezávislom teste.
Ako to recenzenti , prípadne niektorí iní poslucháči počujú, je len ich vec.A kritizoval som to, že títo poslucháči na základe svojich subjektívnych pocitov skalopevne tvrdie niečo, čo je v zrejmom rozpore s realitou..
A ten citát o dojmoch z posluchu som sem dal po výzve Gulivera na slepý test, ako ukážku na vnímanie zvuku ľudmi,ktorí vedia ako má nahrávka znieť, pretože ju vytvorili, a nečakajú, že budú počuť viac muzikantov, ako bolo v štúdiu...Berú zosilňovač ako "technical tool" , nie ako "musical instrument".
Počítaj radšej najprv do 100 než reaguješ.. Nekritizoval som recenzentov, ale technické vlastnosti "najlepšieho zosilňovača na svete", zdokumentované samotným výrobcom a potvrdené meraním pri nezávislom teste.
Ako to recenzenti , prípadne niektorí iní poslucháči počujú, je len ich vec.A kritizoval som to, že títo poslucháči na základe svojich subjektívnych pocitov skalopevne tvrdie niečo, čo je v zrejmom rozpore s realitou..
A ten citát o dojmoch z posluchu som sem dal po výzve Gulivera na slepý test, ako ukážku na vnímanie zvuku ľudmi,ktorí vedia ako má nahrávka znieť, pretože ju vytvorili, a nečakajú, že budú počuť viac muzikantov, ako bolo v štúdiu...Berú zosilňovač ako "technical tool" , nie ako "musical instrument".
Takže závěr našich DIY konstruktérů je, že my koncoví zákazníci musíme poslouchat na přístrojích jaké nám určí a jako dárek k tomu dostaneme seznam nahrávek, které si je třeba kupovat. Pokud to děláte jinak, jste v rozporu s realitou. Zajímavé.
Kazzatel: Tak to jsi hodně mimo. Chceš tím říct, že závidíme váš úspěch. Pochvalné recenze na veškeré jiné produkty jsou vámi (Našimi DIY konstruktéry) okamžitě označeny za podplacený blábol. Takže to co tady nahodil BVa nelze považovat za nic jiného. Podplacený blábol....
Ostentativní zívání je zde používáno velmi často a všemi členy. Například u BVa velice často používaná praxe.
Kazzatel: Tak to jsi hodně mimo. Chceš tím říct, že závidíme váš úspěch. Pochvalné recenze na veškeré jiné produkty jsou vámi (Našimi DIY konstruktéry) okamžitě označeny za podplacený blábol. Takže to co tady nahodil BVa nelze považovat za nic jiného. Podplacený blábol....
Ostentativní zívání je zde používáno velmi často a všemi členy. Například u BVa velice často používaná praxe.
Milej zlatej, i my uznáváme některý značky, ale zpravidla už na výjimky jsou naše chvály na ně většinou dost řídké...to platí na produkty ML ( kromě tý digitální úlitbě trendu, co shodou okolností vlastníš ), AR, Boulder atd., takže v takových předpojatých palicích, jakou máš ty, může vzniknout dojem, že neuznáváme nic, což se ovšem hluboce mýlíš....Tobě se líbí něco jinýho než nám, máš na to plný právo, stejně jako my. Ovšem nechtěj po nás, abychom sežrali kdejakou sračku, jen proto, že je ve světě známá, protože je dobře podpořená bláboly, určenými laikům... Jsi-li ty takový, pak my rozhodně ne a to tě popouzí...inu, měl ses líp učit, věděl bys, která bije, ale za to my nemůžeme...
Ty si skutočne "expert". Ten zosilňvač (8 rokov starý kus) chcel kúpiť ako použitý jeden človek (zhodou okolností majiteľ vydavateľatva v NY a spolupracovník Benchmarku), lenže dopravca v USA s tým riadne buchol a poškodili krabicu, koniec napriek tomu normálne fungoval.. Kontaktoval ma so žiadosťou o opravu a napriek poškodeniu urobil posluchový test so spolupracovníkmi..Ich dojmy mi poslal.."Podplacený blábol" sú tvoje reči..Takže to co tady nahodil BVa nelze považovat za nic jiného. Podplacený blábol....
A ten záver , čo ti kto údajne diktuje, je len halucinácia. Rozpor s realitou sú tvoje tvrdenia o kvalitách..
Řachlička má jinou barvu 

predpokladam, ze jste vsichni DarTZeela slyseli i s temi (krasnymi a avantgardnimi) troubami na HEP, a zadne komentare?
pro me je to krasny zesik, s velmi dobrym a hlavne muzikalnim projevem, ale NIKOLI neutralnim, pri tech hlasitostech na HEP tam bylo jasne slyset zkresleni (kdyz jsem toto dotkl na hifi-voice, dozvedel jsem se ze jsem hlusec obecny). Proste takovy supervykonny lampac se vsemi plusy i minusy. jeste by to chtelo porovnat na jinych repro (pristi HEP?
)
Takze co hraje lip, lampy nebo silicon?
Dobra zprava je, ze za pul mega uz je vyber pro vsechny milovniky "sveho" zvuku. Me se DarTZeel libil, ale zivote cilim na jiny (neutralnejsi) typ zvuku
pro me je to krasny zesik, s velmi dobrym a hlavne muzikalnim projevem, ale NIKOLI neutralnim, pri tech hlasitostech na HEP tam bylo jasne slyset zkresleni (kdyz jsem toto dotkl na hifi-voice, dozvedel jsem se ze jsem hlusec obecny). Proste takovy supervykonny lampac se vsemi plusy i minusy. jeste by to chtelo porovnat na jinych repro (pristi HEP?

Takze co hraje lip, lampy nebo silicon?
Dobra zprava je, ze za pul mega uz je vyber pro vsechny milovniky "sveho" zvuku. Me se DarTZeel libil, ale zivote cilim na jiny (neutralnejsi) typ zvuku
to perys :
velmi inteligentní názor na zdejší poměry 

perys píše:.....pro me je to krasny zesik.....

Co může být na světě ještě krásnějšího

Snad Sněhurka, nebo Červená Karkulka

Pritom to bolo zapojené na citlivé horny a hralo to s výkonom pár Watt. Čo to asi urobí pri boxoch s citlivosťou 85-89dB, keď skreslenie rastie skoro lineárne s výkonom?pri tech hlasitostech na HEP tam bylo jasne slyset zkresleni
Podle mne to na HE2011 byl vzhledem k ceně té kombinace (EMM Labs, DarTZeel, AA) největší průser. Slyšel jsem tam nějaký šukací jazz, to bylo o ničem, pak nějakou live nahrávku, na výškách ve forte pasážích se to úplně rozsypalo, tohle mi vyloženě vadilo a pak Eric Clapton. Díky absenci vysokých kmitočtů v té nahrávce Claptona to bylo celkem poslouchatelné a nesralo to tolik jako ty předchozí nahrávky. Lidé se kterými jsem chodil po vystavišti se mně ptali zda svůj masochismus léčím, že jsem tam vydržel tři skladby. Oni odešli už u té live skladby.
kecám, nebyl to největší průser. Tannoy bylo horší a Focal taky
no snad už jen ta vaginální červeňAleska píše: Co může být na světě ještě krásnějšího![]()
Snad Sněhurka, nebo Červená Karkulka

a k fightu mezi DartZeel/Avantgarde a TannoyRoyalkingdom, kdykoli jsem slyšel Tannoy, asi jsem měl štěstí - hrála nějaká super nahraná věc a mě se ten projev určitě líbil víc než kdykoli jsem vedle hodil ucho k Tykonům... Ale není to o kvalitě, spíš o preferenci toho "mýho" typu zvuku
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
A to ty Tannoy hrály s nějakými DIY zesilovači.když k němu připojili Srolla,všem spadla brada jak ty Tannoy hrály.Prý to snad i mělo přehrát skvělé Vyvidy,prohásil Lachim i pan Sroll.A názory těchto pánů pro mne mají obrovskou váhu,a hlaavně věřím názoru pana Srolla,protože jsem se utvrdil už v mnoha případech,že má dobré uši a ví o čem mluví(i když to někdy bylo těžké příjmout.Takže Tannoy Royal mají velký potenciál.Renown mluví o průseru ve smyslu celé sestavy,neodsuzuje přímo zvuk Tannoy,alespon tak by to mělo být.