ale do mio to rozhodně nebude

BVa: No já teda nevím, ale tohle osobně si vykládám jako narážku na to, že ten VF bordel něco dělá a odfiltrovat ho je vlastně špatné, tedy zbytečné.BVa píše:Prečo asi je nutný ten filter?? Rozmýšľal si nad tým? Lebo z tých koncov lezie taký VF "bordel", čo nemá s hudbou (so signálom) nič spoločné, že to zahltí aj najlepší merák.jestli u toho použil filtr, protože jinak je to měření u D třídy na nic,
.
Ano , pri meraní skutočne niečo robí, odfiltrovat je ho nutné," zahltí aj najlepší merák", takže sa nedá merať. Ale pri počúvaní tam žiadny AES filter nie je (to nie je LC filter na výstupe konca), takže vf ide v plnej paráde do reprokáblov a vyžaruje do okolia. Čo to urobí, závisí od zbytku zostavy. Možno susedovi prestane hrať rádio, možno to neurobí nič pozorovateľné.osobně si vykládám jako narážku na to, že ten VF bordel něco dělá a odfiltrovat ho je vlastně špatné, tedy zbytečné.
Ale já netvrdím, že jste konkrétně Vy o D zesilovačích tvrdil, to co tvrdíte, že jsem tvrdil, že jste tvrdil.BVa píše:Hellboy, blok
Nič z toho, o čom paušálne hovoríte som netvrdil (že všetky D konce paušálne sú odpad a podobné tvrdenia.) pozrite si môj prvý príspevok v tomto vlákne, začína jedinou technickou výhodou D koncov, dokonca aj tú ekonomickú výhodu som spomenul...Ak viete o nejakých ďaľších, rád sa vzdelám. A ešte raz (špeciálne Hellboy), si pozrite vaše reakcie potom. Ostatné bola viac menej reakcia na vás a opakovanie známych faktov.
Aj to, že ich zvuk sa sa subjektívne páči a majú zastáncov som nijako nespochybnil. Inak ale prinášajú do zvuku z princípu činnosti vf rušenie, degradáciu signálu (hysterézia nevyhutného komparatora) a niečo ako jitter, a aj najlepší D koniec mení signál -zvuk (skresľuje) výrazne viac, ako kompetentne urobený lineár...
Sdělovací technika 4/1988, pojednanie asi na 3 strany o rôznych verziách kombinácii PWM a lineárneho konca, je tam aj tento typ. Takže to nie je nič nové.jeho koncept mi ale přijde velmi zajímavý a pokrokový,
Uživatelé prohlížející si toto fórum: kamilek111 a 3 hosti