Aleska píše:Sekale, rozhodnutí zda něco přesunu či nepřesunu je pouze a jedině na mém rozhodnutí

moderátora, tebe o povolení žádat nemusím a ani bych nikdy nežádal ! Několikrát jsem tě v tomto vláknu vybízel, abys pro toto fórum také něco udělal, nejen pouze kritizoval ! A skutek = utek !
Hned první větou jsi jen potvrdil to, co jsem si myslel a částečně zde napsal. To, co je povoleno pánovi, není dovoleno kmánovi, že ? Jinými slovy admin je nedotknutelný a basta.. Tak to konečně přiznej a zanech toho okecávání.. Je to trapné...
A nechápu, proč mi tady stále předhazuješ nějakou práci pro fórum ? Co jsi tak záslužného udělal pro toto fórum Ty, kromě toho, že jsi se teď stal moderátorem ? Máš tady jedno vcelku zajímavé vlákno o akust. úpravách poslech. prostoru a to je tak asi zhruba vše.. O ničem dalším vyzdviženíhodném nevím.. Já zde mám jeden srovnatelný thread o Zesilovačích tř. A, u kterého zejména jeho úvodní část nemá, co se infor. hodnoty a srozumitelnosti týče, na žádném mně známém čes. HiFi fóru obdoby.. Jistě, to je zásluha především PMA a několika málo dalších konstruktérů/techniků, kteří byli ochotni tam po jistou dobu přispívat.. Nicméně, nápad zde něco takového založit byl jaksi můj....
Jinak netuším, co máš onou předhazovanou prací konkrétně na mysli ? V současnosti je vás, pokud dobře počítám, na toto
pidifórum celkem 6 (!) 2 admini (Pipis a Efičák), 3 moderátoři (Aleska, Davidus + Zappadaddy) a 1 programátor (rOn).. Chceš naznačit, že to ještě nestačí ? To snad nemyslíš vážně...
P.S. Opakovaně jsem v minulosti navrhoval revizi pravidel fóra, zvláště pak zrušení pravidla č.5 (diakritika + pravopis), které zde poměrně dost lidí z různých důvodů nedodržuje a nikdo z "pomazaných" si toho nevšímá. (Grobiánství je již dostatečně zahrnuto v pravidlech č.1 a 2)... Stačí toto jako příklad jakési práce resp. zájmu o toto fórum ?