Jaký zesilovač bazarový zesilovač do 15000?

Integrované i dělené zesilovače, předzesilovače, koncové zesilovače, monobloky, ...
Peer
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaký zesilovač bazarový zesilovač do 15000?

Příspěvek od Peer »

V tvém hledáčku jsou slušné zesilovače.
Doporučil bych Vincent... :) (233, 234...)
Mohl by jsi být dlouho spokojený.

milan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milan »

587sk: Ale můžu říct, že je pro mě docela roblém se v jejich nabídce orientovat
Peer: doufám že ano, ale ač je to tu pro někoho nepochopitelné, nebudu se záměrně pídit za nedostatky onoho zesilovače a nebudu na tom hledat zbytečné mouchy, tak si myslim, ze spokojený bych být mohl.

milan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milan »

Díky za typ, ae kdybys četl, zjistil bys, že sem tu o něm psal asi 4x ;)
Marantz PM7200 je asi podstatně horší stoj, že?

587sk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 587sk »

Tu je celkom slušné množstvo užívatelských hodnotení HiFi techniky,
dá sa tam veľa dozvedieť o konkrétnych modeloch.

http://www.audioreview.com/mfr/nad/inte ... 17crx.aspx

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

Tak za mě jeden tip - pokud jsem četl pozorně - nikdo ti nedal tip na NAIM NAIT 5i. Tento stroj jsem měl a mohu ti říct, že zde všechny jmenované strčí s přehledem do kapsy. Já ho prodal za dobrou cenu a před časem byl někde na webu za cenu tvého max. stropu a po mě byl jako nový. Zkus pohledat, třebas najdeš a garantuji ti, že za poslech a zařazení do výběru zcela jistě patří. Já ho provozoval s Dynaudio Contour 1,3mkII - výtečný zvuk plný šťávy a drajvu, zkusil jsem ho na podstatně náročnější bedny Dynaudio Special 25 a ani tady nezklamal. Testy jsou taky hojne na webu.

tombas
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od tombas »

milan
*offtopic* prosííím, nepatří to sem, ale už se na to nemůžu dívat, píše se TIP, jako dobrý tip na zesilovač a ne TYP jako druh zeslilovače (koncový, předzesilovač apod.) *offtopic*

Děkuji

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

to Zdeny :

klasika jako vždy :
Tento stroj jsem měl a mohu ti říct, že zde všechny jmenované strčí s přehledem do kapsy.
Ty ostatní ztesilovače jsi sice nikdy neslyšel, ale jistě víš, že tenhle je s přehledem strčí do kapsy *thumbs down*
Proč Ti ostatní volové sem psali své příspěvky a nepočkali až přijde Zdeny

milan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milan »

Renown´: tak zase snad není potřeba brát vše úplně vážně ;)
tombas: díky za upozornění, už sem si dal facku :lol:
Zdeny: kouknu na to, ale mám takový tušení, že to bude přez limit. %Cas od času se objeví zajímavej kousek za pěkný peníze,a el většinou se po něm jen zapráší. Zase na druhou stranu, ted ma asi spousta lidí jiný starosti než hifi, tak by nemuselo byt az tak zle..... čemu říkáš náročnější bedny? Nakonec jsme se dnes dohodli, že 8" basáky budou nahrazeny 10" stejného výrobce, takže už bych asi měl i koukat na to, aby to mělo nějakej DF a výkon. V této konfiguraci to bude asi trošku náročnější pro zesilovač než nějaké 8ohm regály s 5" basákem.
587sk: stránky znám, anglicky se sice domluvim, ale abych si přečetl recenzi na zesilovač. Na to sem zase špatnej Angličan *sunglases* Ale díky za tip.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Neznám podrobně víc z těch uváděných zesilovačů. Vím ale, že si SV-233 z 10" basáku na prdel nesedne. Pokud si je někdo jistý podobnou věcí u 50W zesilovače anglické provenience, tak za sebe bych zůstal nevěřícím Tomášem. Se svými Mission tohle řešit nemusím, takže jsem slyšel rozdíl zvuku zesilovače Creek 4330mkII SE na svých citlivých repro a pak na trojpásmu Authentic. Na modelu Magic 624 šel zvuk totálně do háje. Takže i u NAD, Rotelu a dalších bych se ohlížel po trochu výkonnějším modelu.

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

milan píše:palipol: neviděl bych to tak tragicky. Chci si koupit vec spotrebni elektroniky a nerodí se mi syn. Hrát to bude a na kroucení korekcema nejsem ten pravej. Dostal sem pár slušnejch typů a nekolikrat sem tu vysvětlil jak to je a nebudu se kazdy drzúhy prispevek opakovat. Az me to nastve nebo nebude vyhovat, tak to proste prodam a koupim neco jinyho. Proto chci koupit jetej, ab me to zase tolik nedrasalo a nebo Bluenote, který muzu mit dobre, ale nikdo se k tomu nevyjádřil, takže to asi nikdo nezná. Koukám už jen po přístrojích NAD, Rotel, Vincent, připadně něco vyššího od Denonu. Pořád myslím, že to není takové drama ani žádný problém. Pokud z toho někomu stoupá tlak, tak mě to fakt mrzí, ale problémem nazývám věci trošku jiného charakteru. ;)
Prepáč, chcel som Ti vážne poradiť, ale ako vidím, zvládneš to sám, si zorientovaný a navyše to máš v podstate na háku...
Bluenote - tiež som si o tom niečo prečítal - asi tak ako ty, ale to je snáď z úplne iného súdku(?!!)
Korekcie - by si sa divil, ako sú niekedy vhod.
Nech sa darí *thumbs up*

milan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milan »

Agavel: ok, díky zainfo
Palipol: nevim, za co se omlouváš, naháku to nemám, ale nechci z toho dělat drama :roll:

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

Renown:

není to až tak docela pravda. Hodně z těch zesáků, co se zde uváděly jako tip jsem měl ve více dávné či nedávné mínulosti: NAD 304, Sony 590ES, Denon PMA1060, Marantz PM17, Rega (typ si už nepamatuji), celou řadu Pioneerů (naposled A91D) Denon PMA860, možná bych přišel i na další. A věř mi, že tuto komerční sbírku Naim přehrál bez začervenání a to včteně Pioneera A91D a to byl setsakra hodně dobrý kus!
Luxmany jsem neměl, takže nebrat úplně doslova.

milan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milan »

mluvil sem s pár lidmi a párkrát se objevil názor typu DPA 380 s nějakym slušným preampem. Sice je to cenově výše ale prý se to například s CA A840 nedá vůbec srovnat. Přemýšlím jestli nakonec nebude lepsi koupit zatim nejaky orezavatko za par korun, ktery bych pak poslal do sveta. Tomu sem se sice chtel vyhnout ale ve finale, pokud by se jednalo o konecne reseni, by to vyslo levneji.

tom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom »

Milane neznám Tě a už jsem si řekl, že tady na toto téma nebudu reagovat, ale Tvůj poslední příspěvek mne doslova
nadzvedl. Jsa vlastník DPA220+Disspre II/GTH/1 jsem si Ti na tvou prosbu o příjemný nevtíravý zvuk nedovolil
navrhnout DPA,BV atd.... Prosím Tě, poslechni si něco sám na vlastní uši a neposlouchej rady jiných, oni mají vlastní
uši i repro ( to Ty zatím nemáš, nemyslím uši :mrgreen: ).

Odpovědět