Doporučil bych Vincent...

Mohl by jsi být dlouho spokojený.
Ty ostatní ztesilovače jsi sice nikdy neslyšel, ale jistě víš, že tenhle je s přehledem strčí do kapsyTento stroj jsem měl a mohu ti říct, že zde všechny jmenované strčí s přehledem do kapsy.
Prepáč, chcel som Ti vážne poradiť, ale ako vidím, zvládneš to sám, si zorientovaný a navyše to máš v podstate na háku...milan píše:palipol: neviděl bych to tak tragicky. Chci si koupit vec spotrebni elektroniky a nerodí se mi syn. Hrát to bude a na kroucení korekcema nejsem ten pravej. Dostal sem pár slušnejch typů a nekolikrat sem tu vysvětlil jak to je a nebudu se kazdy drzúhy prispevek opakovat. Az me to nastve nebo nebude vyhovat, tak to proste prodam a koupim neco jinyho. Proto chci koupit jetej, ab me to zase tolik nedrasalo a nebo Bluenote, který muzu mit dobre, ale nikdo se k tomu nevyjádřil, takže to asi nikdo nezná. Koukám už jen po přístrojích NAD, Rotel, Vincent, připadně něco vyššího od Denonu. Pořád myslím, že to není takové drama ani žádný problém. Pokud z toho někomu stoupá tlak, tak mě to fakt mrzí, ale problémem nazývám věci trošku jiného charakteru.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů