WiiM vibelink amp

Integrované i dělené zesilovače, předzesilovače, koncové zesilovače, monobloky, ...
Odpovědět
Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: WiiM vibelink amp

Příspěvek od Tomáš »

Kofime,a co jsi chtěl tím odkazem ukázat? Jednoznačně to podporuje to,co tu psal blesk666

Kofim
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Kofim »

Tomáši, spíše jsem to tam dal jako zajímavost pro majitele q acoustics a wharfedale, nicméně po recenzi Dadafta je to chabé, chápu.

Sto61
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sto61 »

Trochu OT reakce:
Dadaft se určitě často a velice rád zapojuje do různých debat. Ale když ty jeho příspěvky občas pročítám, přijde mi, že je to takové (možná upravené) "opisování" z jiných fór nebo recenzí. Grafy, hodnocení čipů a podobně. Nemám ponětí, jaké má ohledně elektrotechniky, audiotechniky a jiných oborů vzdělání, ale nějak mi to nejde pod fousy.
Jeho vybavení, které má v uvedeno v podpisu mi nepřijde nějak úžasně audiofilní na to, že si může dovolit hodnotit jiné renomované značky.
A hlavně výběr hudby. To je také síla. Klasika, jazz, metal všeho druhu, female rap atd.
Mě to přijde, že sem dává jako "perfektní" kousky pouze streamy, které jsou pouze úryvky celých alb, která ani celá neslyšel. Já bych některá celá ani nevydržel poslouchat.
Ale ať si poslouží. To je jeho věc.
Také je úplně možné, že se absolutně mýlím 😁.

Odpovědět