To je opravdu hodně divný, Dynaudiím se dá ledacos vytknout, ale zadekovanost rozhodně ne! Naopak, někomu se můžou jevit až nepřirozeně ucinkané a detailní... Někde je něco špatně.Zdeno1 píše: Dynaudiu chybí prostor,dynamika,jsou jak by za dekou,no hrůza,fakt,nedělám si srandu.
Děkuji Vám za jakékoli odpovědi.
Dynaudio
Re: Dynaudio
možno blbá otázka... ale výškáče fungujú?
Blbá otázka to není,snažite se to vysvětlit.Vše funguje na 100%.Mě by spíš zajímalo,nějaké srovnání s dalším kusem 1.4.Pokud ho někdo máte a jste ze severní moravy,byl bych Vám moc vděčen.
A nekoupil sis nějakou čínskou kopii? Vím, že se občas objevovaly 

To je neuvěřitlné,co se kopíruje:)Nicméně mám vše i doklad,tak věřím,že je to originál.Tak nic pánové,půjdou z domu,je to špatný vtip od Dynaudia a to člověka poznamená na celý život,už nikdy více Dynaudio,jedině snad,že by je někdo vlastnil a dovolil by mi je poslechnout,pak bych otevřel hubu třeba jako u Revelu a změnil bych názor.
Mockrát Vám děkuji za postřehy.
Mockrát Vám děkuji za postřehy.
netreba vinit dynaudio. checkni či ti idu vyskace a potom to daj skontrolovat autorizovanemu predajcovi či to nie je tá čínska kópia. my sme to hneď ako sa kópie objavili dali na web aby ľudia vedeli že majú kupovať len od autorizovaných predajcov
a kto bol predajca? aky shop?
http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopi ... 617#p31617
vidím žes je prodával už před 2 lety, to je divné... To se snima "trápíš" tak dlouho?
vidím žes je prodával už před 2 lety, to je divné... To se snima "trápíš" tak dlouho?
Tiez ma to napadlovintage píše:A nekoupil sis nějakou čínskou kopii? Vím, že se občas objevovaly

Tu je ta sprava o FAKEoch http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopi ... 873#p79873
Naposledy upravil(a) Odar dne 16 zář 2011 14:43, celkem upraveno 1 x.
Jo,mam je ještě společně s Revely a BW 805.Mám beden až hrůza a proto mohu srovnávat.Proto také bych chtěl slyšet jiné kousky,zda je to stejný průser.Jsem zvědavý jak rákosníček:)
Nevěřím tomu,že mám kopii,vše proběhlo v naprostém pořádku,pořádně jsem je prohlédnul,vyposlechl a hrály fajn.Nicméně,až přišlo na srovnání,ztuhnul jsem.Papíry a doklad byl přibalen.
No tak sa konečne zdvihni, nebuď lenivý a skoč do Olomouca, alebo ešte lepšie do Ketosu v Bratislave.
Tam majú skoro všetky modely vždy skladom!
A zober si zo sebou aj ten Primare.
A potom napíš, ako to skutočne bolo..
Tam majú skoro všetky modely vždy skladom!
A zober si zo sebou aj ten Primare.
A potom napíš, ako to skutočne bolo..
Tony,to snad né,až tak mě to netrápí abych stěhoval 40kilový zesík do Olomouce.Mám snad už kupce a tak brzy pujdou z domu.Děkuji ti za radu.Spíš bych vzal třeba BW a navštívil nějakého hifistu zde na severní moravě a znovu to naposled konzultoval:)Tím uzavírám kauzu Dynaudio 1.4,mam na ně svůj názor a nikomu ho nevnucuji,třeba někomu sedí a je spokojený.
Děkuji všem.
Děkuji všem.
Ok Zdeno1, ja osobne Dynaudio nemám, ale určite sa mi nezdá férové napísať:
2. možno (a to bude najpravdepodobnejšie) je problém niekde úplne inde
1. je to tvoj subjektívny názorZdeno1 píše:Dynaudio 1.4 jsou totální propadák,vůbec to nehraje.
2) je správně, pokud hrají pod dekou, tak jsou pravděpodobně pokažený nebo se jedná o čínské napodobeniny a vůbec bys je neměl prodávat! O něčem svědčí i to, že tyhle bedny máš v inzerci již od roku 2009Tony píše:Ok Zdeno1, ja osobne Dynaudio nemám, ale určite sa mi nezdá férové napísať:1. je to tvoj subjektívny názorZdeno1 píše:Dynaudio 1.4 jsou totální propadák,vůbec to nehraje.

osobně zvuk DA nemusím, ale charakter je přesně opačný jak popisuješ, pokud Ti hrají tak jak píšeš, tak si tyhle bedny nikdy pořádně neslyšel hrát...
Naposledy upravil(a) vintage dne 16 zář 2011 15:43, celkem upraveno 1 x.