Dynaudio

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Odpovědět
enregistree
Kontaktovat uživatele:

Re: Dynaudio

Příspěvek od enregistree »

vintage píše:Můžeš prosímtě uvést co to je přesně za kondíky a kde si je koupil? Dnes je vcelku problém sehnat kvalitní kondenzátory :(
Vsechny typy obbligato kondenzatoru se daji koupit na diyhifisupply. Nakup muzu doporucit, velmi solidni pristup ze strany DIY HS.

K te specifikaci 630 V – PP kondenzatory maji bezne 100 az 1 000 V, bezne jsou udavane max. hodnoty pro DC a pro AC je to mene – 630VDC odpovida 160 VAC (Vishay MKP 420) nebo 400 VAC (Wima MKP 10). Obbligato VAC specifikace neuvadi, neuvadi vlastne nic, zadne datasheety atd.

Evropsti duveryhodni prodejci (se kterymi je pozitivni prakticka zkusenost):
acoustic-dimension
hificollective

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

Zdeno1 píše:No to víš,že je prodám.Víš co?Sere mě jedna věc a to ta,že mi tady někdo bude tvrdit,že snad to jsou jedny z nejlepších pidibudek do sto tisíc a to mě popuzuje,není to ani zdaleka pravda,jsou to jen výmysly podplacených recenzentů a lidi na to slyší,já jsem na to také reagoval a pořídil jsem si je,chyba lávky.Tak končím s tímto tématem,zbytečné rozčilování,pokud nikdo nemá chuť to srovnávat a pak následovně si protřít oči:)

Zdeno1- Nechci ti v žádném případě oponovat naopak s tvým názorem otevřeně souhlasím ale mám najednou takový pocit,že jsem našel společného jmenovatele těch dynaudy-í co jsme si oba poslechly a tím je možná jejich původ.Zmínil jsi tady Olomouc? No já je vždy slyšel právě tam,možná na tom něco bude (a China to nebude) a třeba bude po záhadě.Třeba si ještě dyn... u někoho poslechnu nebo poslechneme a změníme názor. That´s all folks.

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

A nebo taky ne a je to skutečně ten tupý legendami opředený předražený shit s megalomansky nabubřelou vyhybkou ale v překrásném obalu a hlavně s koženou knížečkou.

ravenman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ravenman »

Zdravím, vlastním Dynaudio Contour 1.3 MK II, neviete prosím či po tých rokoch treba nejak ošetriť gumené závesy u stredobasového meniča ? mám pocit že tento moderný asi polypropylénový záves nevyžaduje údržbu ? prípadne ako overiť ich stav. Ďakujem za info.

westwood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od westwood »

Zdravím,
zaujímam sa o staršie Dynaudio Axis 5
je tu prosím niekto kto ich má alebo mal, počúval ?
Sú to bedne z 80ych rokov, infa je celkom málo, tak pátram
Ďakujem

progsociety
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od progsociety »

Oplatia sa používané Audience 52 za zhruba 650 eur? Menšia miestnosť 3 x 5, hlavne rock/metal. Položené na vyvýšenej skrini, trochu dalej od steny. Alebo radšej nové Emit M10 za 600? Kdesi v tomto vlákne som čítal, že Dynaudio vie robiť len aktívne bedne, tieto spomínané sú pasívne, takže neviem, nechal by som si poradiť skúsenejšími.

Zalan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zalan »

Dynaudio Emit M10 za 600,- Eur by som odporúčal. Stým že Dynaudio vie robiť len aktívne bedne vôbec nesúhlasím. Odporúčam prečítať recenziu o Dynaudio-ZS Acoustics Emit M10 od Andreja Turoka. Link: http://www.zs-acoustics.com/z_davida_golias.html

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

akurat na rock/metal by som si vybral ine repro. Audience 52 nie je zle eepro, ale za 650E pouzita myslim nie je bohvie aka ponuka.

THXKO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od THXKO »

U mňa najlepšie hrajúce reprosustavy zo základnej rady vtedajšej audience boli 52 Special Edition. Tie z odstupom času musím povedať že hrali lepšie ako Focus 160. Mal som celé domace kino z rady audience. Audience 40 cena EISA 2000/2001 boli taktiež dobré hrajúce, 42 už neboli tak fajn. Ani 50ky a 52ky. Za mňa ak by niekto predával Audience 52 SE tak jedine tie sa oplatia.

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

Podíval bych se po Contour 1,3mkII nebo 1,3SE. je to daleko lepší model, než A52.

winelover
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od winelover »

Souhlas se Zdenym.
Měl jsem oba modely a 1.3SE byl znatelně lepší, alespoň v mé sestavě.
Ale asi půjde hůře sehnat, byl to výběrový model s (asi) omezenějším počtem vyrobených kusů a taky bude možná dražší.
...., ale v očkovým javoru to byly krásný bedny. win

progsociety
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od progsociety »

akurat na rock/metal by som si vybral ine repro. Audience 52 nie je zle eepro, ale za 650E pouzita myslim nie je bohvie aka ponuka.
Ako by zahrali jazz?

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

Zahrají ho velmi dobře, nicméně stále v kategorii Audience. bude tam vše, co má být. avšak řady Contour to dovedou lépe a vyšší modely ještě lépe.

Miero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miero »

Sice to dokazu lepsie, ale "Dynaudio" prichut zvuku na vyskach je tam stale i u vyssich modelov. Mal som 2 roky Audience 72SE, a prekvapilo ma ze som si na nich spomenul i na vystave v Prahe pri posluchu Confidence C50.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Co podle tebe je "Dynaudio prichut na vyskach"?

Jaka charakteristika objektivnich mereni napric radami potvrzuje tvou teorii? Prosim grafy mereni jednotlivych rad provedenych stejnou metodikou, kde to bude zretelne videt. Pripadne jiny relevantni objektivni prokazani.

Jak sam rikas, je lepsi 1x videt nez 100x slyset.

Srovnani Audience 72SE a Confidence C50 jsi delal regulermim ABX testem, predpokladam. Zadny hloupy okoposlech.

Odpovědět