vintage píše:Můžeš prosímtě uvést co to je přesně za kondíky a kde si je koupil? Dnes je vcelku problém sehnat kvalitní kondenzátory
Vsechny typy obbligato kondenzatoru se daji koupit na diyhifisupply. Nakup muzu doporucit, velmi solidni pristup ze strany DIY HS.
K te specifikaci 630 V – PP kondenzatory maji bezne 100 az 1 000 V, bezne jsou udavane max. hodnoty pro DC a pro AC je to mene – 630VDC odpovida 160 VAC (Vishay MKP 420) nebo 400 VAC (Wima MKP 10). Obbligato VAC specifikace neuvadi, neuvadi vlastne nic, zadne datasheety atd.
Zdeno1 píše:No to víš,že je prodám.Víš co?Sere mě jedna věc a to ta,že mi tady někdo bude tvrdit,že snad to jsou jedny z nejlepších pidibudek do sto tisíc a to mě popuzuje,není to ani zdaleka pravda,jsou to jen výmysly podplacených recenzentů a lidi na to slyší,já jsem na to také reagoval a pořídil jsem si je,chyba lávky.Tak končím s tímto tématem,zbytečné rozčilování,pokud nikdo nemá chuť to srovnávat a pak následovně si protřít oči:)
Zdeno1- Nechci ti v žádném případě oponovat naopak s tvým názorem otevřeně souhlasím ale mám najednou takový pocit,že jsem našel společného jmenovatele těch dynaudy-í co jsme si oba poslechly a tím je možná jejich původ.Zmínil jsi tady Olomouc? No já je vždy slyšel právě tam,možná na tom něco bude (a China to nebude) a třeba bude po záhadě.Třeba si ještě dyn... u někoho poslechnu nebo poslechneme a změníme názor. That´s all folks.
A nebo taky ne a je to skutečně ten tupý legendami opředený předražený shit s megalomansky nabubřelou vyhybkou ale v překrásném obalu a hlavně s koženou knížečkou.
Zdravím, vlastním Dynaudio Contour 1.3 MK II, neviete prosím či po tých rokoch treba nejak ošetriť gumené závesy u stredobasového meniča ? mám pocit že tento moderný asi polypropylénový záves nevyžaduje údržbu ? prípadne ako overiť ich stav. Ďakujem za info.
Zdravím,
zaujímam sa o staršie Dynaudio Axis 5
je tu prosím niekto kto ich má alebo mal, počúval ?
Sú to bedne z 80ych rokov, infa je celkom málo, tak pátram
Ďakujem
Oplatia sa používané Audience 52 za zhruba 650 eur? Menšia miestnosť 3 x 5, hlavne rock/metal. Položené na vyvýšenej skrini, trochu dalej od steny. Alebo radšej nové Emit M10 za 600? Kdesi v tomto vlákne som čítal, že Dynaudio vie robiť len aktívne bedne, tieto spomínané sú pasívne, takže neviem, nechal by som si poradiť skúsenejšími.
Dynaudio Emit M10 za 600,- Eur by som odporúčal. Stým že Dynaudio vie robiť len aktívne bedne vôbec nesúhlasím. Odporúčam prečítať recenziu o Dynaudio-ZS Acoustics Emit M10 od Andreja Turoka. Link: http://www.zs-acoustics.com/z_davida_golias.html
U mňa najlepšie hrajúce reprosustavy zo základnej rady vtedajšej audience boli 52 Special Edition. Tie z odstupom času musím povedať že hrali lepšie ako Focus 160. Mal som celé domace kino z rady audience. Audience 40 cena EISA 2000/2001 boli taktiež dobré hrajúce, 42 už neboli tak fajn. Ani 50ky a 52ky. Za mňa ak by niekto predával Audience 52 SE tak jedine tie sa oplatia.
Souhlas se Zdenym.
Měl jsem oba modely a 1.3SE byl znatelně lepší, alespoň v mé sestavě.
Ale asi půjde hůře sehnat, byl to výběrový model s (asi) omezenějším počtem vyrobených kusů a taky bude možná dražší.
...., ale v očkovým javoru to byly krásný bedny. win
Sice to dokazu lepsie, ale "Dynaudio" prichut zvuku na vyskach je tam stale i u vyssich modelov. Mal som 2 roky Audience 72SE, a prekvapilo ma ze som si na nich spomenul i na vystave v Prahe pri posluchu Confidence C50.