Připojené přehrávače byly Oppo 102D, gramec Pro-Ject, typ nevím, ale vymazlený a ne levný, bedny pak Canton Chrono 519DC (mé první seznámení s Cantony a musím říct, že mě udivuje, že tahle značka není moc považovaná za audiofilskou - rovné, dobré, kvalitní bedny, bych řekl)
Pokud jde o zvuk C388 -- brutální kontrola beden, jak jsem fanatik a nesnáším jakkoliv rozbředlý, hučící přehnaný bas bez kontroly (to raději žádný), tak tady absolutně no problema, plus skvělý prostor, opravdu hladké a jemné středy i výšky, fantastická lokalizace a zaostřenost.......... ale hlavně: EMOCE, doslova tuny emocí, které hudba přináší. Celá nová NADovská řada Classic dokáže přenést emocionalitu hudby a C388 stojí na jejím vrcholu a je tam právem - skvělý, skvělý zesilovač.
S gramcem to byl doslova božský zážitek.
A protože tady PMA dost shodil nejmenšího bratříčka C388 D3020 jako velmi nekvalitní zesilovač (mně doma hraje s regálkama parádně, ale samozřejmě C388 to není), hledal jsem i nějaké měření a vypadá to dobře.
https://audio.com.pl/testy/stereo/wzmac ... 6-nad-c388
Jediné, co snad vytknout, je vzhled, ale když něco tak skvěle hraje, člověku to zkrásní...