PIONEER
Re: PIONEER
Ja osobne mam rad klasiku 90-tych rokov
A-656 MkII vs. PD-S904 na oblubenych dadaftovych uzavretych stlpoch v mojom pripade "len" Philips FB-840.
A-656 MkII vs. PD-S904 na oblubenych dadaftovych uzavretych stlpoch v mojom pripade "len" Philips FB-840.
Ano, dokud Pioneer úplně neukončí výrobu čehokoliv, stále bude mít co nabídnout. Pokud budou vyrábět třeba koše na prádlo, pořád něco nabízí. Tady jsme ale myslím mluvili o něčem jiném.
Čéče to bys jim ale mohl navrhnout. Že by třeba k výrobě hajzldeklů neměli daleko. Vynechají membránu, cívku a trochu upraví závěs a je to. Ale vážně. Bohužel to vypadá, že nás možná definitvně opustí v hifi domů. Jestli pouští televize, tak je možná otázkou času, kdy pustí celé video (tedy včetně DK).Sycak píše:Ano, dokud Pioneer úplně neukončí výrobu čehokoliv, stále bude mít co nabídnout. Pokud budou vyrábět třeba koše na prádlo, pořád něco nabízí. Tady jsme ale myslím mluvili o něčem jiném.
Jejich stereo řada, kterou teď mají, ale dle ohlasů není úplný odpad, jak jsi naznačil. V rámci možností dané kategorie. Té ultimativní řadě dělených zesilovačů ale rozhodně konkurovat nebude a nebyla tak zamýšlena. A ty jejich reprosoustavy jsou takový zvláštní jev. Pokud jsou cenou hodně vysoko a hrají alespoň odpovídajícím způsobem, co se k nim tedy má připojit? U firmy Pioneer mi přijde trochu zarážející, že by k tomu nenabízeli vlastní odpovídající železo.
Koukám opět logo Air Studios tuning. Jestli se to podepsalo na zvuku podobně, jako u mé 989, tak ta spolupráce má smysl.
kurňa, tady na té fotce to cdčko a zesák vypadá móc dobře. mnohem líp, než v nabídkách e-shopů, co jsem tak viděl. designově se mi to velmi líbí. posadit to na těžký jednonohý reprostojan z leštěného kovu a bude to bomba.
To jo, fakt nádhera.
Zajímalo by mě, jestli by takový stroj přehrál DVD s nějakým hirez (96/24 bez MLP) záznamem. SACD mechaniky jsou vlastně zvláštní případ DVD, pokud jsem dobře četl. Nepsal někdo, že ty Harmanovy CD s DVD mechanikou hrají i data z DVD?
PIONEER A-07
Na lopuchu se prodává integrovaný zesilovač Pioneer A-07. Myslím, že to býval současník PD-95. Je to moc pěkný stroj a zvukově by to také mohlo být zajímavé. Já ho kupovat nebudu a nevím, zda je to výhodný kauf, proto to dávám sem.

Edit: Teď koukám, že jsem si to spletl s ještě krásnější A-09.

Edit: Teď koukám, že jsem si to spletl s ještě krásnější A-09.
Jeden z najkrajších a najprecíznejšie vyrobených zosilňovačov, ktoré som mal možnosť odskúšať doma naživo. Zvuk mal fantastický priestor a dych, škoda, že nebol výkonnejší, 40W v čistom Áčku síce nebolo až tak málo, ale veľký Magnepan je žrút. S playerom PD 95 tvoria dokonalý tým a z určitého pohľadu konečné riešenie.

že mi to ale trvalo než jsem pochopil kdo je jkb4 

Bude to asi ještě o trochu lepší než ta jejich Urushi řada, co? Výkonný moc není, to ale u spousty repro nebude až tak vadit zvlášť jestli je to poctivých 40W. A to bych u této mašiny v áčkové třídě čekal.palipol píše:Jeden z najkrajších a najprecíznejšie vyrobených zosilňovačov, ktoré som mal možnosť odskúšať doma naživo.
Sem samým blahem na nebesích! Sem šťastným majitelem PD-75, C a M -90, a DV - 737, vyzkoušel sem již mnoho komponentů ale tohle je něco! To jak se i z mizerně nahraného CéDa dá vyloudit skvělý zvuk, je úžasné!