PIONEER

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Odpovědět
phexsys
Kontaktovat uživatele:

Re: PIONEER

Příspěvek od phexsys »

Ja osobne mam rad klasiku 90-tych rokov

A-656 MkII vs. PD-S904 na oblubenych dadaftovych uzavretych stlpoch v mojom pripade "len" Philips FB-840.

Sycak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sycak »

Ano, dokud Pioneer úplně neukončí výrobu čehokoliv, stále bude mít co nabídnout. Pokud budou vyrábět třeba koše na prádlo, pořád něco nabízí. Tady jsme ale myslím mluvili o něčem jiném.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Sycak píše:Ano, dokud Pioneer úplně neukončí výrobu čehokoliv, stále bude mít co nabídnout. Pokud budou vyrábět třeba koše na prádlo, pořád něco nabízí. Tady jsme ale myslím mluvili o něčem jiném.
Čéče to bys jim ale mohl navrhnout. Že by třeba k výrobě hajzldeklů neměli daleko. Vynechají membránu, cívku a trochu upraví závěs a je to. Ale vážně. Bohužel to vypadá, že nás možná definitvně opustí v hifi domů. Jestli pouští televize, tak je možná otázkou času, kdy pustí celé video (tedy včetně DK).
Jejich stereo řada, kterou teď mají, ale dle ohlasů není úplný odpad, jak jsi naznačil. V rámci možností dané kategorie. Té ultimativní řadě dělených zesilovačů ale rozhodně konkurovat nebude a nebyla tak zamýšlena. A ty jejich reprosoustavy jsou takový zvláštní jev. Pokud jsou cenou hodně vysoko a hrají alespoň odpovídajícím způsobem, co se k nim tedy má připojit? U firmy Pioneer mi přijde trochu zarážející, že by k tomu nenabízeli vlastní odpovídající železo.

phexsys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phexsys »

Obrázek

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Koukám opět logo Air Studios tuning. Jestli se to podepsalo na zvuku podobně, jako u mé 989, tak ta spolupráce má smysl.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

kurňa, tady na té fotce to cdčko a zesák vypadá móc dobře. mnohem líp, než v nabídkách e-shopů, co jsem tak viděl. designově se mi to velmi líbí. posadit to na těžký jednonohý reprostojan z leštěného kovu a bude to bomba.

Machalík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Machalík »

To jo, fakt nádhera.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Zajímalo by mě, jestli by takový stroj přehrál DVD s nějakým hirez (96/24 bez MLP) záznamem. SACD mechaniky jsou vlastně zvláštní případ DVD, pokud jsem dobře četl. Nepsal někdo, že ty Harmanovy CD s DVD mechanikou hrají i data z DVD?

agavel
Kontaktovat uživatele:

PIONEER A-07

Příspěvek od agavel »

Na lopuchu se prodává integrovaný zesilovač Pioneer A-07. Myslím, že to býval současník PD-95. Je to moc pěkný stroj a zvukově by to také mohlo být zajímavé. Já ho kupovat nebudu a nevím, zda je to výhodný kauf, proto to dávám sem.
Obrázek
Edit: Teď koukám, že jsem si to spletl s ještě krásnější A-09.
Obrázek

jkb4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jkb4 »

K té A-07 byl cd přehrávač PD-77.

Obrázek

http://www.cdprehravace.wz.cz/elite.htm

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

Jeden z najkrajších a najprecíznejšie vyrobených zosilňovačov, ktoré som mal možnosť odskúšať doma naživo. Zvuk mal fantastický priestor a dych, škoda, že nebol výkonnejší, 40W v čistom Áčku síce nebolo až tak málo, ale veľký Magnepan je žrút. S playerom PD 95 tvoria dokonalý tým a z určitého pohľadu konečné riešenie. *thumbs up*

Obrázek

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

že mi to ale trvalo než jsem pochopil kdo je jkb4 *palec*

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

palipol píše:Jeden z najkrajších a najprecíznejšie vyrobených zosilňovačov, ktoré som mal možnosť odskúšať doma naživo.
Bude to asi ještě o trochu lepší než ta jejich Urushi řada, co? Výkonný moc není, to ale u spousty repro nebude až tak vadit zvlášť jestli je to poctivých 40W. A to bych u této mašiny v áčkové třídě čekal.

jarblat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarblat »

Sem samým blahem na nebesích! Sem šťastným majitelem PD-75, C a M -90, a DV - 737, vyzkoušel sem již mnoho komponentů ale tohle je něco! To jak se i z mizerně nahraného CéDa dá vyloudit skvělý zvuk, je úžasné! *2thumbsup*

Odpovědět