Koše na prádlo zn.Pioneer...taky dobrý. Mimochodem, Morita, Ibuka a spol. začínali po válce s vařičem na rýži a kam to dotáhli...jo, SHARP pěstuje a dodává jahody, Philips zcela opouští výrobu audio-video, příslušenství a multimédii. Časy se mění.Sycak píše:Ano, dokud Pioneer úplně neukončí výrobu čehokoliv, stále bude mít co nabídnout. Pokud budou vyrábět třeba koše na prádlo, pořád něco nabízí. Tady jsme ale myslím mluvili o něčem jiném.
PIONEER
Re: PIONEER
To je sice fakt, ale píše do Česka...Prospero píše:Teti nemusi. Teti v Cesku neni.

Ich auch! 

Osobně mě od Pioneer-u zajímají 2 zesilovače A-09 (který se téměř nevyskytuje ke koupi) a SA-9900, který je nádherný a moc by mě zajímalo jak hraje. Neznáte/nemáte jej někdo?
A rare 55 minute program celebrating PIONEER's 50 year history 1938-1988.
Contains old commercials from Japan along with rare pictures and footage of the plants and assembly lines from the 1950's to 1980's. This rare program was produced in 1988.
For the PIONEER enthusiast.
http://www.youtube.com/watch?v=cLgIV1wR ... KA&index=2
Contains old commercials from Japan along with rare pictures and footage of the plants and assembly lines from the 1950's to 1980's. This rare program was produced in 1988.
For the PIONEER enthusiast.
http://www.youtube.com/watch?v=cLgIV1wR ... KA&index=2
Tak nejak som sa rozhodol zaobstarať si od tejto firmy preamp,koncák a cd player, prípadne aj niečo viacSycak píše:Tohle jsou moje vysněné přístroje. V současné době není nic jiného, bez ohledu na cenu či stáří, co bych doma viděl raději. Bohužel se to skoro nevyskytuje.

Nevedel by mi niekto fundovaný poradiť ? Prípadne sem môžete hodiť nejaké fotky, ako to vyzerá, sú to krásne stroje, uvedomujem si že tie biele nádhery čo tu Sycak dal asi nezoženiem, ale bude mi stačiť aj nižší model.
Predstava by bola:

neviem aký k nim patrí CD prehrávač, pripadne či sa k tomu robil aj tape deck, tuner.
Akýkoľvek nápad ma poteší.
Pokud si dobre pamatuji, patril k nim kazetak CT-91a, tuner F-91 a CD player PD-91. A jeste se take prodaval CD "menic" PD-M90X (tusim na 5 CD), nevim ale uz presne, jestli to bylo pred tim nebo soucasne.
(A ten pre a koncak byl jeste k mani v provedeni “ELITE”. (Jake tam byly rozdily oproti “normalni” verzi C-90, M-90 ale netusim.)
Na "Googleru" je myslim fotek dost,
(A ten pre a koncak byl jeste k mani v provedeni “ELITE”. (Jake tam byly rozdily oproti “normalni” verzi C-90, M-90 ale netusim.)
Na "Googleru" je myslim fotek dost,

Prospero:
Elite byla USA verze, která byla na 120 nebo 110 V (teď si nejsem jist), prostě na USA síť. A na zesilovačích, předzesilovačích, CD přehrávačích apod. bylo prostě jen napsáno místo REFERENCE ELITE. Nic jiného zde nebylo, takže se dá říct, že se tak odlišovala USA verze od Evropské.
ivanb_cko:
Že by SA-9900???
Elite byla USA verze, která byla na 120 nebo 110 V (teď si nejsem jist), prostě na USA síť. A na zesilovačích, předzesilovačích, CD přehrávačích apod. bylo prostě jen napsáno místo REFERENCE ELITE. Nic jiného zde nebylo, takže se dá říct, že se tak odlišovala USA verze od Evropské.
ivanb_cko:
Že by SA-9900???

Ďakujem, je to naozaj nádhera. Tie stroje v sebe niečo majú, čomu sa nedá oddolať, súčasné produkty(nech sú lepšie) ma nelákajú. Ešte toto chcem
, je to také iné, vo svojej dobe tomu mohlo málo čo konkurovať, nie ako dnes, keď sú všetky zosilňovače výbrné, a ich recenzie píšu predajcovia. Kúpim si ja tieto staré rárohy 

Skoro jsem si to myslel. Nevedel jsem jen, jestli USA nebo Japonsko. Znam ty kousky totiz jen z tehdejsich katalogu (a za jsem se jich tenkrat z obchodu neco natahalTHresil píše:Prospero:
Elite byla USA verze, která byla na 120 nebo 110 V (teď si nejsem jist), prostě na USA síť.

To je presne to, co jsem napsal vyse. Tyhle stroje mely a vlastne dodnes maji DUSI! Tak doufam, ze se o sve pocity patricne podelis...ivanb_cko píše:Prostě jsem nemohl odolat tomu designu...No a už je na cestě

to THresil: jj, je to model SA-9900!
Ještě přemýšlím jakého partnera k tomu modelu přiřadit..? Ideálně gramofon, ale nevím jaký bude phono předzesilovač (a moc nevěřím, že bude moc dobrý..) nebo co jiného!?? Ještě mě napadá, že by mu slušel reel-to-reel player, ale ten moc nevím k čemu bych využil
Ještě přemýšlím jakého partnera k tomu modelu přiřadit..? Ideálně gramofon, ale nevím jaký bude phono předzesilovač (a moc nevěřím, že bude moc dobrý..) nebo co jiného!?? Ještě mě napadá, že by mu slušel reel-to-reel player, ale ten moc nevím k čemu bych využil

z gramofonu bych to viděl na jeden z modelů: PL-L1 (ale ten určitě neseženu!), PLC-590 nebo PL-90 - ty jsou fakt krásné.
Též přispěji svou troškou do mlýna :

Z dob, kdy jsem si hrál s Pionýry v kutlochu na půdě.

Naposledy upravil(a) fox dne 29 bře 2014 11:01, celkem upraveno 1 x.