Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
A ja som si naivne myslel, že aspoň toto jedno vlákno Antony nezapleveli.
Jděte s plevelem do prde... Aspoň v tomhle vlákně!
Všechna nehmotná média přehrávám ze svého NAS HDD. Mám tam všechno ve kvalitě a dostupnosti, v jaké potřebuji, tedy podstatně lepší, než libovolný poskytovatel streamingu. Registruji se jen na oficiálních prodejních download serverech, kde muziku nakupuji. Pro kontrolní náslech se registrovat nikde nehodlám, to je nesmysl.
Pokud poskytuji odkaz pro kontrolní náslech, snažím se, aby to byla služba, kterou si bez podmínky registrace může přehrát každý. Ve srovnání s takovou službou je jiná služba, která je podmíněna registrací a platbou, rozhodně horší. Protože omezená. Proto s větou "takto by mel dávat odkaz na alba každý" zcela nesouhlasím.
Pokud poskytuji odkaz pro kontrolní náslech, snažím se, aby to byla služba, kterou si bez podmínky registrace může přehrát každý. Ve srovnání s takovou službou je jiná služba, která je podmíněna registrací a platbou, rozhodně horší. Protože omezená. Proto s větou "takto by mel dávat odkaz na alba každý" zcela nesouhlasím.
Necpěte sem plevel Tidal, nebude se plevelit. Pro trolla mumu platí totéž.
TIM Bowness & Peter Chilvers – Modern Ruins (2020) DR8
Tim Bowness je na hudební scéně aktivní od roku 1994. Nahrává sólové desky, vydává alba ve spolupráci s různými umělci, účastní se rozličných hudebních projektů, formuje hudební skupiny. Výčet za léta je encyklopedicky dlouhý, obsahuje zajímavá jména jako Richard Barbieri (PORCUPINE TREE, JAPAN), Judy Dyble (FAIRPORT CONVETION), Roger Eno, Hugh Hopper (SOFT MACHINE), a v neposlední řadě Peter Hammill (VAN DER GRAAF GENERATOR), který aktuální desku produkoval, a ve skladbě Blog Remember Me doplnil se svojí kytarou duo na trio. S panem Peterem Chilversem (HENRY FOOL) pojí Bownesse poměrně čilá spolupráce v rozmezí let 1999 až 2004, která vrcholí albem California, Norfolk (2002). Nyní nám po 18 létech i zimách předkládají další kolekci svých neobyčejných skladeb.
Představte si romantickou zasněnou vlnu ostrovního rocku s klavírem a klávesovými plochami, které se jeho zvuku i způsobům podřizují a současně překypují elektrizující atmosférou. Minimalistické neokázalé aranže jen naznačují, než by něco zvýrazňovaly. Je tu ponechán bezbřehý prostor pro posluchačovu fantazii.
https://timbowness.bandcamp.com/album/modern-ruins
Tim Bowness je na hudební scéně aktivní od roku 1994. Nahrává sólové desky, vydává alba ve spolupráci s různými umělci, účastní se rozličných hudebních projektů, formuje hudební skupiny. Výčet za léta je encyklopedicky dlouhý, obsahuje zajímavá jména jako Richard Barbieri (PORCUPINE TREE, JAPAN), Judy Dyble (FAIRPORT CONVETION), Roger Eno, Hugh Hopper (SOFT MACHINE), a v neposlední řadě Peter Hammill (VAN DER GRAAF GENERATOR), který aktuální desku produkoval, a ve skladbě Blog Remember Me doplnil se svojí kytarou duo na trio. S panem Peterem Chilversem (HENRY FOOL) pojí Bownesse poměrně čilá spolupráce v rozmezí let 1999 až 2004, která vrcholí albem California, Norfolk (2002). Nyní nám po 18 létech i zimách předkládají další kolekci svých neobyčejných skladeb.
Představte si romantickou zasněnou vlnu ostrovního rocku s klavírem a klávesovými plochami, které se jeho zvuku i způsobům podřizují a současně překypují elektrizující atmosférou. Minimalistické neokázalé aranže jen naznačují, než by něco zvýrazňovaly. Je tu ponechán bezbřehý prostor pro posluchačovu fantazii.
https://timbowness.bandcamp.com/album/modern-ruins
Toto sa mi celkom páči,
To je pouze tvůj názor. A přehrávat hudbu s HDD, to je pěkný nesmysl, rikal si ze ti záleží na kvalitě ne?
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak to je super. Díky za tip. Poslechl jsem dvakrát na Tidalu a už mám CD v košíku na Amazonu .dadaft píše: ↑30 čer 2020 19:27
https://tidal.com/browse/album/75631948
to je prostě mazec podle mého gusta ...
Taky jsem si tu skladbu dnes 2x pustil na sestavě, hold stačilo jen dvakrát kliknout na displej a uz hrála. Na me je trošku orezana na DR, ale poslechl jsem pouze tu jednu skladbu.
Energií oplývající ethno nátěr je tento soubor z Belize a jeho poslední album:
The GARIFUNA COLLECTIVE - Aban (2019) DR8 27:31
https://garifunacollective.bandcamp.com/album/aban
The GARIFUNA COLLECTIVE - Aban (2019) DR8 27:31
https://garifunacollective.bandcamp.com/album/aban
Tento víkend pokračování poslechu Ayreon tentokrát album 01011001. A. A. Lucassen nemá s Ayreon vyloženě slabé album, vše se dá považovat za významně nadstandardní. Po letech jsem pořídil celou diskografii na CD a spokojenost. Ayreon řadím v kategorii progresivní hudby mezi top. Kdo zná, jistě potvrdí, kdo ne, tak jednoznačně doporučuji...
Blues na nedělní odpoledne.
Potvrzuji Taktéž vlastním komplet diskografii na CD + 2x blu-ray ("The Theater Equation" + "Ayreon Universe / Best of Ayreon Live"). Když si chci užít progressive metal, Arjen Lucassen & spol. patří vždy k hlavním kandidátům na poslech.Juri píše: ↑04 črc 2020 11:43Tento víkend pokračování poslechu Ayreon tentokrát album 01011001. A. A. Lucassen nemá s Ayreon vyloženě slabé album, vše se dá považovat za významně nadstandardní. Po letech jsem pořídil celou diskografii na CD a spokojenost. Ayreon řadím v kategorii progresivní hudby mezi top. Kdo zná, jistě potvrdí, kdo ne, tak jednoznačně doporučuji...
PS: A jistě víš, že v září bychom měli být obšťastněni novým albem (2CD)
Teď si dávám 1. album, 25 let staré "The Final Experiment" . . .
Ano, Ayreon jsou vynikající. Mám komplet, a každý jejich projekt je něčím zajímavý.