Audio Video Show Praha 2019

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Odpovědět
lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Audio Video Show Praha 2019

Příspěvek od lidumil »

Hm, nebyl jsem vloni, předloni a ani ty roky předtím, tak asi letos taky nebudu. Užijte si to.

Kocmeister
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Kocmeister »

Buchard je dost nejistej, ptal jsem se ho na to asi před měsícem. Prej je totálně busy a vůbec neví jestli co bude.
kabelguru.cz

Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jiri »

Já se těším hlavně na 2 expozice:
1. SROLL - jestli již bude předveden nový DAC
2. Amarock studio - první představení reprosoustav výrobce Rockport Technologies v ČR

Fidas
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidas »

Jiri: na Srollův DAC jsem hooodně zvědavý. O co bude lepší, než stávající Epos.
Takže od Šrolla bude na výstavě zřejmě nový DAC, dále vylepšené bedny a zesilovač MKll.

irotam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od irotam »

Tak se pánové pokochejte. kam se hrabe merhaut.

Smutné
Odesláno: dnes, 13:13
Od: Oldear
Příjemce: irotam

Irotam - matori,
nedávno jsme spolu komunikovali na téna All Player Pioneer, no tak nějak si člověk udělá obrázek, když to pak čte.
Ale dnes, Tvoje reakce na Kocmeistera? Chlape, Ty musíš být úplný idiot a to i přes to kolik je Ti let. Švorcák - závistivý a ještě jěšitný blb. Promiň, ale to se nedalo nereagovat. Obecně známý fakt: HIFI stojí peníze ! Pokud na to nemáš, nebo jsi názoru, že to zaplácneš levnou náhradou a myslíš si, že jsi také hifi, no tak v pohodě - je to Tvoje věc. Proč ale musíš pořád chodit na ta fora prudit ve smyslu zbohatlíků a snobů a drahého Hifi. Vždyť starej se o sebe a snaž se také něco vydělat, ať nemusíš závidět. Máš tohle zapotřebí?

Ahoj, Roman

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od sonofstars »

Letos nepujdu. Poslechnu si hudbu u nekoho, kdo me pozve, nebo u nejakeho vyrobce.
AVS 2016 volume doprava, 2017 volume doprava a jeste pridam, 2018 volume doprava na maximum. 2019 ???
Udelejte mi nekdo fotku u Srolla a napiste par vet. Dekuji
😉

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

Soukromá pošta která je určena pouze tobě, by se neměla dávat v plen veřejnosti, přestože obsahuje text, který se ti nemusí líbit.
To by jsi měl řešit s pisatelem zcela soukromě, od písemné odpovědi, třeba až po prezdržku. Řešit toto na veřejném fóru není ani šťastné, ani chlapské.

irotam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od irotam »

Moje reakce nebyla na obsah, ale jak to napsal kocmeister. Reagoval jsem pouze na formu napsaného. Sám nemám také rád to co napsal. Ale veřejně se navážet do méně majetných a sociálně slabších se mi zdá nemístné. Navíc taková základna dovoluje na základě svých útrat za "levné" zboží a tím generovaný zisk, firmám bádat a vyvíjet i zboží vyšší kategorie. Upozorním také na to že jsem slušný, letitý pán milující čistotu a krásu. Mám i docela slušné vzdělání a vychování. Vlastním i zdravý rozum (dosud). A o bohatství či chudobě mám mínění-vše je pomíjivé a iluzorní. Kdo má zájem vědět víc, tak moje část představení je na vedlejším fóru. Nick je hříčka.
Jo a kaju se, samochvála smrdí. ;)
K osobě, která mne napadla v SZ nemá cenu nic dodávat. Proč se nevyjádří veřejně? Jsem z toho smutný. Ať´mu to hraje. :(

To kocmeister: doufám že se necítíš urážený? Pokud ano omlouvám se , ale je to JEN můj názor.
Naposledy upravil(a) irotam dne 11 led 2019 21:50, celkem upraveno 1 x.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Sonofstars
Tak to je výborná správa,ušetřím za rundu,co ti dlužím :)
Dělám si samozřejmě srandu,škoda,chtěl jsem tě poznat osobně,no nic,asi se budu muset k tobě někdy vetrit domů,s lahví ;)

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Muzes, treba v unoru v terminu 18-24.2. maji decka jarni prazdniny, tak budu doma a snad i v klidu poslouchat. Dame si info v SZ.
*offtopic*

koudelka
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudelka »

Já se těším hlavně na povýstavní setkání a na příjemné poklábosení s partou podobně postižených jedinců u něčeho dobrého k jídlu a pití *2thumbsup*

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

... a to je zase fakt 🤔

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

Kocmeister píše:
11 led 2019 08:17
Už se těšim. Mimochodem všimli jste si, že postupem let ubývá v zastoupení návštěvníků takový ten klasický československý hifista staré školy = igelitka v ruce narvaná letákama ze stánků, ošklivé propocené oblečení, Prestižky či jiné ochozené kecky, mastná kštice? Popravdě tak nějak si představuju všechny ty místní techniky/měřáky. Nic osobního, ale nemůžu si pomoct, vždycky mi to naskočí v hlavě :lol:

Už to nebude trvat tak dlouho, a za mašťáka, co si neholí podpážo a kterých díky bohu vymřelo, budou považovat tebe. :)

Karel1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Karel1 »

lidumil píše: Hm, nebyl jsem vloni, předloni a ani ty roky předtím, tak asi letos taky nebudu. Užijte si to.
Bez tak důležitých informací bych neusnul ;)

PS: Byl jsem vloni, předloni a i ty roky předtím, tak asi letos taky budu. Užiji si to ;)

bryston
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bryston »

Karel 1

Dík.Dnes budu klidně spát. Půjdu na 101% taky.

Odpovědět