Audio Video Show Praha 2019

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Odpovědět
Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Re: Audio Video Show Praha 2019

Příspěvek od Vyblíz »

šeďour píše:
12 led 2019 22:52
Ještě k těm strejčkům s igelitkou, jak o nich psal Kocmeister.Je to kolorit každý výstavy a každej rok z nich máme s Kocmeisterem srandu.
Ale před pár lety jsem takhle jednoho strejdu v obnošený šusťákovce potkával opakovaně,a pak jsem najednou zjistil, že vedle něj sedím v expozici RIHA audio.Když skončil asi desetiminutovej poslech, začal si strejda domlouvat koupi zesilovače.Dohodl se s vystavovatelem na ceně a dovozu domů, hned po výstavě.
Takže, srandu z těhle igelitkovejch strejdů sice máme, ale nepodceňujem je !

Ale pozor, jednoho takovýho strejdu s igelitkou, co se tam vyskytuje každej rok, znám bohužel osobně.A to je opradovej smraďoch ! Je to typ člověka, co si rád pšoukne v plný tramvaji a pak pozoruje ostatní lidi, co na to říkaj.A bohužel tohle občas udělal i v našem obchodě.

Tak tomu se teda raději vyhněte !
A já zase znám vychconě, co z vás vytáhne bez zdůvodnění dvoujásobnou cenu za opravu sluchátek, než byla domluvená. Zkasíruje prachy a následně vám vrátí sluchátka neopravená. Myslím, že mnohem horší, než spocený strejda, je křivý hajzlík.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Vybliz
Ono se stačí chovat slušně a ty čísla pak nějak přibývají sama ;) Nemusíme být členi žádné sekty,prostě to jde při slušném chování tak nějak samo ;)

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Vyblíz píše:
12 led 2019 23:38
PavelDosko píše:
12 led 2019 21:57
no kluku, mozna budes prekvapeny, ale spousta lidi tu na druhe telefon ma ...
Čili my jsme blbí, na základě toho, že nemáme na vás telefonní číslo? To je jak nějaká sekta tady.
To je třeba tvůj problém,než bys řešil proč ty číslo nemáš a ostatní mezi sebou ano,tak napíšeš blábol,který jsi napsal,smutné

BVa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BVa »

Kocmeister píše:
11 led 2019 08:17
Už se těšim. Mimochodem všimli jste si, že postupem let ubývá v zastoupení návštěvníků takový ten klasický československý hifista staré školy = igelitka v ruce narvaná letákama ze stánků, ošklivé propocené oblečení, Prestižky či jiné ochozené kecky, mastná kštice? Popravdě tak nějak si představuju všechny ty místní techniky/měřáky. Nic osobního, ale nemůžu si pomoct, vždycky mi to naskočí v hlavě :lol:
Dosť povrchné,snobské ,úbohé a primitívne,.. Nič osobné ;) , ale správneho "highendguru" poznáte podľa sieťového kábla ako záhradná hadica okolo krku namiesto pôvodnej zlatej reťaze, samozrejme s rhodiovými konektormi furutech. A Kocmeistrovi bliká na hlave Earth Beat generator, najlepšie podložený cerabalmi. To zaručí všetkým správny dojem z výstavy. Tak nejak si predstavujem správneho kabelguru. 8-)

bryston
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bryston »

Oba (tři) pánové s Kabelguru se vyšvihli do vyšší společenské třídy a nad obyčejným smrtelníkem ohrnují nos.

Jako by měli nějaké supr výtvory. Ale PR keců se naučili používat rychle.

Souhlas s BVa. Skoro jako vždy.

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

Vybliz : problem s chapanim textu ? Co je divneho na tom, ze si lide vymenuji tel cisla ?

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

Co je divného, že ten kdo číslo nemá a chce se začlenit, je označen za blbečka, co má šoupat nohama, protože není hoden členství v místním klubu?
Naposledy upravil(a) Vyblíz dne 13 led 2019 12:07, celkem upraveno 1 x.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Ale vždyť se jím označuješ celou dobu sám :o Nikdo tě zde tak nenazval ;)

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

Hele mě když se někdo zeptá jak mne má někde poznat, když se chce sejít, tak mu normálně odpovím. Tvoje odpověď je, že máš na své kamarády telefonní číslo.

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

Proto bych navrhoval, v pátek, nebo v sobotu(jedeme na oba dny, máme v Don Giovanni zabukované pokoje) se sejít např. V 13.30.h. v lobby baru na kávu po obědě.
Kdo bude chtít přijde.Tam můžeme eventuálně domluvit další věci.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

To zní rozumně *thumbs up*

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

Dasta píše:
13 led 2019 12:34
Proto bych navrhoval, v pátek, nebo v sobotu(jedeme na oba dny, máme v Don Giovanni zabukované pokoje) se sejít např. V 13.30.h. v lobby baru na kávu po obědě.
Kdo bude chtít přijde.Tam můžeme eventuálně domluvit další věci.
Tomu se říká umění, přijít mezi dvě handrkující se strany a vyřeši ho dvěma větami *thumbs up*

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

A šlo to i bez čísel a osočování *thumbs up* Honza je diplomat,to se musí nechat ;)

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

sonofstars píše:
12 led 2019 09:33
... a to je zase fakt 🤔
Petře, Ja jsem vloni nebyl a pak jsem toho litoval. :roll: Zvažil bych to, ;)
Letos určitě budu, poznávací znamení, tlusté síťáky s Rh koncovkami kolem krku. *2thumbsup*
PS. Dědové s igelitkami mi určitě nevadí. Co mi víc vadí by byl nával lidí, tomu se zkusím vyhnout a jít v pátek (popř. první den).

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

A můžu mít výjimku a koncovky pozlacené :?: Já jsem po rhodiu agresivní ;)

Odpovědět